Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bak hep anlatıyorum belki okumussundur ama yine anlatayim.
hergun giydigim kota bi sabah yataktan kafasini kaldirdi bakti. nerden aldin bunu cabuk çıkar üstünden diye bağırdı. dedim hergun giydigim şey sacmalama. yok ben ilk kez gördüm bunu bu yeni cabuk çıkar diye tutturdu sacma bi sekilde kavga ettik.

sonra bi sabah uyuyodu kahvaltı hazırlayıp uyandircam. gittim dedim ne istersin kahvaltıda. patates kizart dedi. herseyi hazirladim kaldirdim. oturdu. sabah sabah patates kızartması mi yenir dedi niye patates kizarttin dedi. sonra biz yine basladik mi kavgaya ben demedim öyle bisey diye yemin ediyo. ben yalan mi söylüyorum diye bağırıyorum o kadar sacmaydi ki anlatamam yani....

bı gün yeni atanmisim ev bakacaz eğitim çıkışı. ayagim kaniyo ayakkabı vurdu. orucum. bana o kadar çok bağırdı ki hizli yürü şöyle böyle diye. nasil zoruma gitti ağlıyorum. halbuki salak kafa dur bi de gir magazaya terlik bisey al giy. orucum ben yavaş git de. gurur yapıp neyine ağlıyon

valla negocum ufak şeyleri acayip takar dikkate ederdim ben de. ama takmamayi öğrendim. sen de gerekirse yardım al. bazen tüm suçu karşıya yüklüyoruz da. ben kendi açımdan fazla beklenti içinde olan bi insanmisim. kendim ne yapiyosam nasil düşünüyosam ondan da bekliyomusum o huyumu birakmaya çalışıyorum :)

eşim sen ufacık şeylere takiliyosun cok fazla ince düşünüyosun derdi hep :)
düşünüyorum orta zekalı ortalama bi insanim yapması gereken şeyi yapmamis diyorum mesela. ama herkesi. kafasi aynı çalışmak zorunda değil ki. büyüdüğü ortamda da yok mesela nezaket ince düşünce fedakarlık gibi olgular. yeni yeni öğreniyo

Kabul etmiyor canım çok söyledim, o zaman ben neden uğraşayım ki. Çünkü gitsek Dr yüzüne gerçekleri çarpacak.
Çok zor böyle adam kuzum
Tek taraflı mücadele etmek çok zor. Kardeşimden de biliyorum, annemden de biliyorum...
Şimdi şöyle yap böyle yap derdim ama 12 sene denemediğin yol kalmamıştır zaten.
Ne yapmayı düşünüyorsun peki..
Nasıl geçecek bir ömür? Seviyor musun kocanı?

Ohaaa gebertseydin sıksaydın ümüğünü bu neeeeeeeeeeee
Ayyy cinlerim tepeme çıktı okuyunca

Ayni bnm hoduk oda der sonra demedim der,görür görmedim der

Allah seni napmasn

Libidolarn artsin daha ne kadar artacaksa

Sen giris gelisme sonuclari yaomiyir musun bunlar onemli
Kız lafın gelişi yani sonuç cookk önemli algısı yaratmaya çalıştım Allah seni tabii ki giriş gelişme yapmadan o şeye sevisme demem
Bide bana girişi ağırdan al diye taktik veriyordu. Kendisi hızlıca üstünden geçiyormuş @Kendinisevenbiriii
Yok zaten yavaştan ağırdan aliyom limonsuzumsonuca ulaşmaya çok fazla çabalıyorum ama ondan zaar arada hızlı geçişler yapiyom girisi

Bu benim hoduk te sıfır ilgi
Alırım yok görmedim der
Parfüm skarin niye siktin der
Okula giderim çocukların niye gittin der
Ayda bir aybasisi tutuyor hayati zindan ediyor
Sonra bndede damar bir attimi
Az git hele öte orada afkur god kafalı kiliksiz uşak seni darlandum haaaa
Diye bir çıkış yaptım mi aybasisi otomatik olarak bitiyooo

Müsadenle yarıldım

Carpiver suratina kotu da kizartmagi da sinir oldum haaa

Ohaaa gebertseydin sıksaydın ümüğünü bu neeeeeeeeeeee
Ayyy cinlerim tepeme çıktı okuyunca

sakin ol beybi onu insana cevirdim ben artık
kendi de diyo zaten Allah razı olsun sen söylesin böylesin beni cekiyon, degsitirdin vs diye :) ama işte eskiden böyle nalet herifin tekiydi

B Brunello Cicinelli sana tanidik gelnis olmasi lazm bu hikaye

Off çok zor ya eşin
Kuzum ben kaç kere gittim doktora tek taraflı yardımla olmaz bu iş, sorunun üstünü örtmekten başka bir şey değil bu. Bir sürü ilaç kullanıp kilo aldığımla kaldım, sonunda da kafam attı bıraktım. Tahammülümü artırsa yine bırakmazdım gerçi ama bir işe yaramadı.
Geçmeyecek kuzum bir gün bitecek, ben bir gün düzelecek demeyi bırakalı çok oldu.

Heeee tamam o zaman dedm niluyir

ya benim kafam mi çok alengirli çalışıyo acaba. doktora git ama esim ikna olmuyo benim için çağırdığınızi soyleseniz desen. yani nago hanimla ilgili sizle görüşmek istiyorum deyince kendisiyle ilgili bişey kalmicak ortada belki o zaman gider. doktor da ona göre bi yaklaşım uygular. ne bileyim bana eşim bu kadar değişince senin eşin de değişir gibi geliyo

bide yani bunlar bizim basit tartismalarimiz ciddi olanlarda çok üzüldüğüm için hatirlamam çok zor oluyo unutuyorum ben üzüldüğüm şeyleri

bide sen karar verdiysen bazı şeylerin zamanını bekliyosan kendin için gec kalma negom. şimdiden başla terapi mi olur tedavi mi olur. Allah ferahlık versin inşallah :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…