- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.801
Emannnn ne bu beeee bezdum haaa
Oğullarından çek,analarından çek,danalarından çek,çıkardığı börülce kılıklı saçaklı gorumcelerden çek,ha bide usaklardan çek yitir yaaaa
Sağol kuzumya benim kafam mi çok alengirli çalışıyo acaba. doktora git ama esim ikna olmuyo benim için çağırdığınızi soyleseniz desen. yani nago hanimla ilgili sizle görüşmek istiyorum deyince kendisiyle ilgili bişey kalmicak ortada belki o zaman gider. doktor da ona göre bi yaklaşım uygular. ne bileyim bana eşim bu kadar değişince senin eşin de değişir gibi geliyo
bide yani bunlar bizim basit tartismalarimizciddi olanlarda çok üzüldüğüm için hatirlamam çok zor oluyo unutuyorum ben üzüldüğüm şeyleri
bide sen karar verdiysen bazı şeylerin zamanını bekliyosan kendin için gec kalma negom. şimdiden başla terapi mi olur tedavi mi olur. Allah ferahlık versin inşallah :)
Heeeepppppp beraber yasayak bacumay çok güldüm yaaaa çok yaşa
Seninde kocnain icinde akros var @negohata soyledigim taktigi sende uygula
Heeeepppppp beraber yasayak bacum
Kucuk abdest almayinrosss hoc özel bı günü saati var mi.bu isi apdesli mi yapcaz teşekkürler :)
İdare eder orta halliamin inşallah canım benim :) :) sen de çok eğlenceli birisin
Teyemmüm yapsak olmayiiii miiiKucuk abdest almayin
Gusullenun
Kucuk abdest almayin
Gusullenun
He çevirdiysen tamam şamdanım ben olayları yeni sandım ondan celallendimsakin ol beybi onu insana cevirdim ben artık
kendi de diyo zaten Allah razı olsun sen söylesin böylesin beni cekiyon, degsitirdin vs diye :) ama işte eskiden böyle nalet herifin tekiydi
Geldi gelmez mi
Oo yeni evlisin hadi hayırlı olsunMerhabaaa hosbuldum tesekkur ediyorumm :) Benimde canımdır cigerimdir ooooben en kucugunuzum sanırım 1 senelik evliyim
Ciddi misinBu bnm hoduk online oyun bağımlısı ve watsapta grup konuşuyorlar gavurlarda var ha bu grupta
Bu god kafalı hoduk hatunun birine opucuklu bah su şekil,bu kadar uzun sırayla msj atiyurrr
Foto yolla deyiiii gerçek foto deyii
Gari da gavur koca kizayii diyor
Benim hoduk yineböle yollayii
Msjlasma bu kadr
Sabah oldu Didim artikin online mi çalışıyon Didim bu hayatta msj silmez sildi
Bahane ne bilin bakalim o mesajların bahanesi nedir alem tahmin
Bu bnm hoduk online oyun bağımlısı ve watsapta grup konuşuyorlar gavurlarda var ha bu grupta
Bu god kafalı hoduk hatunun birine opucuklu bah su şekil,bu kadar uzun sırayla msj atiyurrr
Foto yolla deyiiii gerçek foto deyii
Gari da gavur koca kizayii diyor
Benim hoduk yineböle yollayii
Msjlasma bu kadr
Sabah oldu Didim artikin online mi çalışıyon Didim bu hayatta msj silmez sildi
Bahane ne bilin bakalim o mesajların bahanesi nedir alem tahmin
AYnn yabancilarla konuşuyor öpücük yollayıp foto at diyor kadında online oyun sitesinden tanisilmis grup kurulmuş kisilerdenHe çevirdiysen tamam şamdanım ben olayları yeni sandım ondan celallendim
Akıllı olsunlar
Geldi gelmez mi
Oo yeni evlisin hadi hayırlı olsun
Bekarlarımız var efulim, en büyüğü tespit ettik de en küçük kim henüz tespit edemiyoruzHatta bir adet tıp öğrencimiz vardı. Senin yaş kaç?
Ciddi misin
Şiveden biraz zor anlıyorum ama eşin wp da yabancı kadınlarla mı konuşuyor doğru mu anladım?
He çevirdiysen tamam şamdanım ben olayları yeni sandım ondan celallendim
Akıllı olsunlar
Geldi gelmez mi
Oo yeni evlisin hadi hayırlı olsun
Bekarlarımız var efulim, en büyüğü tespit ettik de en küçük kim henüz tespit edemiyoruzHatta bir adet tıp öğrencimiz vardı. Senin yaş kaç?
Ciddi misin
Şiveden biraz zor anlıyorum ama eşin wp da yabancı kadınlarla mı konuşuyor doğru mu anladım?
Eeee sen kocanı bu durumda ne yapıyosunAYnn yabancilarla konuşuyor öpücük yollayıp foto at diyor kadında online oyun sitesinden tanisilmis grup kurulmuş kisilerden
Aldatıldığının farkında mısın? Ben şok şuan.AYnn yabancilarla konuşuyor öpücük yollayıp foto at diyor kadında online oyun sitesinden tanisilmis grup kurulmuş kisilerden
Önce o yardım asker istiyor onlarda normal dedioyun için yardim mi istiyomus
Kırdı god kafsini napcem 6 ay önceydi ama hala kontrolde paşa beeyEeee sen kocanı bu durumda ne yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?