Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emannnn ne bu beeee bezdum haaa
Oğullarından çek,analarından çek,danalarından çek,çıkardığı börülce kılıklı saçaklı gorumcelerden çek,ha bide usaklardan çek yitir yaaaa

ay çok güldüm yaaaa çok yaşa

Sağol kuzum

Ben psikoloğa gittim bana ilac önermedi
Esimde geliyordu ama o girmiyordu
Icinde onunla ilgili konu oldugu zaman esimi cagirirdi psikolog ve bi kac seye degindiginde bazi problemlern benden kaynaklı oldugunu dusunmeye baslamistim ve esimde bir tik değişmişti

Ve daha sonra bana o kdr psikolga gittin snde hala degisim yok demeye basladi
Dedim ki degisim tek bendn tarafli olmaz seninde cabalaman lazm diye bir cok kere atistik sonuc olarak bi yere varamadik

Biz ikimzde sinirlendigmzde hic susmayan taraflariz sinirimz geçince de pişman olan taraflariz ikimizde

Aile terapistini cidden oneriyorm cok ise yariyor bizm ki sadece az az gelse bile cok faydasi olmustu esmn icin

Bu bnm hoduk online oyun bağımlısı ve watsapta grup konuşuyorlar gavurlarda var ha bu grupta
Bu god kafalı hoduk hatunun birine opucuklu bah su şekil,bu kadar uzun sırayla msj atiyurrr
Foto yolla deyiiii gerçek foto deyii
Gari da gavur koca kizayii diyor
Benim hoduk yine böle yollayii
Msjlasma bu kadr
Sabah oldu Didim artikin online mi çalışıyon Didim bu hayatta msj silmez sildi
Bahane ne bilin bakalim o mesajların bahanesi nedir alem tahmin

sakin ol beybi onu insana cevirdim ben artık
kendi de diyo zaten Allah razı olsun sen söylesin böylesin beni cekiyon, degsitirdin vs diye :) ama işte eskiden böyle nalet herifin tekiydi
He çevirdiysen tamam şamdanım ben olayları yeni sandım ondan celallendim
Akıllı olsunlar
B Brunello Cicinelli sana tanidik gelnis olmasi lazm bu hikaye
Geldi gelmez mi
Merhabaaa hosbuldum tesekkur ediyorumm :) Benimde canımdır cigerimdir oooo ben en kucugunuzum sanırım 1 senelik evliyim
Oo yeni evlisin hadi hayırlı olsun
Bekarlarımız var efulim, en büyüğü tespit ettik de en küçük kim henüz tespit edemiyoruz Hatta bir adet tıp öğrencimiz vardı. Senin yaş kaç?
Ciddi misin
Şiveden biraz zor anlıyorum ama eşin wp da yabancı kadınlarla mı konuşuyor doğru mu anladım?

oyun için yardim mi istiyomus

AYnn yabancilarla konuşuyor öpücük yollayıp foto at diyor kadında online oyun sitesinden tanisilmis grup kurulmuş kisilerden

işte bana bi ödül bi madalya ne bileyim bisey vermeleri lazım diye düşünüyorum cici çok emek verdim iyi yola getirdim valla

AYnn yabancilarla konuşuyor öpücük yollayıp foto at diyor kadında online oyun sitesinden tanisilmis grup kurulmuş kisilerden
Aldatıldığının farkında mısın? Ben şok şuan.

oyun için yardim mi istiyomus
Önce o yardım asker istiyor onlarda normal dedi
Bnde dedim ben de atacak öpücük bizdede normal o zmn dedim sen yaptığına göre banada normal dedim
Sinrai cvp arkads yapti karısına dene diye sana söylemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…