- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.181
Gözüm burada elim oynasta hahhahahaKızım napıcaksın aneyi babuşu halayı. Sana teoman getirtiriyorum ya. Köpüğe buladım kendimi direk dans gösterisi diyorum. Hayat burda bırak orayı sultanım
Yavrum neredesin ya. Alev alevAlevi gören geliyorbiraz partiye geciktim. Apaçi marşımı da getirdim.
Ooo bebişim hoşgeldin. Senin zeytinli çayını ayırmıştımAlevi gören geliyorbiraz partiye geciktim. Apaçi marşımı da getirdim.
Kız o beni kopuge bulamaz oturur sabunu kopurtur al sana kopuk partisi bu yerden ayrılma burada oyna der ahhahahahahaahVay vay vay kuzuu helal enişteyevalla biz burda maytap geçerken alev malev diye sen cidden gidip köpük partisinin içinden resim atarmışsın bide ahahaha
Haberi olsa hepimizden önce kapar margerattaları yemin ederimAt at çayın içine de zeytin at götürsenin anneyi de katılım aramıza
Locaya oturup kokteylini yudumlarken direk dansımı izleyebilirsin bebeğimAyyhhh kaçayum şuradan kokteyime ilaç filan atar
Hahah bende bizi dize getirir falan saniyodumHaberi olsa hepimizden önce kapar margerattaları yemin ederim
Zeytinli çayımı aldım sagolasinYavrum neredesin ya. Alev alevseni bekliyor ne zamandır gözlerim yollarda kaldı yeminle. Hadi kap kendine bir margeratta
Locaya oturup kokteylini yudumlarken direk dansımı izleyebilirsin bebeğim
Kız o beni kopuge bulamaz oturur sabunu kopurtur al sana kopuk partisi bu yerden ayrılma burada oyna der ahhahahahahaah
Benim bildiğim akroş bu köpükleri hepimize yedirmek suretiyle bizi zehirleyerek sonsuzluğa uğurlarHahah bende bizi dize getirir falan saniyodum
Merakla beklemekteyim yafruuumLocaya oturup kokteylini yudumlarken direk dansımı izleyebilirsin bebeğim
Ooov beybiLocaya oturup kokteylini yudumlarken direk dansımı izleyebilirsin bebeğim
Tabi çiçeğim köpük, direk dansı, göbekten zeytin yemece hepsi burada
Hahaha ayy ne anladık o zmn yapacağı sürpriz neymis kiiKız o beni kopuge bulamaz oturur sabunu kopurtur al sana kopuk partisi bu yerden ayrılma burada oyna der ahhahahahahaah
Hayko cepkinde istiyoomTabi çiçeğim köpük, direk dansı, göbekten zeytin yemece hepsi buradaTüm hizmetleri ayağınıza getirdim. İstediğiniz ünlüyü de getiriyorum. @RosSsS a bir adet teo
bahabahahahaha aynen yaaaaaaBenim bildiğim akroş bu köpükleri hepimize yedirmek suretiyle bizi zehirleyerek sonsuzluğa uğurlar
Gizli gizli yapak biz bu partiyi o zmn en iyisiBenim bildiğim akroş bu köpükleri hepimize yedirmek suretiyle bizi zehirleyerek sonsuzluğa uğurlar
Kafasında neler var cozemedm hicHahaha ayy ne anladık o zmn yapacağı sürpriz neymis kii
Herseyimiz gizli zatenGizli gizli yapak biz bu partiyi o zmn en iyisi
Okkalı bı sürprizi var o zmn deseneKafasında neler var cozemedm hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?