- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.821
Önce o yardım asker istiyor onlarda normal dedi
Bnde dedim ben de atacak öpücük bizdede normal o zmn dedim sen yaptığına göre banada normal dedim
Sinrai cvp arkads yapti karısına dene diye sana söylemedim
Yeni evliyim ama pek de öyle sayılmaz aslında:)) 14 yaşında sevgiliydik esimle oda 17 yaşındaydı şuan 21 yaşındayım oda 24He çevirdiysen tamam şamdanım ben olayları yeni sandım ondan celallendim
Akıllı olsunlar
Geldi gelmez mi
Oo yeni evlisin hadi hayırlı olsun
Bekarlarımız var efulim, en büyüğü tespit ettik de en küçük kim henüz tespit edemiyoruzHatta bir adet tıp öğrencimiz vardı. Senin yaş kaç?
Ciddi misin
Şiveden biraz zor anlıyorum ama eşin wp da yabancı kadınlarla mı konuşuyor doğru mu anladım?
Ben olsam varyaaaaa babaaaaa merdaneyle döverimKırdı god kafsini napcem 6 ay önceydi ama hala kontrolde paşa beey
Paşa mı bey?Kırdı god kafsini napcem 6 ay önceydi ama hala kontrolde paşa beey
Farkındayım sorsan ne aldatması ya sadece bir mesajAldatıldığının farkında mısın? Ben şok şuan.
Ben olsam varyaaaaa babaaaaa merdaneyle döverim
Çocuk kadar aklı olsa yapmaz zatenhani insan uzun yalan söylüyosa biraz daha mantıklı olur
laflara bak çocuk bile inanmaz buna
Bence de şamdanım. Sana rütbe vermeleri lazım, yıldız takmaları lazım sanaişte bana bi ödül bi madalya ne bileyim bisey vermeleri lazım diye düşünüyorum ciciçok emek verdim iyi yola getirdim valla
Paşa mı bey?
Yaşananı ben mi yanlış anladım kuzular ya.
Annecik senin sakinliğin ve sindirmişliğin normal mi.
Adamın başkalarına öpücük atması nedir.
İnanamıyorum.
Gram acırsam namertim varya erkek falan dinlemem adamı paralarım sonra yallah kapının önünemerdane ne ki çamaşır makinesi hortumuyla döverdim ben galiba
Bence de şamdanım. Sana rütbe vermeleri lazım, yıldız takmaları lazım sana
OlmiiiiiiTeyemmüm yapsak olmayiiii miii
Yavrum boşanmayanı anlarım çok okudum ben bdv de böyle olay.kuzu doğru diyosun ama şartları müsait degilse bisey yapamamistir. bilmiyom bdv de gördün mü delikadir diye bı üye vardi. çok sıkıntı yaşamıştı. şimdi ne oldu bilmiyorum ama bosansa ayrı dert boşanmasa ayrı dertti kızın ki
Hediyeye gerek yok duaniz yeterliAllah razı olsun hocam. hediyenizi nereye bırakalım
Sinirlenince paşa bey derim de ondan öle yazdım pardonPaşa mı bey?
Yaşananı ben mi yanlış anladım kuzular ya.
Annecik senin sakinliğin ve sindirmişliğin normal mi.
Adamın başkalarına öpücük atması nedir.
İnanamıyorum.
T-emkinli ol annecik benden sana tavsiye.Farkındayım sorsan ne aldatması ya sadece bir mesaj
Şimdi bütün gruplardan çıkıldı tel oyunu hala oynuyor fazlaca ama bilemiyrim son şansı zaten bebek ufak diye sustumdu ama artık şansı olmadığı cohhh iyi biliyooo korum ha onu kapiya
Yavrum boşanmayanı anlarım çok okudum ben bdv de böyle olay.
Kimisi boşanamıyor şartlar gereği o ayrı da.
Paşa bey falan diyor ya ne bileyim.
Annecik olması gerektiğinden fazla affetmiş gibime geldi.
Boşanmasın eyvallah da bu kadar fazla sindirmemesi onun için en doğrusu olur.
Farkındayım sorsan ne aldatması ya sadece bir mesaj
Şimdi bütün gruplardan çıkıldı tel oyunu hala oynuyor fazlaca ama bilemiyrim son şansı zaten bebek ufak diye sustumdu ama artık şansı olmadığı cohhh iyi biliyooo korum ha onu kapiya
Gelmeyecek gibi olay değil ki kuzum.Sinirlenince paşa bey derim de ondan öle yazdım pardon
Yok kız kıyamet koptu evde kesiyrdum adamı son şansı aldı bakalım
Şimdi hala oyun oynuyor ama watsapi fln sildi kendi bilir en ufak yanlista çizerim korum kapıyaa
Ailem yok diye susarim sandı ufacık şey bı opucuk yollandı onu da ben değil işte falanca arkadaş yaptı karısı duyar diye demedim diye dizdi yalani afettirme çabasında bakalım yuvarlaniyoruz
Sakinliktee üstünden zaman geçti biraz takmıyorum eskisi kadar ondan
Rahatliyim içinde kali diye yazdım arada geliyi aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?