- 11 Nisan 2007
- 87.848
- 516.494
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.201
Gizlilik göbek adımızdırGizli gizli yapak biz bu partiyi o zmn en iyisi
Sürpriz mi var gülomKafasında neler var cozemedm hic
Ben tahmin ediyirm aslındaOkkalı bı sürprizi var o zmn desene
Olmuş bilHayko cepkinde istiyoom
Öyle birşeyler diyor ama bakalımGizlilik göbek adımızdır
Sürpriz mi var gülom
Muzun kilosu olmuş burda 20 liraEki Görüntüle 2280061
Etliye sütlüye fiskiye köpüğe bulaşmamış halimle hepinize benden alavlı meyve tabağıbesmeleylen yiyin sizin gözünüz göz değil
Yavrum haftaya da grubu besmele zincirine davet topiğine çeviririm sen yeter ki iste yaEki Görüntüle 2280061
Etliye sütlüye fiskiye köpüğe bulaşmamış halimle hepinize benden alavlı meyve tabağıbesmeleylen yiyin sizin gözünüz göz değil
Ula yeminle doğru diyorsunMuzun kilosu olmuş burda 20 lirabesmeleyle de yeriz,yemeyip yanında da yatabiliriz sana da afiyet olsun
Muzun kilosu olmuş burda 20 lirabesmeleyle de yeriz,yemeyip yanında da yatabiliriz sana da afiyet olsun
Bizim buralarda da hayat çok pahalı. Köpüğün kilosu bile 20 lira. Ama sizlere getirttim işteOra nere burda hala 13-16 arası çok şükür
Kiz ya zeytine de zam gelirse cicimm o zaman ne ederikUla yeminle doğru diyorsunmuza da zeytin koyarak yiyelim lütfen
Cici saadet zincirleriBizim buralarda da hayat çok pahalı. Köpüğün kilosu bile 20 lira. Ama sizlere getirttim işte
Yürü bee kim tutar seniBizim buralarda da hayat çok pahalı. Köpüğün kilosu bile 20 lira. Ama sizlere getirttim işte
Oyumiz ciciyeYürü bee kim tutar senişimdi enerjiden böyle konuşuyor olmayasın kuşum,sbh uyanınca şoklara girmeyesin sakin ben ne ettim bunlara ne masraflar yaptım böyle diye
Kiz ya zeytine de zam gelirse cicimm o zaman ne ederik
Sizden kıymetli mi be kuzularımYürü bee kim tutar senişimdi enerjiden böyle konuşuyor olmayasın kuşum,sbh uyanınca şoklara girmeyesin sakin ben ne ettim bunlara ne masraflar yaptım böyle diye
Benimki de sanaOyumiz ciciye
Yaaa sende çözümler bitmez mi be kadınSizden kıymetli mi be kuzularımzeytine zam gelirse leblebiye geçeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?