- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.221
Hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahah
Benimki de sana
Aslında daha güzel oynuyorum ama deminki besmele zinciri fikrinden sonra çarpılarak bu hale geldim.Hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahah
Ayyyyyy vallahi koptmmmmmmmmmmmmm yalniz ne güzel.oynuyoruz beee
Kızzzz seksü kertenkelem ne hamarat çıktın senO zmn çıkın köpüklerden gelin hadi kenarabı kaç dilimini eşime kaptirmis olsam da, geri kalanı bizimdir benden de size alevli bir meyve tabağı kadar olmasa da,lezzetli bir kremalı tatli köpük içinde kaybettiğimiz enerjimiz yerine gelir belkimm :)) Eki Görüntüle 2280077
Bazen bana da oluyor öyle şeyler carpiliyirm snra kendime geliyorum hahahahahahAslında daha güzel oynuyorum ama deminki besmele zinciri fikrinden sonra çarpılarak bu hale geldim.
Yok bebişim ne hamarati yapmaya calisiyoz biseyler isteKızzzz seksü kertenkelem ne hamarat çıktın sen
Beni bir görüyorsun sonra hopp kendindesinBazen bana da oluyor öyle şeyler carpiliyirm snra kendime geliyorum hahahahahah
Vallahi enişteyi şişirirsin dikkat etYok bebişim ne hamarati yapmaya calisiyoz biseyler iste
Seni gormedig günler ceheNneme donuyorBeni bir görüyorsun sonra hopp kendindesin
RESMİ ALEV ALEVAÇILIŞI:
Kuzularımmmmmm tatil başladıııııı. O zaman kopuyor muyuzzzzzzz??? Duyamadımmm, kopuyor muyuzzzzz??? Evet miiiii.. Öyleyse buyrun "Alev Alev " e Girişler ücretsiz. Sadece kurallar var.
Kural 1: Saç modelimiz resimdeki gibi olmalıdır, zorunludur. 2. Bir model kabul edilemez, teklif dahi edilemez.
Eki Görüntüle 2280013
Kural 2: Alevli tayt, alevli bikini, alevli mayo, alevli haşema tercih edilebilir. Ama alev olmazsa kesinlikle olmaz. Eki Görüntüle 2280014
Eki Görüntüle 2280023
Kural3: Terlik resimdeki gibi şipidik olmak zorundadır. Eki Görüntüle 2280018
Menü: zeytinli margaretta, zeytinli viski, zeytinli çay, zeytinli zemzem.Hepsinin yanında bayatlamış fıstık ikramımız vardır.
Hedeflenen ortam:
ByNkoaLa @hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii @Balbocuguuu @Blue_Perii @balbocegi35 @Chocolita @Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii D e f n e @imzaben @Marskedisi @Chivas regal @Sadecebirisiyim @Elhan @Bonus @minik kalp0753 @Pembeemzik @SUHAN @blondgunes @HemGevezeHemDeli ve tüm kertenkelelerrrr
Senin evde ki üç beyden ötürüdür o ross'cummBazen bana da oluyor öyle şeyler carpiliyirm snra kendime geliyorum hahahahahah
Sorma sorma yaaaaSenin evde ki üç beyden ötürüdür o ross'cummherkesin harcı değil 3 erkekle baş gelmek
Hahaha iyi bildin valla göbeğini gösterip sisirdin beni, önüme getirip durma biseyler diye bana söyleniyor tamda vallaVallahi enişteyi şişirirsin dikkat et
Bana yükselmeden duramadığın günlerden birindeyiz. Olsun gülom kocamı bırakıp sana kaçıcam birgün merak etme. Hele deminki roman havamızdan sonra şart olduSeni gormedig günler ceheNneme donuyor
Bak gene yükseliyor yavaştan hahahahajjaaj
Hahahahahahahah on nomaroooooBen hazırım
Beyaz şart. Ama önü resimdeki gibi kirden siyaha dönmüş olmalı. Yoksa içeri alamıyoruz bebeğimallah güldürsün seni cici evde de misafir var saçlara,ozelliklede terliklere bayıldım : D peki terlik içine beyaz çorap şartmı ?
Ahh canimm iste bu yüzden Allah sana sağlık sıhhat versin de hep başlarında dur inşallahSorma sorma yaaaa
Feleğim.sasti hahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?