Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh canimm iste bu yüzden Allah sana sağlık sıhhat versin de hep başlarında dur inşallah evin kadını hastalandığı zmn ev ahalisi perişan oluyor
Aynen öyle oluyor cidden düzen falan bozuluyor o yüzden dünden anneme geldim çocuklarım AC kalmasın diye :)

Ahh canimm iste bu yüzden Allah sana sağlık sıhhat versin de hep başlarında dur inşallah evin kadını hastalandığı zmn ev ahalisi perişan oluyor
Valla güloma birşey olsa hepsi Pert. Kıymetini bilsinler diyorum diyorum ama dinletemiyorum.

Valla güloma birşey olsa hepsi Pert. Kıymetini bilsinler diyorum diyorum ama dinletemiyorum.
Öyle canım kıymet bilmiyolar,sonra anlıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor çoğunlukla
Ama onunkiler zamana yaymazda hemencik anlarlar kıymetini canımcımın,kıymet bilmezlerden olmazlar inşallah eşime hep diyorum benim gibisini zor bulursun,el üstünde hatta başında tutcan beni diyorum oda biliyor şükür

AAhahha en bi sevdiğimmm özellikle alevli şort

Aferin enişteye. Yoksa cici senş köpüklerde boğar ümüğünü sıkar de ne kadarlık evliydin kuzum sen

Aferin enişteye. Yoksa cici senş köpüklerde boğar ümüğünü sıkar de ne kadarlık evliydin kuzum sen
Hahaha aman o köpüğe falan yanaşmaz, anca hadi gidek yatak diye dürtüklese beni anlamaz ümüğünü sıkmaktan falan 7 olucak nasipse canim

Çiçeklerim sohbet cookk dadli,lakin ben köpükten çıkıp yavaştan odama cekilsem ayıp etmiş olur muyum size kii uyusam dinlensem sabah dinç bı şekilde köpüğün içine daliversem
Hahaha aman o köpüğe falan yanaşmaz, anca hadi gidek yatak diye dürtüklese beni anlamaz ümüğünü sıkmaktan falan 7 olucak nasipse canimo
Maşallah size kuzum hadi yatın zıbarın Benimki bu gece yok görevde

Sağolun şekerlerim misafir gitti pestilim çıktı iyi geldi köpük şeysi :)
Sen gelene kadar pek köpük kalmadı ama idare et. Ben direk dansı yaptım ByNkoaLa ile roman havası kapışması yaptık. Bazılarına özel loca ayarladım. Teoman ve Hayko Cepkini de getirttik. Kaçırdın hep oraları ama olsun kalanlarla idare et misafirin mi vardı kuzu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…