- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.241
Çok Gec bile kaldinBana yükselmeden duramadığın günlerden birindeyiz. Olsun gülom kocamı bırakıp sana kaçıcam birgün merak etme. Hele deminki roman havamızdan sonra şart oldu
Aynen öyle oluyor cidden düzen falan bozuluyor o yüzden dünden anneme geldim çocuklarım AC kalmasın diye :)Ahh canimm iste bu yüzden Allah sana sağlık sıhhat versin de hep başlarında dur inşallahevin kadını hastalandığı zmn ev ahalisi perişan oluyor
Vayyyyuyuuuuuuuyyyyyy beni etkilemeyi başardın. Sana benden 2 margaretta. Bak herkese 1 idi sana özenip geldiğin için 2Ben hazırım
Valla güloma birşey olsa hepsi Pert. Kıymetini bilsinler diyorum diyorum ama dinletemiyorum.Ahh canimm iste bu yüzden Allah sana sağlık sıhhat versin de hep başlarında dur inşallahevin kadını hastalandığı zmn ev ahalisi perişan oluyor
Benim değerini bir sen bir de anam biliyorValla güloma birşey olsa hepsi Pert. Kıymetini bilsinler diyorum diyorum ama dinletemiyorum.
Öyle canım kıymet bilmiyolar,sonra anlıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor çoğunluklaValla güloma birşey olsa hepsi Pert. Kıymetini bilsinler diyorum diyorum ama dinletemiyorum.
Ha şunu bileydin be gülomBenim değerini bir sen bir de anam biliyor
AAhahha en bi sevdiğimmmRESMİ ALEV ALEVAÇILIŞI:
Kuzularımmmmmm tatil başladıııııı. O zaman kopuyor muyuzzzzzzz??? Duyamadımmm, kopuyor muyuzzzzz??? Evet miiiii.. Öyleyse buyrun "Alev Alev " e Girişler ücretsiz. Sadece kurallar var.
Kural 1: Saç modelimiz resimdeki gibi olmalıdır, zorunludur. 2. Bir model kabul edilemez, teklif dahi edilemez.
Eki Görüntüle 2280013
Kural 2: Alevli tayt, alevli bikini, alevli mayo, alevli haşema tercih edilebilir. Ama alev olmazsa kesinlikle olmaz. Eki Görüntüle 2280014
Eki Görüntüle 2280023
Kural3: Terlik resimdeki gibi şipidik olmak zorundadır. Eki Görüntüle 2280018
Menü: zeytinli margaretta, zeytinli viski, zeytinli çay, zeytinli zemzem.Hepsinin yanında bayatlamış fıstık ikramımız vardır.
Hedeflenen ortam:
ByNkoaLa @hizuran @Kutsal zebra Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii @Balbocuguuu @Blue_Perii @balbocegi35 @Chocolita @Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii D e f n e @imzaben @Marskedisi @Chivas regal @Sadecebirisiyim @Elhan @Bonus @minik kalp0753 @Pembeemzik @SUHAN @blondgunes @HemGevezeHemDeli ve tüm kertenkelelerrrr
Aferin enişteye. Yoksa cici senş köpüklerde boğar ümüğünü sıkar deÖyle canım kıymet bilmiyolar,sonra anlıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor çoğunlukla
Ama onunkiler zamana yaymazda hemencik anlarlar kıymetini canımcımın,kıymet bilmezlerden olmazlar inşallaheşime hep diyorum benim gibisini zor bulursun,el üstünde hatta başında tutcan beni diyorum oda biliyor şükür
Hoşgeldin Tiramisum nerelerde kaldın yav gözlerimiz yollarda kaldıAAhahha en bi sevdiğimmmözellikle alevli şort
Hahaha aman o köpüğe falan yanaşmaz, anca hadi gidek yatak diye dürtüklese beniAferin enişteye. Yoksa cici senş köpüklerde boğar ümüğünü sıkar dene kadarlık evliydin kuzum sen
Hoşbuldum şekerimHoşgeldin Tiramisum nerelerde kaldın yav gözlerimiz yollarda kaldı
Vayyyyuyuuuuuuuyyyyyy beni etkilemeyi başardın. Sana benden 2 margaretta. Bak herkese 1 idi sana özenip geldiğin için 2
Sağolun şekerlerimAhahahahaa çok yakismissss
Çiçeklerim sohbet cookk dadli,lakin ben köpükten çıkıp yavaştan odama cekilsem ayıp etmiş olur muyum size kiiuyusam dinlensem sabah dinç bı şekilde köpüğün içine daliversem
Maşallah size kuzum hadi yatın zıbarınHahaha aman o köpüğe falan yanaşmaz, anca hadi gidek yatak diye dürtüklese benianlamaz ümüğünü sıkmaktan falan 7 olucak nasipse canimo
Oh oh oh muhabbetiniz bol olsun ☺ Hangi filmi izledinizHoşbuldum şekerimay film izliyorduk eşimle, şimdi uyudu ben de mutfağı topladım çünkü, akşamdan toplanan mutfak kalp ben
Sen gelene kadar pek köpük kalmadı ama idare et. Ben direk dansı yaptımSağolun şekerlerimmisafir gitti pestilim çıktı iyi geldi köpük şeysi :)
Film yazmışım di mi kuzum dizi pardonOh oh oh muhabbetiniz bol olsun ☺ Hangi filmi izlediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?