Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Film yazmışım di mi kuzum dizi pardon the walking dead bitirdik bütün sezonları. Amin bebeğim sağol sen nasılsın iyi misin
İyiyim kuzum bende kocayı göreve gönderdim geldim geyiğin dibine vurdum Biz de game of thrones bitirdik, la casa de papel bitirdik dün de chernobyl bitirdik. Kaldık dizisiz

The walking dead izlemedyseniz tavsiye ederim kuzucum
İyiyim kuzum bende kocayı göreve gönderdim geldim geyiğin dibine vurdum Biz de game of thrones bitirdik, la casa de papel bitirdik dün de chernobyl bitirdik. Kaldık dizisiz
kuzucumm

Ahahahaha
Köpükleri yidik resmen

bunca hazırlığa katılmazsak ölelim

Alevli donumu kapıp bende gelemmi aplaa ?

Yaaa zombilerden korkuyorum ben izlemem onu Black Mirror başladık sevmedik

Allah cızırtını O kadar enerji de istemem vallahi Çernobildeki 4. Reaktör gibi patlarım yiter
Prıson Break , Fringe , The rain , The 100 , Grimm , Suits ,Shadow Hunters,Shannara, bnde tavsiye vereyim dedim aklıma gelenleri yazdım yabancı dizilere bayılıyorum

Köpükler içinde uyumuşum ben
Ahahaha buldun köpükleri tabi rahat geldi uyudun, sen işini biliyorsun
bunca hazırlığa katılmazsak ölelim
Parti bitti nerde kaldın minikim ya gözlerimiz yollarda kaldı
Alevli donumu kapıp bende gelemmi aplaa ?
Eki Görüntüle 2280183
Ooooo ustam hoşgeldin eyvahlar saygılar, bu güzelliği locada ağırlamak isterim

Prıson Break , Fringe , The rain , The 100 , Grimm , Suits ,Shadow Hunters,Shannara, bnde tavsiye vereyim dedim aklıma gelenleri yazdım yabancı dizilere bayılıyorum
Peki böcüğüm en çok hangisini önerirsin

Hepinize makarna alacamm ben bu iyiliğe karşılıksız kalamazdım

Peki böcüğüm en çok hangisini önerirsin
prison break derim benim için efsanedir, mükemmel yazmışlar diyebilirim , ilk bir kaç bölümü durgun olabilir ama snra patlıyor dizi , ben akışını konusunu çok sevmiştim

Teknoloji çok ilerledi gamyon tekerleğide neymişşş , hele makarna var artık , haydi kopunn tey teyy lilili
Hahah makarnanın daha çok albenisi var zaten kamyon tekerleginden iy yaptın teşekkür ederizzama dün geceki Parti'nin yorgunlugunu herkes hemen atamamistir bence biz haricsbh sbhta kopmak direk dansı yapmak falan şimdi ne bilimobur kertenkelelerde uyansın hele

sabah katıldım o sayılmıyormuydu yav bak hele

Teknoloji çok ilerledi gamyon tekerleğide neymişşş , hele makarna var artık , haydi kopunn tey teyy lilili
Yemin ederim çılgın partimiz sonrası nasıl yorulmuşum o son direk dansını yapmayacaktım Benim adam geldi görevde yorulmuş ben de partilerde işte ya Böcüğün getirdiği makarnaları diğer parti için teknenin deposuna koydum çünkü kamyon tekeri çok kullanışlı değil
sabah katıldım o sayılmıyormuydu yav bak hele
Miniğim kalan köpüklerden, margarettalardan ikram edelim. Sonraki çılgın partiyi kaçırma ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…