- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.261
İyi geceler dadlummMaşallah size kuzum hadi yatın zıbarınBenimki bu gece yok görevde
İyiyim kuzum bende kocayı göreve gönderdim geldim geyiğin dibine vurdumFilm yazmışım di mi kuzum dizi pardonthe walking dead bitirdik bütün sezonları. Amin bebeğim sağol sen nasılsın iyi misin
Yarın izni yanmazsa benimki evde. Artık topik size emanet. Arada gelirimİyi geceler dadlummsabah ışık hızıyla gelirim inşallah
kuzucummİyiyim kuzum bende kocayı göreve gönderdim geldim geyiğin dibine vurdumBiz de game of thrones bitirdik, la casa de papel bitirdik dün de chernobyl bitirdik. Kaldık dizisiz
Bol bol enerji versin senin koca o zmnYarın izni yanmazsa benimki evde. Artık topik size emanet. Arada gelirim
Yaaa zombilerden korkuyorum ben izlemem onuThe walking dead izlemedyseniz tavsiye ederim kuzucum
kuzucumm
Allah cızırtınıBol bol enerji versin senin koca o zmnarada da gelme hatta, enerjilerle dol bizim için öyle
AhahahahaSen gelene kadar pek köpük kalmadı ama idare et. Ben direk dansı yaptımByNkoaLa ile roman havası kapışması yaptık. Bazılarına özel loca ayarladım. Teoman ve Hayko Cepkini de getirttik. Kaçırdın hep oraları ama olsun kalanlarla idare et misafirin mi vardı kuzu
Köpükler içinde uyumuşum benhizuran hizuşşşşşş nerdesin bebeğim aralarda kaynayıp gittin mi seni göremiyorum köpüklere mi bulandınnnmn
RESMİ ALEV ALEVAÇILIŞI:
Kuzularımmmmmm tatil başladıııııı. O zaman kopuyor muyuzzzzzzz??? Duyamadımmm, kopuyor muyuzzzzz??? Evet miiiii.. Öyleyse buyrun "Alev Alev " e Girişler ücretsiz. Sadece kurallar var.
Kural 1: Saç modelimiz resimdeki gibi olmalıdır, zorunludur. 2. Bir model kabul edilemez, teklif dahi edilemez.
Eki Görüntüle 2280013
Kural 2: Alevli tayt, alevli bikini, alevli mayo, alevli haşema tercih edilebilir. Ama alev olmazsa kesinlikle olmaz. Eki Görüntüle 2280014
Eki Görüntüle 2280023
Kural3: Terlik resimdeki gibi şipidik olmak zorundadır. Eki Görüntüle 2280018
Menü: zeytinli margaretta, zeytinli viski, zeytinli çay, zeytinli zemzem.Hepsinin yanında bayatlamış fıstık ikramımız vardır.
Hedeflenen ortam:
ByNkoaLa hizuran @Kutsal zebra Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii @Balbocuguuu @Blue_Perii balbocegi35 @Chocolita @Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Marskedisi @Chivas regal @Sadecebirisiyim @Elhan @Bonus minik kalp0753 @Pembeemzik @SUHAN @blondgunes @HemGevezeHemDeli ve tüm kertenkelelerrrr
RESMİ ALEV ALEVAÇILIŞI:
Kuzularımmmmmm tatil başladıııııı. O zaman kopuyor muyuzzzzzzz??? Duyamadımmm, kopuyor muyuzzzzz??? Evet miiiii.. Öyleyse buyrun "Alev Alev " e Girişler ücretsiz. Sadece kurallar var.
Kural 1: Saç modelimiz resimdeki gibi olmalıdır, zorunludur. 2. Bir model kabul edilemez, teklif dahi edilemez.
Eki Görüntüle 2280013
Kural 2: Alevli tayt, alevli bikini, alevli mayo, alevli haşema tercih edilebilir. Ama alev olmazsa kesinlikle olmaz. Eki Görüntüle 2280014
Eki Görüntüle 2280023
Kural3: Terlik resimdeki gibi şipidik olmak zorundadır. Eki Görüntüle 2280018
Menü: zeytinli margaretta, zeytinli viski, zeytinli çay, zeytinli zemzem.Hepsinin yanında bayatlamış fıstık ikramımız vardır.
Hedeflenen ortam:
ByNkoaLa hizuran @Kutsal zebra Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii @Balbocuguuu @Blue_Perii balbocegi35 @Chocolita @Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Marskedisi @Chivas regal @Sadecebirisiyim @Elhan @Bonus minik kalp0753 @Pembeemzik @SUHAN @blondgunes @HemGevezeHemDeli ve tüm kertenkelelerrrr
Prıson Break , Fringe , The rain , The 100 , Grimm , Suits ,Shadow Hunters,Shannara, bnde tavsiye vereyim dedim aklıma gelenleri yazdımYaaa zombilerden korkuyorum ben izlemem onuBlack Mirror başladık sevmedik
Allah cızırtınıO kadar enerji de istemem vallahi Çernobildeki 4. Reaktör gibi patlarım yiter
Ahahaha buldun köpükleri tabi rahat geldi uyudun, sen işini biliyorsunKöpükler içinde uyumuşum ben
bunca hazırlığa katılmazsak ölelim
Ooooo ustam hoşgeldin eyvahlar saygılar, bu güzelliği locada ağırlamak isterimAlevli donumu kapıp bende gelemmi aplaa ?
Eki Görüntüle 2280183
Peki böcüğüm en çok hangisini önerirsinPrıson Break , Fringe , The rain , The 100 , Grimm , Suits ,Shadow Hunters,Shannara, bnde tavsiye vereyim dedim aklıma gelenleri yazdımyabancı dizilere bayılıyorum
Hepinize makarna alacammAhahaha buldun köpükleri tabi rahat geldi uyudun, sen işini biliyorsun
Parti bitti nerde kaldın minikim ya gözlerimiz yollarda kaldı
Ooooo ustam hoşgeldin eyvahlar saygılar, bu güzelliği locada ağırlamak isterim
prison break derim benim için efsanedir, mükemmel yazmışlar diyebilirim , ilk bir kaç bölümü durgun olabilir ama snra patlıyor dizi , ben akışını konusunu çok sevmiştimPeki böcüğüm en çok hangisini önerirsin
Dün geceden beri kamyon tekerleği ile yüzüyoruz gerçekten bize makarna aldın mı gerçeği söyle bak duygulandım ağlamak üzereyim...
Teknoloji çok ilerledi gamyon tekerleğide neymişşş , hele makarna var artık , haydi kopunnDün geceden beri kamyon tekerleği ile yüzüyoruz gerçekten bize makarna aldın mı gerçeği söyle bak duygulandım ağlamak üzereyim...
Eki Görüntüle 2280194
Hahah makarnanın daha çok albenisi var zaten kamyon tekerlegindenTeknoloji çok ilerledi gamyon tekerleğide neymişşş , hele makarna var artık , haydi kopunntey teyy lilili
Ahahaha buldun köpükleri tabi rahat geldi uyudun, sen işini biliyorsun
Parti bitti nerde kaldın minikim ya gözlerimiz yollarda kaldı
Ooooo ustam hoşgeldin eyvahlar saygılar, bu güzelliği locada ağırlamak isterim
Teknoloji çok ilerledi gamyon tekerleğide neymişşş , hele makarna var artık , haydi kopunntey teyy lilili
Yemin ederim çılgın partimiz sonrası nasıl yorulmuşum o son direk dansını yapmayacaktımHahah makarnanın daha çok albenisi var zaten kamyon tekerlegindeniy yaptın teşekkür ederizz ama dün geceki Parti'nin yorgunlugunu herkes hemen atamamistir bence biz haric sbh sbhta kopmak direk dansı yapmak falan şimdi ne bilim obur kertenkelelerde uyansın hele
Miniğim kalan köpüklerden, margarettalardan ikram edelim. Sonraki çılgın partiyi kaçırma amasabah katıldım o sayılmıyormuydu yav bak hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?