Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol canım biz şanslı olanlardan değiliz 2 sene oldu bakalım insallah hayırlısı olsun
Oyle demen yanlis olur canm kimi ana babayla kimi evlatla kimi kaynana kaynvaldeyle kimi issizlikla kimi maddiyatla imtihan olur ... kim sansli bilemezsin. Ben evlenince de 3 bucuk sene korndum maddi sartlardan dolayi belkide Allah daha bekletmek istemedi kornmayi biraktgmz ay nasip etti ... herseyn hayirlisi ve gercekten hc takmamstm oyle hemen olmaz naslsa diye dusun hamile oldgma inanamadim bile

Ahaaaa hamilesinnnnnn nezman yaptın n kuzummm
bugun yaptım ama bence değilim
oyle canım tabiki ama Buda bi şans bence senin Şansın
Eki Görüntüle 2304669 bende dün yapmıştım çok ince bir çizgi yada bana öyle geldi bende içini açtığımda bişey var gibiydi
Oyyyy var varrrr

Canım var gibi insallah,ama bı kere daha yap istersen emin oluruz inşallah çıkar
Sağol canım biz şanslı olanlardan değiliz 2 sene oldu bakalım insallah hayırlısı olsun
Canım sen böyle diyince ben daha çok üzülüyorum kuzuu bana 7 sene oldu bebişim nasip kismet,aşırı karamsar görüyorum seni.ki anlıyorum cookk farklı duygu evreleri geçirdim bende senin gibi ama daha pozitifim ben sanki :) strese girdiğin sürece sana yazık,canına yazık olur canım hayırlısını dilemek en güzelini hep öyle yap

Eki Görüntüle 2304669 bende dün yapmıştım çok ince bir çizgi yada bana öyle geldi bende içini açtığımda bişey var gibiydi
Yaa dilooossss resmi görür görmez böyle heyecanla tepki verdim kizz var sanki inşallahay duygulandım la gözlerim doldu senin yerine ajshdjs

Yaa dilooossss resmi görür görmez böyle heyecanla tepki verdim kizz var sanki inşallahay duygulandım la gözlerim doldu senin yerine ajshdjs
Delüü hatunumum bilmiyorum inanki canım varmı yok mu ben mi öyle görenek istiyorum anlamdimn ama gönlümüzden geçenler olur inslaalh kuzum

Canım yarın 10 çıkacakmış ama ben netten bakıyorum ara ara daha sisteme düşmemiş sağlık ocağına verdim yaa
Geç olsun temiz olsun inşaAllah.. Rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin...

Delüü hatunumum bilmiyorum inanki canım varmı yok mu ben mi öyle görenek istiyorum anlamdimn ama gönlümüzden geçenler olur inslaalh kuzum
Ya hafif çizgi olduğu belli gibi canım vardır insallah,sen şimdi transfer oldun sonucu bekliyonya,en büyük umudumsun öbür ayda benim transfer günü ya şimdi senin embriyolar tutunduysa kendiminkiler tutunmuş gibi sevinecem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…