- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.641
Oyle demen yanlis olur canm kimi ana babayla kimi evlatla kimi kaynana kaynvaldeyle kimi issizlikla kimi maddiyatla imtihan olur ... kim sansli bilemezsin. Ben evlenince de 3 bucuk sene korndum maddi sartlardan dolayi belkide Allah daha bekletmek istemedi kornmayi biraktgmz ay nasip etti ... herseyn hayirlisi ve gercekten hc takmamstm oyle hemen olmaz naslsa diye dusun hamile oldgma inanamadim bileSağol canım biz şanslı olanlardan değiliz 2 sene oldu bakalım insallah hayırlısı olsun
En iyi sonucu kanda alirsin canmEn iyisi yarın kan vermek :)
bugun yaptım ama bence değilimAhaaaa hamilesinnnnnnnezman yaptın n kuzummm
oyle canım tabiki ama Buda bi şans bence senin ŞansınOyle demen yanlis olur canm kimi ana babayla kimi evlatla kimi kaynana kaynvaldeyle kimi issizlikla kimi maddiyatla imtihan olur ... kim sansli bilemezsin. Ben evlenince de 3 bucuk sene korndum maddi sartlardan dolayi belkide Allah daha bekletmek istemedi kornmayi biraktgmz ay nasip etti ... herseyn hayirlisi ve gercekten hc takmamstm oyle hemen olmaz naslsa diye dusun hamile oldgma inanamadim bile
Oyyyy var varrrrEki Görüntüle 2304669 bende dün yapmıştım çok ince bir çizgi yada bana öyle geldi bende içini açtığımda bişey var gibiydi
Aynen canım bakalımEn iyi sonucu kanda alirsin canm
Bocygummmmm cok saol kuzummmYaaa rosummm demek anne olyon 3.kezz hadi gözün aydin cnm tebrikler saglikla gelsin minik cok sevindim❤
Bilmiyorum vallah kzuum hasta olacak gibiyim sankimmbugun yaptım ama bence değilim
oyle canım tabiki ama Buda bi şans bence senin Şansın
Oyyyy var varrrr
Yok izlemiyorum canm.Gündüz kuşağında bir tek Mügenin hastasıyım. Zaten tv yüzünü gören kimAminn canimsabah ola hayrola esra erola baktinmi bugün.
BendeeeBilmiyorum vallah kzuum hasta olacak gibiyim sankimm
Canım var gibi insallah,ama bı kere daha yap istersen emin oluruz inşallah çıkarKızlar testime bakar mısınız ilk attığım 5 dk içinde olan sonraki attığım 15 dakikadan sonra oldu sonda içini açayım dedim en son atacağım resimdede böyle olmus sizce ?Eki Görüntüle 2304644 Eki Görüntüle 2304645 Eki Görüntüle 2304646
Canım sen böyle diyince ben daha çok üzülüyorum kuzuu bana 7 sene oldu bebişim nasip kismet,aşırı karamsar görüyorum seni.ki anlıyorum cookk farklı duygu evreleri geçirdim bende senin gibi ama daha pozitifim ben sanki :) strese girdiğin sürece sana yazık,canına yazık olur canım hayırlısını dilemek en güzeliniSağol canım biz şanslı olanlardan değiliz 2 sene oldu bakalım insallah hayırlısı olsun
Yaa dilooossssEki Görüntüle 2304669 bende dün yapmıştım çok ince bir çizgi yada bana öyle geldi bende içini açtığımda bişey var gibiydi
Delüü hatunumumYaa dilooossssresmi görür görmez böyle heyecanla tepki verdim kizz var sanki inşallah ay duygulandım la gözlerim doldu senin yerine ajshdjs
kan sonuçları çıktı mı canım.Delüü hatunumumbilmiyorum inanki canım varmı yok mu ben mi öyle görenek istiyorum anlamdimn ama gönlümüzden geçenler olur inslaalh kuzum
Canım yarın 10 çıkacakmış ama ben netten bakıyorum ara ara daha sisteme düşmemiş sağlık ocağına verdim yaakan sonuçları çıktı mı canım.
Geç olsun temiz olsun inşaAllah..Canım yarın 10 çıkacakmış ama ben netten bakıyorum ara ara daha sisteme düşmemiş sağlık ocağına verdim yaa
Ya hafif çizgi olduğu belli gibi canım vardır insallah,sen şimdi transfer oldun sonucu bekliyonya,en büyük umudumsun öbür ayda benim transfer günü yaDelüü hatunumumbilmiyorum inanki canım varmı yok mu ben mi öyle görenek istiyorum anlamdimn ama gönlümüzden geçenler olur inslaalh kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?