- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.661
Aminn inşallah kuzummGeç olsun temiz olsun inşaAllah..Rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin...
WayyKızlar size tüyo, silik çizgiyi fotoğrafı negatif yaparak görebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2304694
İnşallah balım bu yıl bizim için hamiş yılı olsun artık senin de minnaklarin tutsun kuzum hepücüğümüzzzzz doğurakkkkk artikkkYa hafif çizgi olduğu belli gibi canım vardır insallah,sen şimdi transfer oldun sonucu bekliyonya,en büyük umudumsun öbür ayda benim transfer günü yaşimdi senin embriyolar tutunduysa kendiminkiler tutunmuş gibi sevinecem
Gördüm şimdi bacimmmmmm
Ya ataşımız sönerse diloossssİnşallah balım bu yıl bizim için hamiş yılı olsun artık senin de minnaklarin tutsun kuzum hepücüğümüzzzzz doğurakkkkk artikkk
Çok uykum vardı kahvaltı etmeye üşendim. Dedim bir simit alıp okulda yerim. Sözüm ona bugün çok işimiz yoktu. Ya simidi bile boğazıma dizdilerSabah geçtin aklımdan çok yoğun heralde dedim
Canım aslında kağıtta 4 yazıyodu ben 3 damlattımYoulost16 ikinci çizgi var canım bence gayet belli, idrarı çok damlattığın için dağılmış
Hım bozuk olabilir o zaman kuzum ama içimde güzel bir his varCanım aslında kağıtta 4 yazıyodu ben 3 damlattım
Canım bilmiyorum biraz daha bekleyeyim diyorum zaten çizgi t bölgesinin yerinde değil ondan emin değilim gecikmeyi beklemek istiyorumYoulost16 bir test daha yapsana canım ama çok damlatma idrarı
Bizde ataş sönmez yavrummmmm benzin gibi kariyiz çakmağı 5 km yaklaştırma o derece patlariz ateşli kariiiyikkkkYa ataşımız sönerse diloosssskorkuyürüümm
İnsallah canım benim pek yok bakalım yani var ama kendimi cok bağlamıyorum üzülmedim yani en başta negatif olduğunda alıştım çünkü zamanı var bu ay olmazsa bidahaki ay olur nasipHım bozuk olabilir o zaman kuzum ama içimde güzel bir his var ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?