Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya karamsar değilim de alıştım diyeyim birazda üstümde baskı hissediyorum ondan böyle oluyo ama üzülmüyorum zamanı var demek ki nasip deyip bekliyorum :)

Test içinde gecikmeyi bekleyeyim diyorum KuZum

İnşallah vardır cnaim yok sa da ucunda ölüm yok ya 3.5 gün ağlarım sadece onca eziyetime şuana kadar tam 70 üzerinde iğne vurulmuşumgobegimde yer kalmadı her gün bir yeri kanıyor canım yanıyor sadece 4 ay da çektiğim eziyete üzülürümm

Üzüldüğüm nokta da şu hiç bir sorun yok yaş daha 23 eşimin bebek isteği çok dün testi söyledim adam ağladı ben bir yandan o bir yandan ağladı bir umut diye daha yaş genç ama bebek özlemi çok beee adam geliyor gidiyor karnımı seviyor

Aynı benimki

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canım. Kıyamam sana.

Ay bak beni kızdırma ağlamayı bırak hadi bakalım aksama güzel haber alacağımıza Emin’im hadi bakalım düzelt moralini ♥♥
İnşallah canım o güzel haberi hepimiz alırız da bizde hamileliği o heyecanı sevinci yaşarız bir gün

Bizde ataş sönmez yavrummmmm benzin gibi kariyiz çakmağı 5 km yaklaştırma o derece patlariz ateşli kariiiyikkkk patlamaya hazır bomba gibiyiz zz
Kız bu fazla iddialı oldu,bebekler ateşin üstüne su dokmesin sakın biz çakmak beklerken
Canım hormonların verdiği etkiyle sanırım,duygusalsin fazlasıylaheyecanını kaybetme hep mutlu ol bünyen hüznünden etkilenmesin ya ne ağlaması lutfeennn

Çok duygusalim canım sorma bu ara dokunsan alicam hormonlar çok yükseldi ondan nasipte varsa olur kuzumm

Bizde ataş sönmez yavrummmmm benzin gibi kariyiz çakmağı 5 km yaklaştırma o derece patlariz ateşli kariiiyikkkk patlamaya hazır bomba gibiyiz zz
Cocuklari bi dogurun da yatak yuzu gormediginiz gecelerde cakmagu yaklastiririm size ben 5 km

Çok duygusalim canım sorma bu ara dokunsan alicam hormonlar çok yükseldi ondan nasipte varsa olur kuzumm
İnşallah olur canım hormonlara yenilme :) test sonucu sisteme düşmemiş mi hala ya meraktayimmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…