- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.681
Ya karamsar değilim de alıştım diyeyim birazda üstümde baskı hissediyorum ondan böyle oluyo ama üzülmüyorum zamanı var demek ki nasip deyip bekliyorum :)Canım var gibi insallah,ama bı kere daha yap istersen emin oluruz inşallah çıkar
Canım sen böyle diyince ben daha çok üzülüyorum kuzuu bana 7 sene oldu bebişim nasip kismet,aşırı karamsar görüyorum seni.ki anlıyorum cookk farklı duygu evreleri geçirdim bende senin gibi ama daha pozitifim ben sanki :) strese girdiğin sürece sana yazık,canına yazık olur canım hayırlısını dilemek en güzelinihep öyle yap
İnşallah vardır cnaim yok sa da ucunda ölüm yok ya 3.5 gün ağlarım sadece onca eziyetime şuana kadar tam 70 üzerinde iğne vurulmuşum
Aynı benimkiÜzüldüğüm nokta da şu hiç bir sorun yok yaş daha 23 eşimin bebek isteği çok dün testi söyledim adam ağladı ben bir yandan o bir yandan ağladı bir umut diyedaha yaş genç ama bebek özlemi çok beee adam geliyor gidiyor karnımı seviyor
İnan ki kzujm normal yoldan hamile kalanlar o kadar çok şanslı kiAynı benimki
Ay bak beni kızdırma ağlamayı bırak hadi bakalım aksama güzel haber alacağımıza Emin’im hadi bakalım düzelt moraliniİnan ki kzujm normal yoldan hamile kalanlar o kadar çok şanslı ki
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canım. Kıyamam sana.İnşallah vardır cnaim yok sa da ucunda ölüm yok ya 3.5 gün ağlarım sadece onca eziyetime şuana kadar tam 70 üzerinde iğne vurulmuşumgobegimde yer kalmadı her gün bir yeri kanıyor canım yanıyor sadece 4 ay da çektiğim eziyete üzülürümm
İnşallah canım o güzel haberi hepimiz alırız da bizde hamileliği o heyecanı sevinci yaşarız bir günAy bak beni kızdırma ağlamayı bırak hadi bakalım aksama güzel haber alacağımıza Emin’im hadi bakalım düzelt moralini♥♥
Aminn aminnn canım aminnnnnAllah hayırlı evlatlar nasip etsin canım. Kıyamam sana.
İnsallah canım benimİnşallah canım o güzel haberi hepimiz alırız da bizde hamileliği o heyecanı sevinci yaşarız bir gün
Kız bu fazla iddialı oldu,bebekler ateşin üstüne su dokmesin sakın biz çakmak beklerkenBizde ataş sönmez yavrummmmm benzin gibi kariyiz çakmağı 5 km yaklaştırma o derece patlariz ateşli kariiiyikkkkpatlamaya hazır bomba gibiyiz zz
Çok duygusalim canım sorma bu ara dokunsan alicamKız bu fazla iddialı oldu,bebekler ateşin üstüne su dokmesin sakın biz çakmak beklerken
Canım hormonların verdiği etkiyle sanırım,duygusalsin fazlasıylaheyecanını kaybetme hep mutlu ol bünyen hüznünden etkilenmesin ya ne ağlaması lutfeennn
Cocuklari bi dogurun da yatak yuzu gormediginiz gecelerde cakmagu yaklastiririm size ben 5 kmBizde ataş sönmez yavrummmmm benzin gibi kariyiz çakmağı 5 km yaklaştırma o derece patlariz ateşli kariiiyikkkkpatlamaya hazır bomba gibiyiz zz
Cocuklari bi dogurun da yatak yuzu gormediginiz gecelerde cakmagu yaklastiririm size ben 5 km
İnşallah olur canım hormonlara yenilme :) test sonucu sisteme düşmemiş mi hala ya meraktayimmmmÇok duygusalim canım sorma bu ara dokunsan alicamhormonlar çok yükseldi ondan nasipte varsa olur kuzumm
Cocuklari bi dogurun da yatak yuzu gormediginiz gecelerde cakmagu yaklastiririm size ben 5 km
Yok kuzum hala düşmemişİnşallah olur canım hormonlara yenilme :) test sonucu sisteme düşmemiş mi hala ya meraktayimmmm
Hayde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?