Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha Roosss sen her atisi pas geçmeyen bı gacısınsimdi ayağını sürüdüğüne göre önümüzü açtın demektir insallah bizler ikiz ikiz doğurmayak sakınsenin keskin dogurganliginin üstüne

kız seksü bi denk gelmedik bugün senle

nassin eyi misin yavruuuu

kız seksü bi denk gelmedik bugün senle

nassin eyi misin yavruuuu
Eyim guzuuu sen nassin yemek Faslı bitti çay koydum,eşimle tartışıyoruz şimdi debirak tlfnu benle ilgilen diyo,bende ayaklarını mi yikayim yiğiidiiimmm dedim,aşka geldim accukdemez olaydım bu fikri çok sevdi şimdi ayaklarını yıkama mi bekliyor

Yavrularım ben geldim ama gidiciyim
Yakuza cumartesi teşrif etmeye karar verdi. Ama geyşam evde bugün o yüzden kolaçan etmeye kadar geldim.
Kız D Dilos06 ben ikinci çizgiyi gördüm bebek var ben sana diyim, hadi yarın kesinleşsin inşallah
Youlost16 kutsişim sende yarın mı gideceksin kan testine? Senin test bozuk olduğu için yorumlamak yanlış olur. Ama dualarım seninle
Limonsuzzcay beni merak edişini yiyem senin ayağım iyi mirandam. Hafif morluk kaldı sadece. Hiç ağrı sızı kalmadı. Eskisinden daha sağlam
kk birinci noteri evet şamdanım ross aradı bugün beni konuştuk. Ben çocuğun ilkokula başlaması taraftarıyım bunu önceden de söylemiştim zaten. Çocuk 1 e istekli. Bir sene daha anasınıfına giderse şevki kırılabilir buda eğitim isteğine ket vurabilir. Zaten videolarını izlemiştim makasla kesme, kalem tutma becerileri gelişmiş. İnce ve kalın motor kaslarında, el göz koordinasyonunda sıkıntı yok. Ama yine karar anne ve babasına ait. İçlerine nasıl sinecekse öyle olsun
-----------------------
Şimdi benim geyşa ile Behzat Ç. İzlemeye gidiyorum. Önemli bir gelişme olursa el ele tutuşup selena çağırır gibi 3 kere Cici Cici Cici diyin gelirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…