- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.721
Düşünüyorum ama bakalım cici belkide gitmem benim işim belli olmaZYavrularım ben geldim ama gidiciyim
Yakuza cumartesi teşrif etmeye karar verdi. Ama geyşam evde bugün o yüzden kolaçan etmeye kadar geldim.
Kız D Dilos06 ben ikinci çizgiyi gördüm bebek var ben sana diyim, hadi yarın kesinleşsin inşallah
Youlost16 kutsişim sende yarın mı gideceksin kan testine? Senin test bozuk olduğu için yorumlamak yanlış olur. Ama dualarım seninle ♥
@Limonsuzzcay beni merak edişini yiyem seninayağım iyi mirandam. Hafif morluk kaldı sadece. Hiç ağrı sızı kalmadı. Eskisinden daha sağlam
kk birinci noteri evet şamdanım ross aradı bugün beni konuştuk. Ben çocuğun ilkokula başlaması taraftarıyım bunu önceden de söylemiştim zaten. Çocuk 1 e istekli. Bir sene daha anasınıfına giderse şevki kırılabilir buda eğitim isteğine ket vurabilir. Zaten videolarını izlemiştim makasla kesme, kalem tutma becerileri gelişmiş. İnce ve kalın motor kaslarında, el göz koordinasyonunda sıkıntı yok. Ama yine karar anne ve babasına ait. İçlerine nasıl sinecekse öyle olsun
-----------------------
Şimdi benim geyşa ile Behzat Ç. İzlemeye gidiyorum. Önemli bir gelişme olursa el ele tutuşup selena çağırır gibi 3 kere Cici Cici Cici diyin gelirim
Sözün bittiği yer şu andaUffff ne desem bilemedim ki ya
Sorma ya calisirken bjle evde bu kadar is yapmak yormuyordu sanki evdeyken hic is bitmiyorhayatımda gördüğüm en nankör sey o ev işleri zatenyap yap bitmez, yapsan ömür yetmez
Sorma ya calisirken bjle evde bu kadar is yapmak yormuyordu sanki evdeyken hic is bitmiyor
Yavrularım ben geldim ama gidiciyim
Yakuza cumartesi teşrif etmeye karar verdi. Ama geyşam evde bugün o yüzden kolaçan etmeye kadar geldim.
Kız D Dilos06 ben ikinci çizgiyi gördüm bebek var ben sana diyim, hadi yarın kesinleşsin inşallah
Youlost16 kutsişim sende yarın mı gideceksin kan testine? Senin test bozuk olduğu için yorumlamak yanlış olur. Ama dualarım seninle ♥
@Limonsuzzcay beni merak edişini yiyem seninayağım iyi mirandam. Hafif morluk kaldı sadece. Hiç ağrı sızı kalmadı. Eskisinden daha sağlam
kk birinci noteri evet şamdanım ross aradı bugün beni konuştuk. Ben çocuğun ilkokula başlaması taraftarıyım bunu önceden de söylemiştim zaten. Çocuk 1 e istekli. Bir sene daha anasınıfına giderse şevki kırılabilir buda eğitim isteğine ket vurabilir. Zaten videolarını izlemiştim makasla kesme, kalem tutma becerileri gelişmiş. İnce ve kalın motor kaslarında, el göz koordinasyonunda sıkıntı yok. Ama yine karar anne ve babasına ait. İçlerine nasıl sinecekse öyle olsun
-----------------------
Şimdi benim geyşa ile Behzat Ç. İzlemeye gidiyorum. Önemli bir gelişme olursa el ele tutuşup selena çağırır gibi 3 kere Cici Cici Cici diyin gelirim
Aynen oyle canm ev temiz kaliyor haftada 1 temizlik yetiyor . Evde olnca dha cok kirleniyor 2 gune bi suprulmesi gerekiyoben oturdum iki üç gündür bunun hesabını yapıyorum yatma dışında günde kac saat aktif ev kullanıyoruz ki ev işi çok olcak. ama çalışınca daha katlanilasi oluyo. ondan kesinlikle eminim
Bencede 2 gün sonra yeniden kan versin çünkü 2.çizgiyi gördüm ben.. Nasıl olmaz şaşkınlık içindeyimÇok üzüldüm dilosum yeminleüzülme diyemem bitanem üzül ama yıpratma kendini lütfen, o kadar iyi anlarım ki seni o negatifi gorupte dik.durmak cokk zor bilirim balım tevekkül et mümkün olduğunca canimm hem testte çift çizgi gözüküyor silikte olsa belki vardır boşa yazıyor olayım umarım bunları sana, inşallah vardır da sevinç çığlığı attirirsin bize evlerimizde insallah insallah insallah kuzumm iki gün sonra bı daha test versen nasıl olur ? D Dilos06
Sorma cici çok üzüldüm bende çokta şaşırdım kesin pozitif diye bekliyordumBencede 2 gün sonra yeniden kan versin çünkü 2.çizgiyi gördüm ben.. Nasıl olmaz şaşkınlık içindeyim
Sorma cici çok üzüldüm bende çokta şaşırdım kesin pozitif diye bekliyordumbence de bı daha test şart, bariz o silik çizgi vardı testinde
Ben dun kendine de yazmistim bu tup bebek tedavisinde kullanilan bazi ilaclar hormonlara etki ediyormusya o yuzden bazen boyle olabiliyor o hornonlardan 2. Cizgi cikabiliyormus diye duymustum.Bencede 2 gün sonra yeniden kan versin çünkü 2.çizgiyi gördüm ben.. Nasıl olmaz şaşkınlık içindeyim
Yok cnm hasta olmak üzereyim zaten adet oldum olacam2 idrar testi pozitif kan testi negatif
Adetime 3 gün var iki idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm kan verdim ama kanda negatif çıktı. Doktor bekle bi günün geçsin dedi ama önce kanda sonra idrar...forum.mutluanneleriz.com
dilosum kanda cikmasi için adet günün geçmesi gerekiyomus bunu okur musun tatlım
hemen karamsarlığa kapılma lütfen
D Dilos06
Yok cnm hasta olmak üzereyim zaten adet oldum olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?