Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünüyorum ama bakalım cici belkide gitmem benim işim belli olmaZ

Sorma ya calisirken bjle evde bu kadar is yapmak yormuyordu sanki evdeyken hic is bitmiyor

ben oturdum iki üç gündür bunun hesabını yapıyorum yatma dışında günde kac saat aktif ev kullanıyoruz ki ev işi çok olcak. ama çalışınca daha katlanilasi oluyo. ondan kesinlikle eminim

Çok üzüldüm dilosum yeminle üzülme diyemem bitanem üzül ama yıpratma kendini lütfen, o kadar iyi anlarım ki seni o negatifi gorupte dik.durmak cokk zor bilirim balım tevekkül et mümkün olduğunca canimm hem testte çift çizgi gözüküyor silikte olsa belki vardır boşa yazıyor olayım umarım bunları sana, inşallah vardır da sevinç çığlığı attirirsin bize evlerimizde insallah insallah insallah kuzummiki gün sonra bı daha test versen nasıl olur ? D Dilos06

inşallah kolayca çözer ya. rosun da şansına bütün işleri böyle cicim. Allah hamileliğinin yüzü suyu hürmetine işlerini rast getirsin inşallah

sana da iyi seyirler canim

ben oturdum iki üç gündür bunun hesabını yapıyorum yatma dışında günde kac saat aktif ev kullanıyoruz ki ev işi çok olcak. ama çalışınca daha katlanilasi oluyo. ondan kesinlikle eminim
Aynen oyle canm ev temiz kaliyor haftada 1 temizlik yetiyor . Evde olnca dha cok kirleniyor 2 gune bi suprulmesi gerekiyo

Diloşum üzme kendini bebeğim bak aklım sende kaldı gidemiyorum
Allah kararlamıştır kuzum. Lütfen sıkma canını. Şimdi olmadığı olmayacağı anlamına gelmiyor. Kardeşimin arkadaşısi senelerce tüp bebek tedavisi görüp olmayınca bıraktığında doğal yolla hamile kaldı. Sanırım bu işin çözümü salmak.. Lütfen üzme kendini. Sen bizim kıymetlimizsin @Dilos06

Bencede 2 gün sonra yeniden kan versin çünkü 2.çizgiyi gördüm ben.. Nasıl olmaz şaşkınlık içindeyim

Bencede 2 gün sonra yeniden kan versin çünkü 2.çizgiyi gördüm ben.. Nasıl olmaz şaşkınlık içindeyim
Sorma cici çok üzüldüm bende çokta şaşırdım kesin pozitif diye bekliyordum bence de bı daha test şart, bariz o silik çizgi vardı testinde

Sorma cici çok üzüldüm bende çokta şaşırdım kesin pozitif diye bekliyordum bence de bı daha test şart, bariz o silik çizgi vardı testinde

acaba böyle hikayeler var mi gebelik bölümünde falan

belki yanlış bisey vardir ya. ben de ikinci çizgiyi gördüm

dilosum kanda cikmasi için adet günün geçmesi gerekiyomus bunu okur musun tatlım

hemen karamsarlığa kapılma lütfen

D Dilos06

Ben dun kendine de yazmistim bu tup bebek tedavisinde kullanilan bazi ilaclar hormonlara etki ediyormusya o yuzden bazen boyle olabiliyor o hornonlardan 2. Cizgi cikabiliyormus diye duymustum.

Yok cnm hasta olmak üzereyim zaten adet oldum olacam

Yok cnm hasta olmak üzereyim zaten adet oldum olacam

hayırlısı olsun canım hakkında. ama yıpratma kendini daha çok gençsin Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da bekleyen tüm kadinlara da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…