Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorma cici çok üzüldüm bende çokta şaşırdım kesin pozitif diye bekliyordum bence de bı daha test şart, bariz o silik çizgi vardı testinde
Olmadi cnm kendimizi kandırmayalim 0.1 yani bağrı 5 olsaydı derdim bir gebelik var hadi onu geçtim o kadar ilaç kullandım bağrı onların etkisi olsunda yüksel hiç yaa hiç bir tane yükselme yok zaten hasta oldum olacam başka bahara artık

Üzülme canım..
Hayırlı zamanı Rabbim bilir.. akışına bırak herşeyi, biliyorum zor hem de çok zor , 9sene çocuğu olmamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Kafaya takmayinca gerçekten oluyor...
Rabbim hayırlı vakitte, hayırlısı ile nasip etsin insaAllah

Gec döllenir insallah gülüm inaniyom inşallah.

D Dilos06 tatlım neden transfer oldun ki sen? Yaşın henüz gencecik. Drun bu durumu uygun görcek bir şey mi var?Herşeyin bir vakti vardır ya, belki daha gezecek,görecek ne bileyim biriktireceğin anıların vardır bebişten önce.
Züğürt tesellisi deme her şerde bir hayır, her hayırda bir şer var. Ölüm haricinde herşeyin çaresi var. Bebiş uğruna çektiğin o acılar gelecek güzel günlerinin diyeti olsun. Sağlık olsun

acaba böyle hikayeler var mi gebelik bölümünde falan

belki yanlış bisey vardir ya. ben de ikinci çizgiyi gördüm
Ne hikayeler var canım bı bilsen bende silik çizgi var diyordum ama işte önce kanda yükselir hormon sonra idrarda,yani ben öyle biliyorum kan testi kesin sonuçtur,ama yine de iki gün arayla kandan baktirmakta fayda olur adet olmadığı sürece,iste hayirlisi ya amann üzüldüm akşam akşam

Bende...

Ahaha Roosss sen her atisi pas geçmeyen bı gacısınsimdi ayağını sürüdüğüne göre önümüzü açtın demektir insallah bizler ikiz ikiz doğurmayak sakınsenin keskin dogurganliginin üstüne
Benm dogurganligimn ustumde olmadigi an yokki
Havadan bile hamile kaliyorm sanirm

Valla en cok sizin olsun istiyorm cidden

Üzülecek bir durum yok kızlar. Daha yolun başında. Vaktiyle, hayırlısıyla, sapasağlıklı bebişler nasip olsun.

Benm dogurganligimn ustumde olmadigi an yokki
Havadan bile hamile kaliyorm sanirm

Valla en cok sizin olsun istiyorm cidden
İnşallah canimm dua et gebelerin duası kabul olur derler, özellikle dilosumuza şu an en çok onun ihtiyacı var

ByNkoaLa

okudum yazamadim kuzum sana da ya

bakabildin mi sonraya mi kaldi bu okul işleri:)

cici gönder diyosa vardir bi bildiği.
Samdanm bende seninkilero bazen gorup yazamadigm oldu o yuzden affet beni

Benm isler uzar gider
Benm isler hep bi negatif
Nerde antin kuntin sey var beni bulur

Üzülecek bir durum yok kızlar. Daha yolun başında. Vaktiyle, hayırlısıyla, sapasağlıklı bebişler nasip olsun.
Evet ama her bekleyiş ve negatif görmek insanın ömründen ömür tüketiyor resmen canım çok iyi bilirim çünkü... Amin inşallah sağlıklı hayırlı bebekler nasip olsun hepimize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…