- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.741
Olmadi cnm kendimizi kandırmayalim 0.1 yani bağrı 5 olsaydı derdim bir gebelik var hadi onu geçtim o kadar ilaç kullandım bağrı onların etkisi olsunda yüksel hiç yaa hiç bir tane yükselme yok zaten hasta oldum olacamSorma cici çok üzüldüm bende çokta şaşırdım kesin pozitif diye bekliyordumbence de bı daha test şart, bariz o silik çizgi vardı testinde
Üzülme canım..Olmadi cnm kendimizi kandırmayalim 0.1 yani bağrı 5 olsaydı derdim bir gebelik var hadi onu geçtim o kadar ilaç kullandım bağrı onların etkisi olsunda yüksel hiç yaa hiç bir tane yükselme yok zaten hasta oldum olacambaşka bahara artık
Kuzum sen kanda kendinmi baktin sonuc kaçGördüm şimdi bacimmmmmminşallah inşallah çok caaaaa aminn
Gec döllenir insallah gülüm inaniyom inşallah.Olmadi cnm kendimizi kandırmayalim 0.1 yani bağrı 5 olsaydı derdim bir gebelik var hadi onu geçtim o kadar ilaç kullandım bağrı onların etkisi olsunda yüksel hiç yaa hiç bir tane yükselme yok zaten hasta oldum olacambaşka bahara artık
Ne hikayeler var canım bı bilsenacaba böyle hikayeler var mi gebelik bölümünde falan
belki yanlış bisey vardir ya. ben de ikinci çizgiyi gördüm
Bende...Ne hikayeler var canım bı bilsenbende silik çizgi var diyordum ama işte önce kanda yükselir hormon sonra idrarda,yani ben öyle biliyorum kan testi kesin sonuçtur,ama yine de iki gün arayla kandan baktirmakta fayda olur adet olmadığı sürece,iste hayirlisi ya amann üzüldüm akşam akşam
Benm dogurganligimn ustumde olmadigi an yokkiAhaha Roossssen her atisi pas geçmeyen bı gacısın simdi ayağını sürüdüğüne göre önümüzü açtın demektir insallah bizler ikiz ikiz doğurmayak sakın senin keskin dogurganliginin üstüne
Diloşun olmamış benşmde yok bende yarın kan falan vermek istemiyorum
Merakla bekliyorm sonuclarinizi
Ne hikayeler var canım bı bilsenbende silik çizgi var diyordum ama işte önce kanda yükselir hormon sonra idrarda,yani ben öyle biliyorum kan testi kesin sonuçtur,ama yine de iki gün arayla kandan baktirmakta fayda olur adet olmadığı sürece,iste hayirlisi ya amann üzüldüm akşam akşam
Üzülecek bir durum yok kızlar. Daha yolun başında. Vaktiyle, hayırlısıyla, sapasağlıklı bebişler nasip olsun.Bende...
İnşallah canimm dua et gebelerin duası kabul olur derler, özellikle dilosumuza şu an en çok onun ihtiyacı varBenm dogurganligimn ustumde olmadigi an yokki
Havadan bile hamile kaliyorm sanirm
Valla en cok sizin olsun istiyorm cidden
Samdanm bende seninkilero bazen gorup yazamadigm oldu o yuzden affet beniByNkoaLa
okudum yazamadim kuzum sana da ya
bakabildin mi sonraya mi kaldi bu okul işleri:)
cici gönder diyosa vardir bi bildiği.
Sende adet mi oldun yoksaDiloşun olmamış benşmde yok bende yarın kan falan vermek istemiyorum
YaaaaDiloşun olmamış benşmde yok bende yarın kan falan vermek istemiyorum
Yılmadım ama umudum kırıldı birZ benşmdeYaaaa
Cok uzuldm yaa
Keske olsaydi
Ins olir ama yilmadan devam edin
Heoinize dua ediyirm ki ayrim yapmadanİnşallah canimm dua et gebelerin duası kabul olur derler, özellikle dilosumuza şu an en çok onun ihtiyacı var
Yok ben olmadım dahaSende adet mi oldun yoksa
Evet ama her bekleyiş ve negatif görmek insanın ömründen ömür tüketiyor resmen canım çok iyi bilirim çünkü... Amin inşallah sağlıklı hayırlı bebekler nasip olsun hepimizeÜzülecek bir durum yok kızlar. Daha yolun başında. Vaktiyle, hayırlısıyla, sapasağlıklı bebişler nasip olsun.
Kirma bence umutlu ol kuzummYılmadım ama umudum kırıldı birZ benşmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?