- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.761
İnşallah olmazsinda zebraYok ben olmadım daha
Pazartesi’ye kadar gelmezse kan vericem canımKirma bence umutlu ol kuzumm
Hiç bilmez olurmuyum. Umudu kaybetmeden, pes etmeden devam. Bebek işi sabır işi. Gerek yapım aşaması, gerek doğum sonrası hep sabır. Tecrübelerle yoğruluyoruz işte. Pes etmek yok.Evet ama her bekleyiş ve negatif görmek insanın ömründen ömür tüketiyor resmen canım çok iyi bilirim çünkü... Amin inşallah sağlıklı hayırlı bebekler nasip olsun hepimize
İnsallah canım dedim bende Pazartesi’ye kadar bekleyeyim de gelmezse oyle lan vereyim umarım adet olmam ama hayırlısıİnşallah olmazsinda zebrasen bari güzel haberlerle gel insallah
İnşallah canım inşallah olmazsinda pazartesi o kanı gidip vermek nasip olurİnsallah canım dedim bende Pazartesi’ye kadar bekleyeyim de gelmezse oyle lan vereyim umarım adet olmam ama hayırlısı
Evet pes etmek bizlere yakışmaz aynen,iste herkesin sınavı oluyor hayatta nasipten öte yol yok zaten hayırlısı Allah'tan diyelimHiç bilmez olurmuyum. Umudu kaybetmeden, pes etmeden devam. Bebek işi sabır işi. Gerek yapım aşaması, gerek doğum sonrası hep sabır. Tecrübelerle yoğruluyoruz işte. Pes etmek yok.
İnsallah canım duanda unutmaİnşallah canım inşallah olmazsinda pazartesi o kanı gidip vermek nasip olursonrasında da pozitifi görmek tabi
Ya Allah razı olsun.. şu ayeti doğru kullanan tek insansindir herhaldeD Dilos06 tatlım neden transfer oldun ki sen? Yaşın henüz gencecik. Drun bu durumu uygun görcek bir şey mi var?Herşeyin bir vakti vardır ya, belki daha gezecek,görecek ne bileyim biriktireceğin anıların vardır bebişten önce.
Züğürt tesellisi deme her şerde bir hayır, her hayırda bir şer var. Ölüm haricinde herşeyin çaresi var. Bebiş uğruna çektiğin o acılar gelecek güzel günlerinin diyeti olsun. Sağlık olsun
Cümlemizden inşallahYa Allah razı olsun.. şu ayeti doğru kullanan tek insansindir herhalde
Her şer de hayr ,her hayr da bir şer vardır...
Bugünlerde gecicek biliyorum gecicek sessiz sessiz ağlıyorum eşim anlamasin diye o da destek çıkmaya çalışıyor napsin adamhayat devam ediyor sonuçta
Bacım koptum az önce bir an gözyaşlarım sel oldu insana yaparsın aşkım izlerken aglarmiiçine içine aglama kuzum ya kiyamam. güzel bi film aç izle. istersen filme ağla. ama sessiz sessiz aglayip kendini de perisan etme. napalim bu bı süreç. eşin de üzülse de teselli etmesi sana da çok iyi gelir. o senin kocan ondan gizlemene gerek yok
Bacım koptum az önce bir an gözyaşlarım sel oldu insana yaparsın aşkım izlerken aglarmien sonunda iyicene eşime analtirken koptum oda üzüldü ama beni sakinleştirdi gelir geçer kuzum en fazla bir iki gün daha ağlarım sonra hayat devam ediyor kuzjm
Demekki hazır değilmiş cnmn hazır olunca gelecekmiş sıpa alt yapı haziliyor kendince heralde nasip bakalım cnm inslalah gönlümüzden geçenler olur en hayırlısı olsunöyle tabiki. herkesin bı sınavı var işte. seninki de kuzunu biraz beklemek demekki.
böyle gizli sakli ağlayıp dertlenmek iyi gelmez ama. onla paylasamiyosan burda bizimle konus olur mu. stres üzüntü senin önündeki en büyük engeller. vardır Allah'ın bi bildiği
benim halamin gelini o kadar tedavi aşılama şu bu hamile kalamadi. bütün tedavileri bıraktı tamam ya artik dedi. kendi doğal yolla hamile kaldi. çocuk bu sene okula basladi :)
bize söylemek kolay sana yapmak zor biliyorum ama stres kafani takma üzülme bunlar seni olumsuz etkiler. daha coooooookkkkk gencsin
önünde çok güzel yılların var esinle sevdiklerinle. demekki senin minnos gelmeye hazir degilmis. inşallah tez zamanda gelir. ama o gelene kadar sen kendine çok iyi bakmalisin
Demekki hazır değilmiş cnmn hazır olunca gelecekmiş sıpa alt yapı haziliyor kendince heralde nasip bakalım cnm inslalah gönlümüzden geçenler olur en hayırlısı olsun
Sorma kızımiz olursa ismi nazlı olacakmışamin canım benim:) nazlı beybisi olcak o biraz :) Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Sorma kızımiz olursa ismi nazlı olacakmışinşallah amin cnm hepimize sağlıkli evlatlar nasip etsin Allah
Vallah ben istemiyorum da eşim istiyor nazlı olacakmış hele o güne gelekte daha çok isimler buluruzyapma etme dilos, bunu bide büyütmesi var. aşırı şekilde isimlerinin anlamini tasiyolarçok fena oluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?