Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallah ben istemiyorum da eşim istiyor nazlı olacakmış hele o güne gelekte daha çok isimler buluruz

inşallah canım benim :) çok güzel günler var önümüzde :) dediğin gibi o esinin istegi

Bugünlerde gecicek biliyorum gecicek sessiz sessiz ağlıyorum eşim anlamasin diye o da destek çıkmaya çalışıyor napsin adam hayat devam ediyor sonuçta

Niye sessiz sessiz ağlıyosun kuzum yapma baya böğüre böğüre dilediğin gibi ağla salya sümük koluna sil falan efo görmeden

Her duygu yaşanmalı bastırılmamalı.

Düşünsene burda çok pis güldüğümüz zamanları ya bastırsaydık mazallah çıban çıkarırız münasip yerlerimizden.

kk birinci noteri beni sormuşsun :)

Tüylenme ile ilgili hormon sıkıntısı yokmuş.
İnsülin direncim artmış bir miktar.
İlaç verdi tüylenmeyede iyi gelir dedi insülinde tetikler dedi.

Karaciğer enzimleri yüksek ultrason istedi.

Bildiğim şeylerdi zaten hepsi.
Kilo vericem spor yapıcam.
Spor zaten yapıyorum yapmasaydım eski seviyelere çıkardı.

Okulla birlikte düzene girerim inş.
Oğlan ayrı ben ayrı allah güç versinde onu iyileştiriyim derken ben hasta olucam kafadan.

Sanki sağlammışım gibi.

Ağladım ağladım en son salya sümük ortalık karıştı burnumu koluma sıliyordum o derece haykıran hönküreeee hönküreeee agaldim biraz rahatladım

geçmiş olsun canım ya. inşallah toparlicaksiniz hep beraber :)

sen zaten çok güçlü akıllı bi kadinsin. kilo kim köpek verirsin :)

burdaki gruplara mi katilcaksin bireysel mi takilcaksin.
evinde yoksa bi tane buharda pişirmek için aparat var. ondan al :)
ben en çok kışın sebze haslarken kullanıyorum suda haslamayla daglar kadar fark var arada. balığı bile buharda pisiriyorum bazen çok lezzetli oluyo :)

spor yapıyo olman cidden çok güzel. enzim ultrasonu ne zaman cekilcek peki

valla ben evden yemek götürüyodum
olmazsa oğlana da evden koyarsin yemek :)

oğlanın sadece insülin mi vardi.

Şimdilik insülin tek problem gibi görünüyor.

Benim anne tarafı ciddi troit problemli annem ablam teyzem kuzenler.... bende bu kiloyla olmaması çok iyi bişey.
Daha allahtan belanımı istiyon derler adama.

Kilo verilince çözülebilcek şeyler.

Burdaki gruplarda aktifim zaten sen bi üyelik tarihime baksana 2009 dan beri 90 lar grubundayım.
İlk o zaman kilo verdim tekrar aldım belli ilaçlarla.
Diyet konusunda acemi değilim yani.
Uzun yılların yılgınlığı var içimde.
İçimde yatan karamsar ve iştahlı bir ayı var.

Üst üste hamilelikler doğumlar eve kapandım.
2 sene önce burda takıma girdim okulla birlikte evden de çıkmış oldum kiloda verdim.
Ama yine aldım.
Ev taşıdım düzenim bozuldu, aile içi huzursuzluklar, özel durumlar, oğlanın durumu vs... bi süre kopardı beni herşeyden.
Geri almam çok kolay oldu.

Bknz: Gerçek Kesit

bonus ya harikasın

diyet değil o zaman senin artık sağlıklı yaşama gecmen gerekiyo

benim arkadasim hem pko hem troidle kilo vermeye çalışıyo. senin troid yokmuş o da bi avantaj ama yemek içmek iştahlı olmak da doğuştan gelen bisey bence. o konuda bisey diyemiyorum.

çok şükür ciddi raddeye gelmeden su an baslicaksin. sen diyet topiklerinde degil de sağlıklı yasam topiklerinde gezcen o zaman artık

üyeliğin ne kadar eskiymis ya maşallah deyim eski uyelerden kim kaldi

oglan spor salonuna yazilirsa daha hevesli olabilir bu arada. erkekler pek bi seviyo kas yapmayı vücut yapmayi :)

işte başından bı sürü şey gecince tabi kurduğun düzen de degisiyo. elinden kayıp gidiyo.

sen o karamsar ve iştahlı şahsa söyle kış geldi artık gitsin uyusun. mümkünse de yedi uyurlar uykusu uyusun yatmisken

bütün evin yemekleri duzeni mi degiscek peki senle oglanin mi sadece

Babannemden:

Koca iyi bişey olsaydı ona gonca derlerdi.

hahaha benim babaannem de koca iyi bisey olsa adi kocatan olmazdi der

bide bana kizim okumussun ama cok salaksin hic siyasetten anlamiyon derdi bu arada kamu yönetimi mezunuy ben. dört yıl siyaset gördüm

Mune Abla o zaman admindi yönetici olmak için doğmuş kurban olduğum

Var eski üyelerden dee çok değil tabi.

Hey gidi günler....

valla ben yıllarca okuyup takip ettim. cok eski üye gitti ya ya da nick degistirdi ben bilmiyom

seni anan yöneticilik için doğurmuş diyelim o zaman

ayy bonus desene sen buralarin dutluk halini biliyon

Benim gittiğim salona oda başladı 3 gün oldu daha hemde parasını kendisi verdi yaz tatilinde çalışıp kazandığı paradan :)

Bişeyler değişcek işte bakalım nasıl olucak.

7 uyurlar

Ufff üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum canlar ya eşim adetim gecti mi diye sordu bugun olmam lazımdı dedim gecti diye oyle sevindi ki diyo bugun hayal kurdum işte sen Doğum yapmıssın hastane de ben de kucağıma almışım diyorum ki itoğluit şimdi ben baba mı oldum falan çocuğa diyormuş boyle az önce de karnımı sevdi manyak herif sonra diyo kime benzeyecek acaba Allahım ya gerçekten ne kadar zor bi sınav ben ne zaman baba olacağım diyo resmen bunu söylerken ki heyecanını hissediyorum ve kalbime işliyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…