- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.801
Benim gittiğim salona oda başladı 3 gün oldu daha hemde parasını kendisi verdi yaz tatilinde çalışıp kazandığı paradan :)
Bişeyler değişcek işte bakalım nasıl olucak.
7 uyurlar
Nerelisinnfışkı yiyen derdi annanem
Ufff üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum canlar yaeşim adetim gecti mi diye sordu bugun olmam lazımdı dedim gecti diye oyle sevindi ki diyo bugun hayal kurdum işte sen Doğum yapmıssın hastane de ben de kucağıma almışım diyorum ki itoğluit şimdi ben baba mı oldum falan çocuğa diyormuş boyle az önce de karnımı sevdi manyak herif sonra diyo kime benzeyecek acaba Allahım ya gerçekten ne kadar zor bi sınav ben ne zaman baba olacağım diyo resmen bunu söylerken ki heyecanını hissediyorum ve kalbime işliyo
Bende hem pko hem tiroit yavasligi hem insulin direncine sinir demisti doktor.kisin gittigmde... oy daglar kilo vermek bizlere zor 3 kilocuk versem bile yeter ama.veremiyorum gerci sporsuz hayat yuruyuse cikamiyorm kizimla 3 yasnda bebek arabasyla gtsem bana , arabasiz gtsem ona yazik ...bonus ya harikasın
diyet değil o zaman senin artık sağlıklı yaşama gecmen gerekiyo
benim arkadasim hem pko hem troidle kilo vermeye çalışıyo. senin troid yokmuş o da bi avantaj ama yemek içmek iştahlı olmak da doğuştan gelen bisey bence. o konuda bisey diyemiyorum.
çok şükür ciddi raddeye gelmeden su an baslicaksin. sen diyet topiklerinde degil de sağlıklı yasam topiklerinde gezcen o zaman artık
üyeliğin ne kadar eskiymis yamaşallah deyim eski uyelerden kim kaldi
oglan spor salonuna yazilirsa daha hevesli olabilir bu arada. erkekler pek bi seviyo kas yapmayı vücut yapmayi :)
işte başından bı sürü şey gecince tabi kurduğun düzen de degisiyo. elinden kayıp gidiyo.
sen o karamsar ve iştahlı şahsa söyle kış geldi artık gitsin uyusun. mümkünse de yedi uyurlar uykusu uyusun yatmisken
bütün evin yemekleri duzeni mi degiscek peki senle oglanin mi sadece
Evet ama yarın adet olursam nasıl söyleyeceğim ki bi senedir hüzünlü haberi vere vere bi hal oldum stres yapmıyorum ama üzülüyorum yani olmazsa cok üzülür bana belli etmez belki ama bu yüzden cok ağladığını bile bilirim insallah bu sefer hevesi kursağında kalmazzepraaaaammm heyecanlanmis işte :) ne kadar güzel bisey
ama sen niye hemen karalar bağladın ki kuzum. bak kendi kendine stres yapiyosun su an. belki gerçekten de var. yoksa da belki hemen önümüzdeki ay olacak.
Imsallah canim ama acikcasi baya takinti haline gelmis gordugum.kadaryla bu sende belki haklisin ama bu seklde olanlarn hamile kalmasi gercekten cok zor cevremde de cok ornek var kendini biseylere ver ya ise gir ne bileym bi ugras edin kendiliginden gelecek bebegn hayirli olan en tez zamanda gelsin insallah belkkide gelmistir bile kuzu uzme stres yapmaEvet ama yarın adet olursam nasıl söyleyeceğim ki bi senedir hüzünlü haberi vere vere bi hal oldum stres yapmıyorum ama üzülüyorum yani olmazsa cok üzülür bana belli etmez belki ama bu yüzden cok ağladığını bile bilirim insallah bu sefer hevesi kursağında kalmaz
Bende hem pko hem tiroit yavasligi hem insulin direncine sinir demisti doktor.kisin gittigmde... oy daglar kilo vermek bizlere zor 3 kilocuk versem bile yeter ama.veremiyorum gerci sporsuz hayat yuruyuse cikamiyorm kizimla 3 yasnda bebek arabasyla gtsem bana , arabasiz gtsem ona yazik ...
Çalışıyorum öğretmenim canım 10 güne başlayacağım :) amannnn bi salıyorum bi takıyorum bende hayat böyle ilerliyor sadece dua eder misin benim içinImsallah canim ama acikcasi baya takinti haline gelmis gordugum.kadaryla bu sende belki haklisin ama bu seklde olanlarn hamile kalmasi gercekten cok zor cevremde de cok ornek var kendini biseylere ver ya ise gir ne bileym bi ugras edin kendiliginden gelecek bebegn hayirli olan en tez zamanda gelsin insallah belkkide gelmistir bile kuzu uzme stres yapma
Etmemm mi kuzum sen dilos ayas feminas deep.sea tulpar aklima gelmeyen hepiniz icin dua ederim ediyorum Allah im isteyen herkese hayirla saglikla evlat nasip etsinÇalışıyorum öğretmenim canım 10 güne başlayacağım :) amannnn bi salıyorum bi takıyorum bende hayat böyle ilerliyor sadece dua eder misin benim için
Evet ama yarın adet olursam nasıl söyleyeceğim ki bi senedir hüzünlü haberi vere vere bi hal oldum stres yapmıyorum ama üzülüyorum yani olmazsa cok üzülür bana belli etmez belki ama bu yüzden cok ağladığını bile bilirim insallah bu sefer hevesi kursağında kalmaz
Evet canım işte her adet dönemi başlangıcı biraz böyle oluyorum sonra geciyo kusura bakma kafanı şişiriyosamyapacak bisey yok zepram. belki senlik bisey degil o stres yaptığı için olmuyo...
bebek sadece senin yapabileceğin bisey değil. anlıyorum çok istiyo falan ama o da olabilecek ihtimalleri biliyo. sen kendini bırakıp bide eşin için stres oluyosun x2 herşey
varsa da yoksa da Allah'tan. nasil kaybimiz olunca veren de alan da Allah diyoruz. bu da öyle. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size tez zamanda. ve bekleyen tüm kadinlara
valla ben yıllarca okuyup takip ettim. cok eski üye gitti yaya da nick degistirdi ben bilmiyom
seni anan yöneticilik için doğurmuş diyelim o zaman
ayy bonus desene sen buralarin dutluk halini biliyon
Canim hep parklardayiz disardayiz cok gezginiz biz kizimla dogalidan berj ama bu sene artik bebek arabasiz dolastik onu itmek zorladi beni . 59 60 kiloyumda boyum kisa iste 3 kilo versem iyi 5 versem super olurum.ben günde dört bes saat falan cikarip suruyodum bi ara evde durmak istemiyo diyehatta parklarda da yakalamaca oynuyoduk hep
aslında gitsen önce zorlanirsin ama sonra ikinize de cok iyi gelecek.
hiç alerji testi gibi bisey yapildi mi peki sana caycim
Amiiinnn canım hayırlı sağlıklı bi evlat insallah herkese nasip etsinEtmemm mi kuzum sen dilos ayas feminas deep.sea tulpar aklima gelmeyen hepiniz icin dua ederim ediyorum Allah im isteyen herkese hayirla saglikla evlat nasip etsin
Evet canım işte her adet dönemi başlangıcı biraz böyle oluyorum sonra geciyo kusura bakma kafanı şişiriyosam
Nerelisinn
Bende üzülmek istemiyorumhayır olur mu öyle şey sacmalama. ben sadece üzülmeni istemiyorum o kadar
sen ne zaman ne konuşmak istersen onu konuşuruz çakalligi geçici süre durdurulan zepram benim
Ben erzurumluyumSivaslıyım ben babadan :) ama annem annanem erzurumlu hastayım şivelerine zaten çok severim türlü türlü şiveyi
Kesijlikle duani ederken hayirli ve saglkliyi unutma nolursa olsun ver deme zaten demiyosun bilincindesin canim da bugun can dostmla koonstm 2.gebelgydi 23 24 haftaliktj olu dogum yaparak kaybetti ne acilar ne acila 2.cocugu olacakti 1.saglikli dogdu 3 4 yasinda sukur ama 2.de neler cekmis benim.canimm icim parcalandi o yuzden herseyn en hayirlisini versm rabbimAmiiinnn canım hayırlı sağlıklı bi evlat insallah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?