- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.281
Yemin ederim çılgın partimiz sonrası nasıl yorulmuşum o son direk dansını yapmayacaktımBenim adam geldi görevde yorulmuş ben de partilerde işte ya Böcüğün getirdiği makarnaları diğer parti için teknenin deposuna koydum çünkü kamyon tekeri çok kullanışlı değil
Miniğim kalan köpüklerden, margarettalardan ikram edelim. Sonraki çılgın partiyi kaçırma ama
Kız bu nasıl tanımlamak kendini böyle güldürdün beni canımZeytinimi kaybet.bulan kopuklern arasından getirsin bana versn
Günaydın çılgın partinin çılgın insanları kafam zombi bedenm dombili gbi uyandım kıyıya vuran balina gbi horluyordum
Neyse ki bir kahveyle kendime gelip hemen toparlandm
Ama lütfen zeytinimi bulun hahahahahahahahh
Kahvemi içmeden kendime gelemdigim gbi kk ya bakmadan da gelemiyormKız bu nasıl tanımlamak kendini böyle güldürdün beni canımneyse ki kahve çözmüş tüm olayı afiyet olsun ama nasıl kaybettin o zeytini kizz Allah seni emi köpüğün içine dalınca çıkacağımız meçhul ama baby nasıl bulcaz bı zeytinii
Ayyyyy yerlerdeyimmmRESMİ ALEV ALEVAÇILIŞI:
Kuzularımmmmmm tatil başladıııııı. O zaman kopuyor muyuzzzzzzz??? Duyamadımmm, kopuyor muyuzzzzz??? Evet miiiii.. Öyleyse buyrun "Alev Alev " e Girişler ücretsiz. Sadece kurallar var.
Kural 1: Saç modelimiz resimdeki gibi olmalıdır, zorunludur. 2. Bir model kabul edilemez, teklif dahi edilemez.
Eki Görüntüle 2280013
Kural 2: Alevli tayt, alevli bikini, alevli mayo, alevli haşema tercih edilebilir. Ama alev olmazsa kesinlikle olmaz. Eki Görüntüle 2280014
Eki Görüntüle 2280023
Kural3: Terlik resimdeki gibi şipidik olmak zorundadır. Eki Görüntüle 2280018
Menü: zeytinli margaretta, zeytinli viski, zeytinli çay, zeytinli zemzem.Hepsinin yanında bayatlamış fıstık ikramımız vardır.
Hedeflenen ortam:
ByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii @Balbocuguuu Blue_Peri balbocegi35 Chocolita Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere K Kendinisevenbirii D e f n e Diktorya Secret Marskedisi C Chivas Regal Sadecebirisiyim Elhan Bonus minik kalp0753 Pembeemzik @SUHAN @blondgunes @HemGevezeHemDeli ve tüm kertenkelelerrrr
Cici sana sahip çıkaarr o sana bı zeytin kıyak geçer merak etme senKahvemi içmeden kendime gelemdigim gbi kk ya bakmadan da gelemiyorm
Teomani bulcam derken zeytinden olduk iyi mi ara da bulasin şimdi
O değil de zeytin önemliydi smdj bana kim zeytin alacak kim verecek hahahahah
Evet hem misafir vardı hem netim bitmişti bu gece yenilencek şimdilik kocamdan idare ediyorum :)Sen gelene kadar pek köpük kalmadı ama idare et. Ben direk dansı yaptımByNkoaLa ile roman havası kapışması yaptık. Bazılarına özel loca ayarladım. Teoman ve Hayko Cepkini de getirttik. Kaçırdın hep oraları ama olsun kalanlarla idare et misafirin mi vardı kuzu
Teoman mi zeytin mi deseler teomanlizeytin derm hahahahahahhahahaCici sana sahip çıkaarr o sana bı zeytin kıyak geçer merak etme senbide Teoman önemli yav zeytinler kurban olsun diyecemde ona ciciden korkuyom
bn niden yokum burdaa tmam banliydim ama etiket edilebiliyordummTüm kertenkeleler huuhuu nasılsınız? Ben hiç iyi değilim ya bdv'deki konular geçti üzerimden moral kalmadı yemin ederim.Aldatılan aldatılana, dikkat kocaları sıkı tutun
ByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocegi35 Blue_Peri Chocolita Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere K Kendinisevenbirii D e f n e Diktorya Secret Pembeemzik Marskedisi C Chivas Regal Sadecebirisiyim Elhan @canlianne Bonus @minikkalp0753
Kuzum günaydın ben seni etikette çıkartamadım inan. Yanlış mı yazdım yoksa bandan dolayı mı öyle oldu bilmiyorum.bn niden yokum burdaa tmam banliydim ama etiket edilebiliyordummcok gücendimm
Bebişim Sadecebirisiyim yok artık onu etiketleme. Limonsuzzcay var artıkTüm kertenkeleler huuhuu nasılsınız? Ben hiç iyi değilim ya bdv'deki konular geçti üzerimden moral kalmadı yemin ederim.Aldatılan aldatılana, dikkat kocaları sıkı tutun
ByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocegi35 Blue_Peri Chocolita Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere K Kendinisevenbirii D e f n e Diktorya Secret Pembeemzik Marskedisi C Chivas Regal Sadecebirisiyim Elhan @canlianne Bonus @minikkalp0753
Beni de yanlış etiketlemissinTüm kertenkeleler huuhuu nasılsınız? Ben hiç iyi değilim ya bdv'deki konular geçti üzerimden moral kalmadı yemin ederim.Aldatılan aldatılana, dikkat kocaları sıkı tutun
Aynı kişi misiniz kuzumBebişim Sadecebirisiyim yok artık onu etiketleme. Limonsuzzcay var artıkgüüüünaaaaydıııııın
Ahajahaj etiket konusunda ziyadesiyle beceriksizim hep söylerim Beni de yanlış etiketlemissin
Gezinirken sayfaya denk geldim m bakayım diye..Ahajahaj etiket konusunda ziyadesiyle beceriksizim hep söylerim ben yanlış etiketlesem de sen doğrusunu anlayıp gelmişsin helal olsun
Bende bi ara kendimi kaybedip eşimin bütün telefon tablet neyi varsa artık Allah ne verdiyse dalacaktımTüm kertenkeleler huuhuu nasılsınız? Ben hiç iyi değilim ya bdv'deki konular geçti üzerimden moral kalmadı yemin ederim.Aldatılan aldatılana, dikkat kocaları sıkı tutun
Onu kapattım canım eş durumundan dolayı. Eş aileli konularım vardıAynı kişi misiniz kuzum ♥ günaydınnnnnn
Kız banlanacaksın şimdi bu sayfa da kal öteye gitmeGezinirken sayfaya denk geldim m bakayım diye..
Tatli anneden ders al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?