Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hahah ama akşam yaparsanız kaçırırım yaa gündüz partileride yapın ahahha

Kız bu nasıl tanımlamak kendini böyle güldürdün beni canım neyse ki kahve çözmüş tüm olayı afiyet olsun ama nasıl kaybettin o zeytini kizz Allah seni emi köpüğün içine dalınca çıkacağımız meçhul ama baby nasıl bulcaz bı zeytinii

Kahvemi içmeden kendime gelemdigim gbi kk ya bakmadan da gelemiyorm
Teomani bulcam derken zeytinden olduk iyi mi ara da bulasin şimdi
O değil de zeytin önemliydi smdj bana kim zeytin alacak kim verecek hahahahah

Ayyyyy yerlerdeyimmm kız netim bitti yazamıyorum ya

Kahvemi içmeden kendime gelemdigim gbi kk ya bakmadan da gelemiyorm
Teomani bulcam derken zeytinden olduk iyi mi ara da bulasin şimdi
O değil de zeytin önemliydi smdj bana kim zeytin alacak kim verecek hahahahah
Cici sana sahip çıkaarr o sana bı zeytin kıyak geçer merak etme sen bide Teoman önemli yav zeytinler kurban olsun diyecemde ona ciciden korkuyom

Evet hem misafir vardı hem netim bitmişti bu gece yenilencek şimdilik kocamdan idare ediyorum :)

Son düzenleme:
bn niden yokum burdaa tmam banliydim ama etiket edilebiliyordumm cok gücendimm

bn niden yokum burdaa tmam banliydim ama etiket edilebiliyordumm cok gücendimm
Kuzum günaydın ben seni etikette çıkartamadım inan. Yanlış mı yazdım yoksa bandan dolayı mı öyle oldu bilmiyorum. Sen neden ban yedin çiçeğim

Bebişim Sadecebirisiyim yok artık onu etiketleme. Limonsuzzcay var artık güüüünaaaaydıııııın

Beni de yanlış etiketlemissin

Ahajahaj etiket konusunda ziyadesiyle beceriksizim hep söylerim  ben yanlış etiketlesem de sen doğrusunu anlayıp gelmişsin helal olsun
Gezinirken sayfaya denk geldim m bakayım diye..
Tatli anneden ders al bence

Bende bi ara kendimi kaybedip eşimin bütün telefon tablet neyi varsa artık Allah ne verdiyse dalacaktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…