Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sivaslıyım ben babadan :) ama annem annanem erzurumlu hastayım şivelerine zaten çok severim türlü türlü şiveyi
Demekki oralarfa da fiskii kelimesi kullanjliyor bende bati kardeniz tarafndan merak ettm de bizde de cok kullanirlar .
Sivaslilarla calistim uzun sure cok da iyilerdi Allah razi olsunlar gardasss

benim arkadaşıma bulgur pirinç domates vs yasak mesela ve patates de. bunlar onda şişkinlik yapiyomus sanirim :)

ben de kisayim 1.60 boyum 59 kiloyla hamile kalmıştım. ama o zaman da 36 beden giyiyodum. bence kilodan ziyade bedenden sikayetin varsa takma. spor yapıp kas oranini artırmaya çalış.

pko kilo verdikce gerileyen kötü etkileri azalan bi hastalık bildiğim kadarıyla troid de öyle. uygulamadim diye vazgeçme bence. tekrar basla gidip :)

çok genciz beybi giyilecek çok güzel şeyler var

Evet canım benimde iki kaybım var belki onunki kadar büyük değil ama onu en iyi ben anlarım onyuzden her zaman hayırlısı ve sağlıklısı diye dua ediyorum

Bende üzülmek istemiyorum

Evet ya bu cok kötü oldu en azından bana heyecan ktıyodu

fihuuuu heyecan arayan maceraci zepra

gene yap nolcak ki hepsini al arada akrostiş yazılır çakal cakaldir

Evet ya cok haklisin . Bende bolgesel gobek var iste igrencc bi seklde boyum senden de baya kisa benim . Ben 62 ile hamilr kalip 67 ile dogum yaptm ve sonra 49 a kadar dustum hicbirsey yapmayarak
Hayatimda fiziksel olarak en guzel hissettigim donemdi dumduzdu karnim sezeryan olmstm bide . 2 sene fittim emzirme sonrasi yavas yavass geRi geldi kilola r yiyormda tabi . O alerji testi dahiliyemi yapiyorki acaba ben hep kontrollere gidiyorum ilac kjllaniyorum cnku ama bana hc denmedi boyle bisey.
Tirot yavas calistikca kilo veremiyosun veremedikce pko artiyo cnm boyle pis bisey.
Istedgm ay hamile kalmak bu yuzden de inanamadigim biseydi 45 50 gunde regl gorurdum dusun. Bin sukur yoluna girdi dogumla ve tiroit ilaclarina baslayali

Çok şükür... Rabbim bir daha vermesin.. şuan başka yerin geçmesini bekliyorum... Uffff bitmiyordu..

2.gebelikte çürüğe çıktın

Bunları yazarken sol elinle topuğuna ağrı kesici krem sürdüğünü ağrıdan duramadığını hiç bilmiyolar nasılsa bonus

2.gebelikte çürüğe çıktın

Bunları yazarken sol elinle topuğuna ağrı kesici krem sürdüğünü ağrıdan duramadığını hiç bilmiyolar nasılsa bonus
Yok ya ilkinde de böyleydim. İlkinde iki dişimi çektirdim.. ve mantar olmuştum..
Bunda da böyle.
Hayırlısı ile dogurayim da ,

o değil de şimdi ilaç içtim tuvalete gitmem yasak , sabaha kadar nasıl durcam bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…