- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.821
Demekki oralarfa da fiskii kelimesi kullanjliyor bende bati kardeniz tarafndan merak ettm de bizde de cok kullanirlar .Sivaslıyım ben babadan :) ama annem annanem erzurumlu hastayım şivelerine zaten çok severim türlü türlü şiveyi
Canim hep parklardayiz disardayiz cok gezginiz biz kizimla dogalidan berj ama bu sene artik bebek arabasiz dolastik onu itmek zorladi beni . 59 60 kiloyumda boyum kisa iste 3 kilo versem iyi 5 versem super olurum.
Alerji testi gbi bisey yaplmadi cnm tiroit ve pko yillardir var zaten de insulin direnci sinirda mi sinira yakn mi ne bisey dedi iste kisin dahiliye dr diyetisyene yonlendirdi ama 1 kez gittim uygulamadm dedklerni diye devam etmedim ☺☺
Evet canım benimde iki kaybım var belki onunki kadar büyük değil ama onu en iyi ben anlarımKesijlikle duani ederken hayirli ve saglkliyi unutma nolursa olsun ver deme zaten demiyosun bilincindesin canim da bugun can dostmla koonstm 2.gebelgydi 23 24 haftaliktj olu dogum yaparak kaybetti ne acilar ne acila 2.cocugu olacakti 1.saglikli dogdu 3 4 yasinda sukur ama 2.de neler cekmis benim.canimm icim parcalandi o yuzden herseyn en hayirlisini versm rabbim
Bende üzülmek istemiyorum
Evet ya bu cok kötü oldu en azından bana heyecan ktıyodu
Fırtığın ağzan düşmeye bonuusss
Evet ya cok haklisin . Bende bolgesel gobek var iste igrencc bi seklde boyum senden de baya kisa benim . Ben 62 ile hamilr kalip 67 ile dogum yaptm ve sonra 49 a kadar dustum hicbirsey yapmayarakbenim arkadaşıma bulgur pirinç domates vs yasak mesela ve patates de. bunlar onda şişkinlik yapiyomus sanirim :)
ben de kisayim 1.60 boyum 59 kiloyla hamile kalmıştım. ama o zaman da 36 beden giyiyodum. bence kilodan ziyade bedenden sikayetin varsa takma. spor yapıp kas oranini artırmaya çalış.
pko kilo verdikce gerileyen kötü etkileri azalan bi hastalık bildiğim kadarıyla troid de öyle. uygulamadim diye vazgeçme bence. tekrar basla gidip :)
çok genciz beybi giyilecek çok güzel şeyler var
|
Yaklaşıyor bakalım yaparım belki bi hinlikfihuuuu heyecan arayan maceraci zepra
gene yap nolcak ki hepsini al arada akrostiş yazılırçakal cakaldir
Bakıyorum çıkıyorum...
Burası Erzurum gardaşşşş pisikin damdan dama atlarken donduğu şehirOhaa senin seviyen çok ilerdetorpah başan
Çok şükür... Rabbim bir daha vermesin.. şuan başka yerin geçmesini bekliyorum... Uffff bitmiyordu..Dişin geçti heralde
Burası Erzurum gardaşşşş pisikin damdan dama atlarken donduğu şehir
Çok şükür... Rabbim bir daha vermesin.. şuan başka yerin geçmesini bekliyorum... Uffff bitmiyordu..
Yok ya ilkinde de böyleydim. İlkinde iki dişimi çektirdim.. ve mantar olmuştum..2.gebelikte çürüğe çıktın
Bunları yazarken sol elinle topuğuna ağrı kesici krem sürdüğünü ağrıdan duramadığını hiç bilmiyolar nasılsa bonus
Benim esimde ErzurumluKete bilirmisan çizgili?
Bana ketenin resmini çizebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?