- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.841
Evet ya cok haklisin . Bende bolgesel gobek var iste igrencc bi seklde boyum senden de baya kisa benim . Ben 62 ile hamilr kalip 67 ile dogum yaptm ve sonra 49 a kadar dustum hicbirsey yapmayarak
Hayatimda fiziksel olarak en guzel hissettigim donemdi dumduzdu karnim sezeryan olmstm bide . 2 sene fittim emzirme sonrasi yavas yavass geRi geldi kilola r yiyormda tabi . O alerji testi dahiliyemi yapiyorki acaba ben hep kontrollere gidiyorum ilac kjllaniyorum cnku ama bana hc denmedi boyle bisey.
Tirot yavas calistikca kilo veremiyosun veremedikce pko artiyo cnm boyle pis bisey.
Istedgm ay hamile kalmak bu yuzden de inanamadigim biseydi 45 50 gunde regl gorurdum dusun. Bin sukur yoluna girdi dogumla ve tiroit ilaclarina baslayali
160 mesaj sonra 13K bu gece gelmez bence 160 mesaj enniyisi sabah erken den girem pusuya yatem
Tabi topraktan girdi kazen
Üye azdı tabi o zaman. Ana sayfada sohbet vardı her giren yazardı.
Sohbete hiç yazmayan kendini elit sanan bi grupta vardı
Sohbetten arkadaşlarla diyet grubu açmıştık sadece takımlar vardı o zaman.
Sonradan gruplarda açıldı.
Siyasetten ban yemişliğim var elimi çektim sonradan.
Online radyomuz vardı orada yayın açıp sohbete link veriyoduk.
Heves ettim dj liğe ama sıfır bilgim var bana öğretene kadar zona olur insan o zaman gerimiydim neydim
Baya uğraşmıştı masal vardı masal hocam derdim..nerde kimbilir..
İyide dj dim he hala o zamandan kalan müzik dosyalarım var.
Msn vardı tabi birbirimize güvenince msn veriyoduk resim koyup kadım olduğumuzu garantiliyoduk.
@Elif Ablacım benim o günlerde de ablaların ablasıydı her sorduğumuza cevap verirdi.
Buluşmalar olurdu resimlerini atarlardı.
Çekilişler oluyodu ve KK nın enleri seçiliyodu.
Blog gibi sayfalarımız vardı bi ara.
Ve oyun kulübü vardı bi oyunda rekor bi benim bi nihalin oluyodu.
Beğeni tuşu yok o zaman rep veriyoduk falan....
Ulan güleyim derken duygulandım ya la
Yok ya ilkinde de böyleydim. İlkinde iki dişimi çektirdim.. ve mantar olmuştum..
Bunda da böyle.
Hayırlısı ile dogurayim da ,
o değil de şimdi ilaç içtimtuvalete gitmem yasak , sabaha kadar nasıl durcam bilmiyorum
bunu zepraya duyurmayacaktin işteşimdi sen yatinca sinsice alcak 13 k yi
Tam da ayni seyi dusundum 2 dk gecti gecmedi160 mesaj sonra 13K bu gece gelmez bence 160 mesaj enniyisi sabah erken den girem pusuya yatem
Bana kalsa zaten devam etmezdi vallaByNkoaLa sana hala gülüyorum kazalar olmasa nesliniz devam etmeyecekmiş.
Uykum var çok fena ama yok.. Dr tuvalete git öyle iç dedi öyle yaptım ama içip yatağa gelene kadar yine geldi.bir an önce uyumaya bal anca uyursan tutabilirsin kuzum
çok geçmiş olsun
Tabi topraktan girdi kazen
Üye azdı tabi o zaman. Ana sayfada sohbet vardı her giren yazardı.
Sohbete hiç yazmayan kendini elit sanan bi grupta vardı
Sohbetten arkadaşlarla diyet grubu açmıştık sadece takımlar vardı o zaman.
Sonradan gruplarda açıldı.
Siyasetten ban yemişliğim var elimi çektim sonradan.
Online radyomuz vardı orada yayın açıp sohbete link veriyoduk.
Heves ettim dj liğe ama sıfır bilgim var bana öğretene kadar zona olur insan o zaman gerimiydim neydim
Baya uğraşmıştı masal vardı masal hocam derdim..nerde kimbilir..
İyide dj dim he hala o zamandan kalan müzik dosyalarım var.
Msn vardı tabi birbirimize güvenince msn veriyoduk resim koyup kadım olduğumuzu garantiliyoduk.
@Elif Ablacım benim o günlerde de ablaların ablasıydı her sorduğumuza cevap verirdi.
Buluşmalar olurdu resimlerini atarlardı.
Çekilişler oluyodu ve KK nın enleri seçiliyodu.
Blog gibi sayfalarımız vardı bi ara.
Ve oyun kulübü vardı bi oyunda rekor bi benim bi nihalin oluyodu.
Beğeni tuşu yok o zaman rep veriyoduk falan....
Ulan güleyim derken duygulandım ya la
Bana kalsa zaten devam etmezdi valla
Kursunlari dizdik kazayla
Haahhaahha oyle oldu vallahayati tespih yapmışım salliyormusum sarkisi gibi sen de bebeleri tespih yaptın rosss
Uykum var çok fena ama yok.. Dr tuvalete git öyle iç dedi öyle yaptım ama içip yatağa gelene kadar yine geldi.Ne yapcam bilmiyorum... Fitil de kullandım.. o olmasaydı iyiydi
ulan kaç sayfa geriden kaçırmışım bide
sen olmasan farketmicem bonus ya
vay anasını be neler varmis ama
kk nin en güzel zamanlarını sen yasamisin bonusbaya tatlı güzel bi ortammis
bonuslarda geçmişe dönüp aglayabilirdi. zaten kesin duygulanirdi da :)
kk nin altın anahtarını vermediler mi bu kadar şeye karşın sana he binusvermediler mi cidden
Keşke şimdi almasaydim diyorum ama tv karşında uyudum uyuycaktim..ondan sebep içtim zaten offf , uyuyamıyorum da.. yarım saat daha tutarım, fitil için sonra kalkarımvalla en iyisi uyumaya çalışmak bencezaten dayanamazsane mecbur gitcen kuzu. aksilik işte
Bugun cok igrenc bir gun gecirdim
Gercekten oturup sinirimden agliyorm
Ya da hirmonlarm bozulmaya basladi bilmiyirm
Haahhaahha oyle oldu valla
Imameleri ben ve esim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?