Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

30 günlük plank var. ondan yapsana :) yapıp çok incelen varmış. vaktin yoksa en iyisi plank squat

ya sorayim ben onu arkadaşıma istersen. sen de ona göre gider yaptirirsin ne gerekiyosa

bi haftada 3 mü 4 mü ne kilo vermisti o
zaten ilk hafta ödem gidiyomus. karnim acayip iniyo cok rahatliyorum diyodu. ara ara diyeto bozup tekrar basliyo da kendisi

benim ailemde arkadaşlarımda da var kuzu troid pko o yüzden anlıyorum seni. cidden sor sonsuzluk sarmali gibiler

kk birinci noteri atlıyorsun reca ederim....

bir an önce uyumaya bal anca uyursan tutabilirsin kuzum
çok geçmiş olsun

bir an önce uyumaya bal anca uyursan tutabilirsin kuzum
çok geçmiş olsun
Uykum var çok fena ama yok.. Dr tuvalete git öyle iç dedi öyle yaptım ama içip yatağa gelene kadar yine geldi. Ne yapcam bilmiyorum... Fitil de kullandım.. o olmasaydı iyiydi

ulan kaç sayfa geriden kaçırmışım bide

sen olmasan farketmicem bonus ya

vay anasını be neler varmis ama
kk nin en güzel zamanlarını sen yasamisin bonus baya tatlı güzel bi ortammis

bonuslarda geçmişe dönüp aglayabilirdi. zaten kesin duygulanirdi da :)

kk nin altın anahtarını vermediler mi bu kadar şeye karşın sana he binus vermediler mi cidden

Uykum var çok fena ama yok.. Dr tuvalete git öyle iç dedi öyle yaptım ama içip yatağa gelene kadar yine geldi. Ne yapcam bilmiyorum... Fitil de kullandım.. o olmasaydı iyiydi

valla en iyisi uyumaya çalışmak bence zaten dayanamazsane mecbur gitcen kuzu. aksilik işte

Ne madenler harcandı burda bonusun lafı olmaz.

Ev gibi bişey oldu işte bizim için 22 yaşından 34 yaşıma kadar.

valla en iyisi uyumaya çalışmak bence zaten dayanamazsane mecbur gitcen kuzu. aksilik işte
Keşke şimdi almasaydim diyorum ama tv karşında uyudum uyuycaktim..ondan sebep içtim zaten offf , uyuyamıyorum da.. yarım saat daha tutarım, fitil için sonra kalkarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…