- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.861
Ne madenler harcandı burdabonusun lafı olmaz.
Ev gibi bişey oldu işte bizim için 22 yaşından 34 yaşıma kadar.
Keşke şimdi almasaydim diyorum ama tv karşında uyudum uyuycaktim..ondan sebep içtim zaten offf , uyuyamıyorum da.. yarım saat daha tutarım, fitil için sonra kalkarım
Bişey uçuyo koridorda 5 arı gücü sesinde korktuğum için kızların odasından çıkıp kendi odama varamıyorum.
ayy enn son böyle dediğimde yarasa girmişti eveee. :)
Tutamadım vallahiyani hamilesin sonuçta kendini sıkıntıya sokmaman lazım. inşallah cabucak iyilesirsin ya tekrar geçmiş olsun canım
Ayni ben urkek ceylannBişey uçuyo koridorda 5 arı gücü sesinde korktuğum için kızların odasından çıkıp kendi odama varamıyorum.
Eyvallah sağol yakalktım çocuğu çişe götürcem ensemden vızlamasıyla bi çığlık attım neyseki mutfağa gönderdi eşim.
Artık yatabilirim sabahta erkenden kalkıcam ne diye uyumuyosam
Hayatimda hic bir isim rast gitmiyor hicbir isim aceleci olsam da olmasam daHormonlara bulantıya falan daha var acemi gibi konuşma kız
Kim olsa canı sıkılırdı okul durumuna.
Buralardayim limonsuzumm pek vaktim olmuyor küsmeeSen nerelerdesin bakıyım
2 neyine yetmiyodu qizz 3.yü başa bela ettinB
Bocygummmmm cok saol kuzummm
Amin ins
Balım üzülme Allah büyük. Zamanı gelince olur inşAllahBenim yok kocaman bir 0 negatif
Oh oh ne güzelYavrularım ben geldim ama gidiciyim
Yakuza cumartesi teşrif etmeye karar verdi. Ama geyşam evde bugün o yüzden kolaçan etmeye kadar geldim.
Kız @Dilos06 ben ikinci çizgiyi gördüm bebek var ben sana diyim, hadi yarın kesinleşsin inşallah
Youlost16 kutsişim sende yarın mı gideceksin kan testine? Senin test bozuk olduğu için yorumlamak yanlış olur. Ama dualarım seninle ♥
Limonsuzzcay beni merak edişini yiyem senin ayağım iyi mirandam. Hafif morluk kaldı sadece. Hiç ağrı sızı kalmadı. Eskisinden daha sağlam
kk birinci noteri evet şamdanım ross aradı bugün beni konuştuk. Ben çocuğun ilkokula başlaması taraftarıyım bunu önceden de söylemiştim zaten. Çocuk 1 e istekli. Bir sene daha anasınıfına giderse şevki kırılabilir buda eğitim isteğine ket vurabilir. Zaten videolarını izlemiştim makasla kesme, kalem tutma becerileri gelişmiş. İnce ve kalın motor kaslarında, el göz koordinasyonunda sıkıntı yok. Ama yine karar anne ve babasına ait. İçlerine nasıl sinecekse öyle olsun
-----------------------
Şimdi benim geyşa ile Behzat Ç. İzlemeye gidiyorum. Önemli bir gelişme olursa el ele tutuşup selena çağırır gibi 3 kere Cici Cici Cici diyin gelirim
Çok geçmiş olsun tatlım.kk birinci noteri beni sormuşsun :)
Tüylenme ile ilgili hormon sıkıntısı yokmuş.
İnsülin direncim artmış bir miktar.
İlaç verdi tüylenmeyede iyi gelir dedi insülinde tetikler dedi.
Karaciğer enzimleri yüksek ultrason istedi.
Bildiğim şeylerdi zaten hepsi.
Kilo vericem spor yapıcam.
Spor zaten yapıyorum yapmasaydım eski seviyelere çıkardı.
Okulla birlikte düzene girerim inş.
Oğlan ayrı ben ayrı allah güç versinde onu iyileştiriyim derken ben hasta olucam kafadan.
Sanki sağlammışım gibi.
Bende dua ederim ki sanaÇalışıyorum öğretmenim canım 10 güne başlayacağım :) amannnn bi salıyorum bi takıyorum bende hayat böyle ilerliyor sadece dua eder misin benim için
Küsemem ki sanaBuralardayim limonsuzumm pek vaktim olmuyor küsmee❤❤ nasilsin bakalimm
CansınBalım üzülme Allah büyük. Zamanı gelince olur inşAllah ❤
Oh oh ne güzel ☺ daha dikkatli ol artık kuzum
Çok geçmiş olsun tatlım.
Bende dua ederim ki sana☺❤❤
Küsemem ki sana☺☺ iyim canım benim ufaklık uyandı ona kalktım şimdi sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?