Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne madenler harcandı burda bonusun lafı olmaz.

Ev gibi bişey oldu işte bizim için 22 yaşından 34 yaşıma kadar.

yoooo size baya öğrenci evi, üniversite tadinda geçmiş çok eglenmissiniz olmaaaazzzz arayi kapatmam lazim cok eglenmem lazim benim

Keşke şimdi almasaydim diyorum ama tv karşında uyudum uyuycaktim..ondan sebep içtim zaten offf , uyuyamıyorum da.. yarım saat daha tutarım, fitil için sonra kalkarım

yani hamilesin sonuçta kendini sıkıntıya sokmaman lazım. inşallah cabucak iyilesirsin ya tekrar geçmiş olsun canım

ayy enn son böyle dediğimde yarasa girmişti eveee. :)

Eyvallah sağol ya kalktım çocuğu çişe götürcem ensemden vızlamasıyla bi çığlık attım neyseki mutfağa gönderdi eşim.
Artık yatabilirim sabahta erkenden kalkıcam ne diye uyumuyosam

Eyvallah sağol ya kalktım çocuğu çişe götürcem ensemden vızlamasıyla bi çığlık attım neyseki mutfağa gönderdi eşim.
Artık yatabilirim sabahta erkenden kalkıcam ne diye uyumuyosam

Bonuscum senin eşin evde olduğunu tahmin ederek dedim, yoksaa der miyiim :) dediğini görünce o heyecanım geldi de yinee

İyii geceleerr :)

Benim yok kocaman bir 0 negatif
Balım üzülme Allah büyük. Zamanı gelince olur inşAllah Oh oh ne güzel daha dikkatli ol artık kuzum Çok geçmiş olsun tatlım.
Çalışıyorum öğretmenim canım 10 güne başlayacağım :) amannnn bi salıyorum bi takıyorum bende hayat böyle ilerliyor sadece dua eder misin benim için
Bende dua ederim ki sana
Buralardayim limonsuzumm pek vaktim olmuyor küsmee❤❤ nasilsin bakalimm
Küsemem ki sana iyim canım benim ufaklık uyandı ona kalktım şimdi sen napıyosun

Cansın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…