- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.881
Kafaya çok taktıysan görürsün canım.Canlar sabah o kadar güzel bi rüya gördüm kierkek bi çocuğum vardı minik bişey onu sürekli emziriyodum ve benim gene bu rüyayı ikinci görüşüm benzerini gene görmüştüm neyse sürekli emziriyodum minik kocaman gözlü bi bebeğim vardı ve rüyamda ana olmustum gerçek gibiydi keşke hiç uyanmasaydım uykumdan
Günaydın canım. Bdv den derhal ayrılGünaydın herkese ❤
Banlanıcam dimiGünaydın canım. Bdv den derhal ayrıl
Tatlım o kadar konuşuldu ki gece normalCanlar sabah o kadar güzel bi rüya gördüm kierkek bi çocuğum vardı minik bişey onu sürekli emziriyodum ve benim gene bu rüyayı ikinci görüşüm benzerini gene görmüştüm neyse sürekli emziriyodum minik kocaman gözlü bi bebeğim vardı ve rüyamda ana olmustum gerçek gibiydi keşke hiç uyanmasaydım uykumdan
Bak yine gideceksin durup dururken. Hoş mu şimdiBanlanıcam dimi
Ama konu çok komik değil miBak yine gideceksin durup dururken. Hoş mu şimdi
Hayır tam tersi uyuduğum zaman değil sabah namazından sonra gördümKafaya çok taktıysan görürsün canım.
Bende bir dönem anne olmak istediğimde ,sürekli görüyordum bebek...
GEce görmedim sabah namazından sonra gördümTatlım o kadar konuşuldu ki gece normal ☺ hakkında hayırlısı olsun inşAllah
Hayra çıksın rüyan inşallah canım.Hayır tam tersi uyuduğum zaman değil sabah namazından sonra gördüm
he yastik altina anahtar konusu muAma konu çok komik değil mi
Ortada adam yok ve kadın olmayan adamı kıskanıyor
Ama evet daha yazmayacağım
Evethe yastik altina anahtar konusu mu
sey bekledi bence o sizin beyaz atli prensiniz lutfen yuzunu hatirlayin deliler gibi sokakta onu arayin falanEvet
Boşlukta deyince de kızdı bana.
Aslında başka yorum yapacaktım da sustum.
Resmen koca olsun da nasıl olursa olsun konusu
Bir de sanki tuhaf olan benmişim gibi yaptı. Baktı olmayacak hemen ajitasyonsey bekledi bence o sizin beyaz atli prensiniz lutfen yuzunu hatirlayin deliler gibi sokakta onu arayin falan
Evet evet gitme oralara cııııs elin yanarAma konu çok komik değil mi
Ortada adam yok ve kadın olmayan adamı kıskanıyor
Ama evet daha yazmayacağım
Sadece okuyayayım bariEvet evet gitme oralara cııııs elin yanar
Günaydın tatlım nasılsınGünaydin
Gözlerim şiş sis uyandım cnm çok ağlamışım dün akşama ondan olmuşGünaydın tatlım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?