- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #12.901
Boşver beni ya aynıyız biz. Sen iyi ol. Bugün cuma bence git tekrar test ver. İçimizde kalmasın.Gözlerim şiş sis uyandım cnm çok ağlamışım dün akşama ondan olmuşkocaman iri gözlerle uyandim ama bugün biraz daha iyim canım sen nasılsın
Yok kuzum hasta olucam zaten belim fln çok ağrıyor karnım şişti nasıl ağrıyor yarın adet tarihim cnm nasip değilmiş napalim Allah elbett bir gün olurBoşver beni ya aynıyız biz. Sen iyi ol. Bugün cuma bence git tekrar test ver. İçimizde kalmasın.
Olur inşAllah canım. Senin kız nazlı olacak sanırımYok kuzum hasta olucam zaten belim fln çok ağrıyor karnım şişti nasıl ağrıyor yarın adet tarihim cnm nasip değilmiş napalim Allah elbett bir gün olur
Nazlı olacak teyzesi sormaOlur inşAllah canım. Senin kız nazlı olacak sanırım ☺
Bile isteye yapmadim kiz2 neyine yetmiyodu qizz 3.yü başa bela ettinen az 3 cocukkk
Öğretmen misin veli miGüüünaaayyyydıııınnnn
Biz okuldayız. Bakın bu çokomellii
Deliyim ben deliÖğretmen misin veli mi☺
Bizimkine de az kaldı. Yani bende deli olucamDeliyim ben deliVeliyim canım uyum haftası niyetine geldik.
Ben de sivaslıym kuzumDemekki oralarfa da fiskii kelimesi kullanjliyor bende bati kardeniz tarafndan merak ettm de bizde de cok kullanirlar .
Sivaslilarla calistim uzun sure cok da iyilerdi Allah razi olsunlar gardasss
Evet baya usumusum ben bu sabaha karsigünaydın kertenkeleler :)
sanki İstanbul epey serinledi gibi :)
ay sikici ya kimse yok ortalarda hava da bozuk bide regl sancisi ve hasta es koltuk tepesinde ziplayan cocuklarNapiyorsunuz.bugun bakalim dostlar
Senin ki yine iyi, normal modumuza dönsek aynı böyle olcaz. Anasınıfına verdiğim oğlumu, 1. Sınıf dersliğinden çıkarıp tekrar anasınıfına aldırdımay sikici ya kimse yok ortalarda hava da bozuk bide regl sancisi ve hasta es koltuk tepesinde ziplayan cocuklar
ahh yazik uzuldu mu naptiSenin ki yine iyi, normal modumuza dönsek aynı böyle olcaz. Anasınıfına verdiğim oğlumu, 1. Sınıf dersliğinden çıkarıp tekrar anasınıfına aldırdım1. Sınıf kitapları verilmiş, bir haber bakınıyordu etrafa.
Yok canım, çocuk şoktaydı. Boy boy büyük çocukların arasında kaybolmuş gibiydi. Dersliğe girdim ben de şok geçirdim. Müdürün odasına geçtik, durumu düzelttik. Uyum haftası oldu bana delirme haftası. Esas öğretmenimizle tanışmadık, yapılacaklar, olması gerekenleri konuşamadık. Buna üzüldüm.ahh yazik uzuldu mu napti
pazartesi konusursunuz artik :) ee hayirli olsun delirmeniz seneye kalmisYok canım, çocuk şoktaydı. Boy boy büyük çocukların arasında kaybolmuş gibiydi. Dersliğe girdim ben de şok geçirdim. Müdürün odasına geçtik, durumu düzelttik. Uyum haftası oldu bana delirme haftası. Esas öğretmenimizle tanışmadık, yapılacaklar, olması gerekenleri konuşamadık. Buna üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?