Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözlerim şiş sis uyandım cnm çok ağlamışım dün akşama ondan olmuş kocaman iri gözlerle uyandim ama bugün biraz daha iyim canım sen nasılsın
Boşver beni ya aynıyız biz. Sen iyi ol. Bugün cuma bence git tekrar test ver. İçimizde kalmasın.

Boşver beni ya aynıyız biz. Sen iyi ol. Bugün cuma bence git tekrar test ver. İçimizde kalmasın.
Yok kuzum hasta olucam zaten belim fln çok ağrıyor karnım şişti nasıl ağrıyor yarın adet tarihim cnm nasip değilmiş napalim Allah elbett bir gün olur

Yok kuzum hasta olucam zaten belim fln çok ağrıyor karnım şişti nasıl ağrıyor yarın adet tarihim cnm nasip değilmiş napalim Allah elbett bir gün olur
Olur inşAllah canım. Senin kız nazlı olacak sanırım

Demekki oralarfa da fiskii kelimesi kullanjliyor bende bati kardeniz tarafndan merak ettm de bizde de cok kullanirlar .
Sivaslilarla calistim uzun sure cok da iyilerdi Allah razi olsunlar gardasss
Ben de sivaslıym kuzum

ay sikici ya kimse yok ortalarda hava da bozuk bide regl sancisi ve hasta es koltuk tepesinde ziplayan cocuklar
Senin ki yine iyi, normal modumuza dönsek aynı böyle olcaz. Anasınıfına verdiğim oğlumu, 1. Sınıf dersliğinden çıkarıp tekrar anasınıfına aldırdım 1. Sınıf kitapları verilmiş, bir haber bakınıyordu etrafa.

ahh yazik uzuldu mu napti

ahh yazik uzuldu mu napti
Yok canım, çocuk şoktaydı. Boy boy büyük çocukların arasında kaybolmuş gibiydi. Dersliğe girdim ben de şok geçirdim. Müdürün odasına geçtik, durumu düzelttik. Uyum haftası oldu bana delirme haftası. Esas öğretmenimizle tanışmadık, yapılacaklar, olması gerekenleri konuşamadık. Buna üzüldüm.

pazartesi konusursunuz artik :) ee hayirli olsun delirmeniz seneye kalmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…