- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.301
Duramıyorum..Kız banlanacaksın şimdi bu sayfa da kal öteye gitme
Tatlıannenin başı kalabalık ben kendi kendime çözerimGezinirken sayfaya denk geldim m bakayım diye..
Tatli anneden ders al bence
Lafımi da sokarım diosunTatlıannenin başı kalabalık ben kendi kendime çözerimzaten gelmeye niyeti olan etiket beklemez de yapıyoruz işte
Allah kahretmeyeOnu kapattım canım eş durumundan dolayı. Eş aileli konularım vardı
Yok be çiçeğim ne laf sokmasıLafımi da sokarım diosun
Ne olsun , birazdan kesin ban yicem. BeklemedeyimYok be çiçeğim ne laf sokmasıSiz cici becerememiştir deyip gelin işte davetiye bekler gibi etiket beklemeyin eeee ne var ne yok delüm
Yok yok merak etme yakalanmadımAllah kahretmeyeyakalandın mı kuzu yoksa
Noldu, yine kimi haşlanmış pattise çevirdinNe olsun , birazdan kesin ban yicem. Beklemedeyim
İyi yapmışsın tedbir en güzeli. Ben nolur nolmaz diye kimseye gömmüyorumYok yok merak etme yakalanmadım
Ama benim içime korku girdiyse mutlaka gerçekleşir. O yüzden tedbir aldım diyelim
Ama ne yapayım içimde tuta tuta patlayacaktım artıkİyi yapmışsın tedbir en güzeli. Ben nolur nolmaz diye kimseye gömmüyorumDaha doğrusu az gömüyorum ama büyük konuşmayayım bdv de asla konu açmam herhalde
Siyasette takılıyor. Gidecek valla yakındırNoldu, yine kimi haşlanmış pattise çevirdin
Yemin ediyorum midem bulanıyor, bazılarının üstüne kusasim varSiyasette takılıyor. Gidecek valla yakındır
Ruyalrimiza bile giriyor artikTüm kertenkeleler huuhuu nasılsınız? Ben hiç iyi değilim ya bdv'deki konular geçti üzerimden moral kalmadı yemin ederim.Aldatılan aldatılana, dikkat kocaları sıkı tutun
ByNkoaLa @hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Marskedisi @Chivas regal @Sadecebirisiyim @Elhan @canlianne @Bonus @minikkalp0753
Sakiiin. SakiiiinYemin ediyorum midem bulanıyor, bazılarının üstüne kusasim var
Totonu yirtiosun saygı saygı diye. Eee kalkıp neler diosun .. edep yerlerde deyince de hep konuştukları şeyi söylüyorlar..neyse..
Sorma ya geçen rüyama girdi. Yakaladım biriyle. KorkunçtuRuyalrimiza bile giriyor artik
Kuzum siyasette anlatırsın anlatırsın asla anlamazlar o yüzden hiç bulaşmamak en iyisiSiyasette takılıyor. Gidecek valla yakındır
Ruyalrimiza bile giriyor artik
Yaaa ben kendimi geçtim yakınlarımı bile aldatılırken görüyorum artık rüyalarımdaSorma ya geçen rüyama girdi. Yakaladım biriyle. Korkunçtu
boş bir sebepten dolayi dardar dedenin ahi tutu kuzumKuzum günaydın ben seni etikette çıkartamadım inan. Yanlış mı yazdım yoksa bandan dolayı mı öyle oldu bilmiyorum.Sen neden ban yedin çiçeğim
Ooo senin durumun daha vahimKuzum siyasette anlatırsın anlatırsın asla anlamazlar o yüzden hiç bulaşmamak en iyisi
Yaaa ben kendimi geçtim yakınlarımı bile aldatılırken görüyorum artık rüyalarımda
Ayy cicii ağzından yel alsın kizz,kocaları sıkı tutuyoruz tutmaya da,olursa da bı yanlışları kendileri Bilir şahsen pesinden mi koscam hıhTüm kertenkeleler huuhuu nasılsınız? Ben hiç iyi değilim ya bdv'deki konular geçti üzerimden moral kalmadı yemin ederim.Aldatılan aldatılana, dikkat kocaları sıkı tutun
ByNkoaLa @hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Marskedisi @Chivas regal @Sadecebirisiyim @Elhan @canlianne @Bonus @minikkalp0753
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?