Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy durun yaaa ben açım ne yiyicem
Diyetteyim yoğurdum bitti bu bir dram

evde ne var negom

sütle yulaf yap, icine biseyler koy :) ben muz fındık kuru dut taze üzüm ceviz bal gibi şeyler koyuyorum :) veeee mutlaka kakao o olmazsa yiyemem çünkü

Ay kızlar neler kaynattiniz öyle kaç bin mesaj olmuş. Hepsine bakamadım yine çok yoruluyorum bu aralar. Burkulan ayağım bile tam iyileşmedi kosusturmadan. Eşim hastaneye git dedi de ona da erindim. İyice ayağımı uzatıp dinlensem ıyilesecegim de ne mümkün arkadaşlarım Fransızca kursuna gideceklermis ben de eve gitsem de kafayı vurup yatsam hayallerindeydim tembellik başka şey

evde ne var negom

sütle yulaf yap, icine biseyler koy :) ben muz fındık kuru dut taze üzüm ceviz bal gibi şeyler koyuyorum :) veeee mutlaka kakao o olmazsa yiyemem çünkü
Ya kuzum süt, yoğurt sebze alınacak süt olsa yulaf lapası yapardım aynen. Dur bakalım bulucam bir şey, diyette yoğurt benim olmazsa olmazım. Bir haftada 5 kilo bana yetiyor

Ya kuzum süt, yoğurt sebze alınacak süt olsa yulaf lapası yapardım aynen. Dur bakalım bulucam bir şey, diyette yoğurt benim olmazsa olmazım. Bir haftada 5 kilo bana yetiyor

benim arkadaşım süt yerine kahveyle yapiyo kalorisi az olsun diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…