- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.121
Evet evet haftalık hedef koydum kendime, ekimin ortası 65 olurum, sonra gelsin 55kafami durduramıyorum negoama ben hep böyleydim
oooo maşallah sanaistediğin kiloya cabuk inceksin o zaman:)
Ovvvv bende nuhasebeciyim senden.korkam gerek
Dostum kafayı sıyırıp senin gibi olunur mu senin gibi olmak için benim kafanın ameliyatla düzeltilmesi lazımben senin gelecekteki kafayi kırmış halinim cicisana noelde üç hayalet hikayesindeki gelecek hayaleti olarak gönderildim
Kızz ben sana nicedir kalbimi vermişim zaten negomAy canım ya çok şükür bugünümüze alıyoruz biz de alamayan çok aile var maalesef, eşim kendine almaz çocuklara alır eksik etmez sağolsun.
Ama çok tatlı bir veliyim ben kesin severdin beni
Bu kadar şiir karşılıksız mı kalacak sanıyordun güzellik, strateji sırası bendeOooo cici bana evlenme teklifi mi ediyorsun yoksa
Yaa ne tatlısın keşke sen olsaydın oğlumun öğretmeniDostum kafayı sıyırıp senin gibi olunur mu senin gibi olmak için benim kafanın ameliyatla düzeltilmesi lazımSana can kurban
Kızz ben sana nicedir kalbimi vermişim zaten negom
Ya ben birde veli seven biriyim. İlk öğrencilerimin anneleri ile bile hala görüşürüz. Evlat okutmak ne kadar zor annemden biliyorum. Birde öğretmen olana kadar çok meslek görüp yaptığım için öğretmen egosu hiç yok bende. Velilerimle arkadaş gibiyim onlar da şaşırıyorSen benim velim olsan sana bayılırdım eminim
Allah bana hep sizler gibi veliler versin.
Benimle evlenip sende değişenlerden olup bana şiir yazmayacaksın değil mi strateji buBu kadar şiir karşılıksız mı kalacak sanıyordun güzellik, strateji sırası bendeEki Görüntüle 2305028
Kız biri görüp eşyalardan tanır diye korkmuyor musunuz siz yaEki Görüntüle 2305009 Son işlerim biter
Aaa ah bu kaynananİnşallah limonsuzum
Dedim ama sana bu telepati işi olsaydı benim gönderdiğim enerjiler yüzünden şuan aramızda olmaması lazımdı diye dinlemedin
Seni kim kızdırdı bakem demin?
Senin uyanık başkasına yazdırmış olmasınBenimki oldu olası yazmayı pek sevmez ki, nasıl şiirler yazmış yıllar önce anlamadım hala. Kendisine ekmek alır mısın diye msj attığımda sırf tamam alıyorum demek için arar
Atıyorum düdüklüye biraz haşlanıyor sonra buzdolabı poşetiyle dondurucuyaHatunlar kavonozlara koyucam fasulyeyi ama bilenler varsa bir tarif verirseniz hayrına ne olurrr
Kırmızı panjurlu evin mi var cicimFolattro benimki minnoşum.
Aslında önce başka bir marka aldım 5mg idi. Sonra içim rahat etmedi kullanmadan doktora msj attım. Bunu kullanma mg ı çok yüksek folattro al dedi. Bende bunu aldım. İçmeyi unutmuşum hatta içeyimEki Görüntüle 2305020
Haha hadi yakalımAhhahsjsevetttt of ulen off yakın cigaraları
Ayyy çok geçmiş olsun hizuşumAy kızlar neler kaynattiniz öyle kaç bin mesaj olmuş. Hepsine bakamadım yineçok yoruluyorum bu aralar. Burkulan ayağım bile tam iyileşmedi kosusturmadan. Eşim hastaneye git dedi de ona da erindim. İyice ayağımı uzatıp dinlensem ıyilesecegim de ne mümkün arkadaşlarım Fransızca kursuna gideceklermis ben de eve gitsem de kafayı vurup yatsam hayallerindeydim tembellik başka şey
Sorma dostum yaa . Esimi isten cikarmislardi bende muhasebecuyimya esimle birlikte gittim tazminatini almak icin benden korkmuslarda patronda muhasebecisini cagirtmisti yasliydi demen gibi bide beni keklemeye calisiyolardi baktilarki ben kul yutmamanam ben o muhasebecilerden ne çektim çayelemanları yapiyo çoğunun kendileri bilmiyo yaslilarin
Vefalı velilerdensin vesselam, en sevdiğimden,Yaa ne tatlısın keşke sen olsaydın oğlumun öğretmeni ❤
Oğlumun ilk kreş öğretmeni ve ana okulu öğretmeni ile hala görüşüyorum bende
Tam kırmızı denmez ama evet kırmızımsıKız biri görüp eşyalardan tanır diye korkmuyor musunuz siz ya
Aaa ah bu kaynanan
Kız başkasıyla yattım dememek için evlenmiş. Sevgilisine de ama boşanıp sana gelicem demiş
Senin uyanık başkasına yazdırmış olmasın
Atıyorum düdüklüye biraz haşlanıyor sonra buzdolabı poşetiyle dondurucuya
Kırmızı panjurlu evin mi var cicim ❤
Mor muuVefalı velilerdensin vesselam, en sevdiğimden,
Tam kırmızı denmez ama evet kırmızımsımutfak orası limonsuzum. Oturma odam mor panjurlu. Yatak odası mavi panjurlu
Aslında panjur da değil onlar jaluzi. Evde tül perde kullanmıyorum toz topluyor astımım var. Jaluziyi haftada 1 siliyorum. Hemde tatlış duruyor.
EvetBenimle evlenip sende değişenlerden olup bana şiir yazmayacaksın değil mi strateji bu
allah yardımcimiz olsun kuzum alirsin inşallah keske bukadar pahali yapmasalar ya.Mecbur diye bir pantolon 100tl
Kısa ve uzun kol lacoslara toplam 100 TL diyiler
Daha kırtasiye giremedik bile
İki cicugada alacaz bı çocuk giyim 200 otekide öyle ettimi 400 TL kırtasiye masarafi ki bilir kaç tutacak
Ayakkabı lari yırtıldı offfff atem kendi mi surdan
@6 ustu 1 anne T Tatlianne20Nego C Cay6
Okullar açılınca formasız gelen olursa almayın almayın nolur almayın analarınız üzülmesin nolur diye başlıcam ağlamaya.Müdür azar için odaya çektiğinde de tatilde aşırı veliye maruz kaldım derim
gecmis olsun ponciğimAy kızlar neler kaynattiniz öyle kaç bin mesaj olmuş. Hepsine bakamadım yineçok yoruluyorum bu aralar. Burkulan ayağım bile tam iyileşmedi kosusturmadan. Eşim hastaneye git dedi de ona da erindim. İyice ayağımı uzatıp dinlensem ıyilesecegim de ne mümkün arkadaşlarım Fransızca kursuna gideceklermis ben de eve gitsem de kafayı vurup yatsam hayallerindeydim tembellik başka şey
Bendeki cesaret kimsede yok ahahahKız biri görüp eşyalardan tanır diye korkmuyor musunuz siz ya
Aaa ah bu kaynanan
Kız başkasıyla yattım dememek için evlenmiş. Sevgilisine de ama boşanıp sana gelicem demiş
Aynen canım yaAyy sizce diye bir konu okudum, okumaz olaydım!!
Bende diyorum bunlar beni dinleiyor limonsuzum yurek yemisler ben yemej yarismalarina bile uzaktan bakiyom cnku evdeki esyalari taniyanlar tanir yani km oldgnu.Kız biri görüp eşyalardan tanır diye korkmuyor musunuz siz ya
Aaa ah bu kaynanan
Dayanamıyorum böyle konulara, haberlereAynen canım ya
Nasıl hayatlar. Yazık değil mi yavrucuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?