Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben senin gelecekteki kafayi kırmış halinim cici sana noelde üç hayalet hikayesindeki gelecek hayaleti olarak gönderildim
Dostum kafayı sıyırıp senin gibi olunur mu senin gibi olmak için benim kafanın ameliyatla düzeltilmesi lazım Sana can kurban
Ay canım ya çok şükür bugünümüze alıyoruz biz de alamayan çok aile var maalesef, eşim kendine almaz çocuklara alır eksik etmez sağolsun.
Ama çok tatlı bir veliyim ben kesin severdin beni
Kızz ben sana nicedir kalbimi vermişim zaten negom
Ya ben birde veli seven biriyim. İlk öğrencilerimin anneleri ile bile hala görüşürüz. Evlat okutmak ne kadar zor annemden biliyorum. Birde öğretmen olana kadar çok meslek görüp yaptığım için öğretmen egosu hiç yok bende. Velilerimle arkadaş gibiyim onlar da şaşırıyor Sen benim velim olsan sana bayılırdım eminim
Allah bana hep sizler gibi veliler versin.

Yaa ne tatlısın keşke sen olsaydın oğlumun öğretmeni
Oğlumun ilk kreş öğretmeni ve ana okulu öğretmeni ile hala görüşüyorum bende

Kız biri görüp eşyalardan tanır diye korkmuyor musunuz siz ya
İnşallah limonsuzum
Dedim ama sana bu telepati işi olsaydı benim gönderdiğim enerjiler yüzünden şuan aramızda olmaması lazımdı diye dinlemedin
Seni kim kızdırdı bakem demin?
Aaa ah bu kaynanan
Kız başkasıyla yattım dememek için evlenmiş. Sevgilisine de ama boşanıp sana gelicem demiş
Benimki oldu olası yazmayı pek sevmez ki, nasıl şiirler yazmış yıllar önce anlamadım hala. Kendisine ekmek alır mısın diye msj attığımda sırf tamam alıyorum demek için arar
Senin uyanık başkasına yazdırmış olmasın
Hatunlar kavonozlara koyucam fasulyeyi ama bilenler varsa bir tarif verirseniz hayrına ne olurrr
Atıyorum düdüklüye biraz haşlanıyor sonra buzdolabı poşetiyle dondurucuya Kırmızı panjurlu evin mi var cicim

Ayyy çok geçmiş olsun hizuşum
Krem jel falan kullanıyor musun bacağın için? Benim seksü geyşamın kolu doktorun verdiği krem ile düzeldi.
Boşver yav ne Fransızcası. Milletin enerjisine hayranım yat boşver dinlen

anam ben o muhasebecilerden ne çektim çay elemanları yapiyo çoğunun kendileri bilmiyo yaslilarin
Sorma dostum yaa . Esimi isten cikarmislardi bende muhasebecuyimya esimle birlikte gittim tazminatini almak icin benden korkmuslarda patronda muhasebecisini cagirtmisti yasliydi demen gibi bide beni keklemeye calisiyolardi baktilarki ben kul yutmam

Yaa ne tatlısın keşke sen olsaydın oğlumun öğretmeni ❤
Oğlumun ilk kreş öğretmeni ve ana okulu öğretmeni ile hala görüşüyorum bende
Vefalı velilerdensin vesselam, en sevdiğimden,
Tam kırmızı denmez ama evet kırmızımsı mutfak orası limonsuzum. Oturma odam mor panjurlu. Yatak odası mavi panjurlu
Aslında panjur da değil onlar jaluzi. Evde tül perde kullanmıyorum toz topluyor astımım var. Jaluziyi haftada 1 siliyorum. Hemde tatlış duruyor.

Mor muu mor en sevdiğim renk cidden o renge aşığım ben

Benimle evlenip sende değişenlerden olup bana şiir yazmayacaksın değil mi strateji bu
Evet Evlenene kadar bizde kızım. Dua et düğünden sonra altınları alıp kaçmayayım benden herşey beklenir
Ama bütün bunlar benim olacağın gerçeğini değiştirmez

allah yardımcimiz olsun kuzum alirsin inşallah keske bukadar pahali yapmasalar ya.

gecmis olsun ponciğim
Bendeki cesaret kimsede yok ahahah

Bende diyorum bunlar beni dinleiyor limonsuzum yurek yemisler ben yemej yarismalarina bile uzaktan bakiyom cnku evdeki esyalari taniyanlar tanir yani km oldgnu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…