- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.532
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.141
Ay bence de sözü edilirken bile ay nasıl gidip gelinecek aman dedimAyyy çok geçmiş olsun hizuşum
Krem jel falan kullanıyor musun bacağın için? Benim seksü geyşamın kolu doktorun verdiği krem ile düzeldi.
Boşver yav ne Fransızcası. Milletin enerjisine hayranım yat boşver dinlen
Bende hiç cesaret edemem vallaBende diyorum bunlar beni dinleiyor limonsuzum yurek yemisler ben yemej yarismalarina bile uzaktan bakiyom cnku evdeki esyalari taniyanlar tanir yani km oldgnu.
Kaldırımda yürürken takılıp düştüm
Eşim de eskiden muhasebeciydiSorma dostum yaa . Esimi isten cikarmislardi bende muhasebecuyimya esimle birlikte gittim tazminatini almak icin benden korkmuslarda patronda muhasebecisini cagirtmisti yasliydi demen gibi bide beni keklemeye calisiyolardi baktilarki ben kul yutmam
Bendeeee bendeeee okadar seviyormji morlj bi nickle acmadim uyeligimi beni tanirlar diye cevremde herkes bilir mor askimiMor muumor en sevdiğim renk cidden o renge aşığım ben
Oy yerim onu çok haklıa haha büyük oğlumu sinek rahatsız etmiş, anne bu sinek benden ne istiyor taktı bana, alacağı mı var benden diyor
Evet negom bende severimMor muumor en sevdiğim renk cidden o renge aşığım ben
Sivas ta mısınız peki, Sivas ın erkeği de neyse yorum yapmıyımBNM EŞİMDE SİVASLI
Dostum kafayı sıyırıp senin gibi olunur mu senin gibi olmak için benim kafanın ameliyatla düzeltilmesi lazımSana can kurban
Kızz ben sana nicedir kalbimi vermişim zaten negom
Ya ben birde veli seven biriyim. İlk öğrencilerimin anneleri ile bile hala görüşürüz. Evlat okutmak ne kadar zor annemden biliyorum. Birde öğretmen olana kadar çok meslek görüp yaptığım için öğretmen egosu hiç yok bende. Velilerimle arkadaş gibiyim onlar da şaşırıyorSen benim velim olsan sana bayılırdım eminim
Allah bana hep sizler gibi veliler versin.
Hain kostokEvetEvlenene kadar bizde kızım. Dua et düğünden sonra altınları alıp kaçmayayım benden herşey beklenir
Ama bütün bunlar benim olacağın gerçeğini değiştirmez
101 alacak senetleri 102 bankalarEşim de eskiden muhasebeciydi
Muhasebe mezunu. 2 sene yaptı o lanet mesleği. Ben bile öğrenmiştim ya faturaları birlikte giriyorduk.
Gece rüyasında 101 bankalar 102 bilmemneler diye sayıklıyordu
Ayy mutlaka at, sarı da mordan sonra en sevdiğim renk, mor sarı uyumu şahane.Evet negom bende severim
Mor jaluzi. Siyah koltuklar. Koltuklarımda da mor yastıklar, sarı yastıklar ve zenci kadın temalı yastıklarım var. Çeker atarım bir gün sana madem seviyorsun moru
Bende bendeeeEvet negom bende severim
Mor jaluzi. Siyah koltuklar. Koltuklarımda da mor yastıklar, sarı yastıklar ve zenci kadın temalı yastıklarım var. Çeker atarım bir gün sana madem seviyorsun moru
Bende diyorum bunlar beni dinleiyor limonsuzum yurek yemisler ben yemej yarismalarina bile uzaktan bakiyom cnku evdeki esyalari taniyanlar tanir yani km oldgnu.
Yav evi çekip atmadık kiBende hiç cesaret edemem valla
Kuzum siz gitmediniz mi doktoraAy bence de sözü edilirken bile ay nasıl gidip gelinecek aman dedimbir şey kullanmıyorum. Önceden kendiliğinden geçerdi normalde. Bu sefer uzun sürdü. Çatlak falan var da benim mi haberim yok bilemedim
Sivas ta mısınız peki, Sivas ın erkeği de neyse yorum yapmıyım
Maşaallah diyeyim o zamanyok kız antalyada yaşıyoruz valla öle deme benim eşim inci gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?