Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bence de sözü edilirken bile ay nasıl gidip gelinecek aman dedim bir şey kullanmıyorum. Önceden kendiliğinden geçerdi normalde. Bu sefer uzun sürdü. Çatlak falan var da benim mi haberim yok bilemedim

Sorma dostum yaa . Esimi isten cikarmislardi bende muhasebecuyimya esimle birlikte gittim tazminatini almak icin benden korkmuslarda patronda muhasebecisini cagirtmisti yasliydi demen gibi bide beni keklemeye calisiyolardi baktilarki ben kul yutmam
Eşim de eskiden muhasebeciydi
Muhasebe mezunu. 2 sene yaptı o lanet mesleği. Ben bile öğrenmiştim ya faturaları birlikte giriyorduk.
Gece rüyasında 101 bankalar 102 bilmemneler diye sayıklıyordu

Mor muu mor en sevdiğim renk cidden o renge aşığım ben
Evet negom bende severim
Mor jaluzi. Siyah koltuklar. Koltuklarımda da mor yastıklar, sarı yastıklar ve zenci kadın temalı yastıklarım var. Çeker atarım bir gün sana madem seviyorsun moru

seni yerim ağzı yüzü bal beybi

estağfurullah kuzum benim simartiyorsun ama beni

Evet Evlenene kadar bizde kızım. Dua et düğünden sonra altınları alıp kaçmayayım benden herşey beklenir
Ama bütün bunlar benim olacağın gerçeğini değiştirmez
Hain kostok nayııırrrr nolamaz bunu bana yapamazsın ciciii

Girdiğim yüreğe ismimi kazıtırım çıkaramazsın

Eşim de eskiden muhasebeciydi
Muhasebe mezunu. 2 sene yaptı o lanet mesleği. Ben bile öğrenmiştim ya faturaları birlikte giriyorduk.
Gece rüyasında 101 bankalar 102 bilmemneler diye sayıklıyordu
101 alacak senetleri 102 bankalar
Omur curuten bi meslek canim ama ben seviyorum personel sorumlusuydum ben okadar evrak girmiyordum fatura filan ama her yonu yetiyor insana beyni asiri mesgul ediyor dinlenemiyorsun

Evet negom bende severim
Mor jaluzi. Siyah koltuklar. Koltuklarımda da mor yastıklar, sarı yastıklar ve zenci kadın temalı yastıklarım var. Çeker atarım bir gün sana madem seviyorsun moru
Ayy mutlaka at, sarı da mordan sonra en sevdiğim renk, mor sarı uyumu şahane.
Benim koltuklar krem açık renk halılar falan

Bende diyorum bunlar beni dinleiyor limonsuzum yurek yemisler ben yemej yarismalarina bile uzaktan bakiyom cnku evdeki esyalari taniyanlar tanir yani km oldgnu.
Bende hiç cesaret edemem valla
Yav evi çekip atmadık ki Mobilya dediğin tasarım mallar değil ki herkeste olabilir aynı mobilyalar. Belki de yürek yedik bilmiyorum

Ay bence de sözü edilirken bile ay nasıl gidip gelinecek aman dedim bir şey kullanmıyorum. Önceden kendiliğinden geçerdi normalde. Bu sefer uzun sürdü. Çatlak falan var da benim mi haberim yok bilemedim
Kuzum siz gitmediniz mi doktora
Nasıl gitmezsin ya kırık çatlak birşey varsa hizuşum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…