- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.161
Maşaallah diyeyim o zamanburda yaşamıyor ondandır
Ay işte ne haltsa101 alacak senetleri 102 bankalar
Omur curuten bi meslek canim ama ben seviyorum personel sorumlusuydum ben okadar evrak girmiyordum fatura filan ama her yonu yetiyor insana beyni asiri mesgul ediyor dinlenemiyorsun
Maalesefsiz sivastamı yaşıyosunuz canım
Ben açık renk mobilya bayılıyorum negom ama mümkün değil benim onları mahfetmememAyy mutlaka at, sarı da mordan sonra en sevdiğim renk, mor sarı uyumu şahane.
Benim koltuklar krem açık renk halılar falan
Kırık olsa duramazdım bence.Kuzum siz gitmediniz mi doktora
Nasıl gitmezsin ya kırık çatlak birşey varsa hizuşum?
Kazıtırsan altınları çalıp kaçmam tamamHain kostoknayııırrrr nolamaz bunu bana yapamazsın ciciii
Girdiğim yüreğe ismimi kazıtırım çıkaramazsın
Yok duruluyorKırık olsa duramazdım bence.
Benim tanidiklarim biraz kaba dilliydiMaşaallah diyeyim o zamanburda yaşamıyor ondandır
Maalesef
Ya ben mali musavir yaninda buroda calismadim ama sirket muhasebesndeydim kendi bunyemizde de nerdeyse buro gbi bisuru sirket vardi. Bizde cok azar isitirdik diyebilirim o is gercekten insanin pskolijisinj cokeriyorAy işte ne haltsa
Eşim o işin stresinden 15 kg aldı. Berbat bir mali müşavir ile çalıştı. Stresten yemeğe abandı adam. Zaten severek çalışmıyordu aklı polislikteydi. Sonra ilk polislik denemesinde kilodan kalınca hırslandı 2 ayda 15 kg verdi ölüm diyeti ile. Öyle girdi polisliğe.
Şimdi komiserden falan azar işitiyorlar bazen. Geçen telsizde hatalı kod geçmiş iyi bir fırça yemiş. Gücendin mi dedim yok o mali müşavirden sonra pamuk gibi geliyor komiserler diyor
Vefalı velilerdensin vesselam, en sevdiğimden,
Tam kırmızı denmez ama evet kırmızımsımutfak orası limonsuzum. Oturma odam mor panjurlu. Yatak odası mavi panjurlu
Aslında panjur da değil onlar jaluzi. Evde tül perde kullanmıyorum toz topluyor astımım var. Jaluziyi haftada 1 siliyorum. Hemde tatlış duruyor.
Deme yav. Yani öyle aman aman bir düşme de olmadı. O düşmeden kırıldıysa çok ayıp ederYok duruluyor
İyi iyi çıktı bitkisel hayattan zaarsenin eşin nasıl oldu canım B Brunello Cicinelli
Gülom ben sana herşeyi anlatırım canparem sen yorulma üzülme. Mercimeklim benimEl insaf yaaaa
Aa tabi mis döner var on numara birde has döner, iki yerin döneri şahane. Sivas ın köftesi çok meşhur canım, yiyen vazgeçemez, kirli Ahmetin köftesi bir numarabnde sivası görmedim daha kvye dedim götür beniiiiiiiiiioda sana sivasın dönerini yedirim dedi nasıl iyimi o kdr meşhur mu
Ben 1270 de kalmıştım biliyor musun, çok zor anlar yaşadım yetişicem diye1299 da kalmisim
1315 olmus iki saatte
Eliniz ceneni yesersn
Şivesi evet kaba canım ama erkeği daha kaba benceBenim tanidiklarim biraz kaba dilliydi
Az bucuk anladigim kadaryla evin fotosunu mu attinGülom ben sana herşeyi anlatırım canparem sen yorulma üzülme. Mercimeklim benim
İyi iyi çıktı bitkisel hayattan zaar
Arada nazlanıyor işte.
Bu gece nöbeti var 25 kg çelik yelek ve 5 kg silahla aynı pozisyonda sabahlıcak ya yarın çekeceğim çileyi biliyorum. Sakat kolla nöbet tuttum ben diye böğüre böğüre girecek daha kapıdan içeri girerken başlıcak. Gelmeden her an evi terkedebilirm. Yapacağı naz çekebileceğim türden birşey olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?