- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.181
Bnde cok zorlandm okumadan direk son sayfaya isinlandmBen 1270 de kalmıştım biliyor musun, çok zor anlar yaşadım yetişicem diye
Amin canım insallh Allah Darda kalanlara yardım etsin bazen hayat çok zorallah yardımcimiz olsun kuzum alirsin inşallah keske bukadar pahali yapmasalar ya.
gecmis olsun ponciğim
Bendeki cesaret kimsede yok ahahah
Aa tabi mis döner var on numara birde has döner, iki yerin döneri şahane. Sivas ın köftesi çok meşhur canım, yiyen vazgeçemez, kirli Ahmetin köftesi bir numara
Plazanın muhasebesindeydiYa ben mali musavir yaninda buroda calismadim ama sirket muhasebesndeydim kendi bunyemizde de nerdeyse buro gbi bisuru sirket vardi. Bizde cok azar isitirdik diyebilirim o is gercekten insanin pskolijisinj cokeriyor
Yaa canım git artık, bak yanlış kaynar Allah korusun bu sefer onu tekrar kırarlar diyim ben sanaDeme yav. Yani öyle aman aman bir düşme de olmadı. O düşmeden kırıldıysa çok ayıp eder
Lakabı çok saçma evetkirli ahmeti duymuştum kv yaparken bazen söylerdiben pasaklı biri sanardım ahahah
Oy yerim seni şamdanımharika duruyo cici yaaa bayildim benilerde kütüphane ve hobi odası yapmak istiyorum ve ona jaluzi kötü mu ur diye düşünürken harika olacağına karar vermemi sagladin bu arada zevkin on numero beybi
Hayır folik asit kutumun fotosunu attım. Çünkü önce Kendinisevenbirii bana folik asit kutusunu atmıştı. İkimizin de kenardan ev görünmüş Limonsuzzcay tanıdık çıkacak dedi. Ben yürek yedik dedim. Sonra benim jaluzi dikkatlerini çekti. Biliyosun benim jaluzileri. Muhabbet oradan yürüdüAz bucuk anladigim kadaryla evin fotosunu mu attin
Anlat bana beni yormayin zaten cok uyuyorm
O demin bastı hepimizi merak etme diloşumHayyy masallah maşallahbir saatt önce nerde kalmistik ben geldim nereye gitmiş mesajlar kutsal gelir birazdan baskın yapmaya
Bundan sonra sadece o uyurken eve gelip sevicem onu saçlarını okşayacağım, uyanırken gidicem. Bir ömür böyle geçecek artık yapacak bişey yok gram naz çekecek halim kalmadı kurudumhahahkaç kaç uyuyunca geri dönersin
Temizlik imandan gelir negom tamam özletmeBen duş alayım bir gelirim fırsat bulunca
Okumadan yazinca boyle seyler cikiyor hahahahahaHayır folik asit kutumun fotosunu attım. Çünkü önce Kendinisevenbirii bana folik asit kutusunu atmıştı. İkimizin de kenardan ev görünmüş Limonsuzzcay tanıdık çıkacak dedi. Ben yürek yedik dedim. Sonra benim jaluzi dikkatlerini çekti. Biliyosun benim jaluzileri. Muhabbet oradan yürüdü
Konservelik fasulye yaptım yaa kuzumO demin bastı hepimizi merak etme diloşumsen nereye gittin
Ohhh elllerine saglik dilosummKonservelik fasulye yaptım yaa kuzum
Teşekkür ederim tatlımO
Ohhh elllerine saglik dilosumm
Saol canm dusunmen yeterTeşekkür ederim tatlımcanın istediği zaman diyi ver kargoylan gonderemmm malummm hamişsinnnn canım
Cektir cektir sefannn olsunnnSaol canm dusunmen yeter
Akros a cok cektircem bu konuda
Hahahahaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?