Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
allah yardımcimiz olsun kuzum alirsin inşallah keske bukadar pahali yapmasalar ya.

gecmis olsun ponciğim

Bendeki cesaret kimsede yok ahahah
Amin canım insallh Allah Darda kalanlara yardım etsin bazen hayat çok zor

Aa tabi mis döner var on numara birde has döner, iki yerin döneri şahane. Sivas ın köftesi çok meşhur canım, yiyen vazgeçemez, kirli Ahmetin köftesi bir numara

kirli ahmeti duymuştum kv yaparken bazen söylerdi ben pasaklı biri sanardım ahahah

Ya ben mali musavir yaninda buroda calismadim ama sirket muhasebesndeydim kendi bunyemizde de nerdeyse buro gbi bisuru sirket vardi. Bizde cok azar isitirdik diyebilirim o is gercekten insanin pskolijisinj cokeriyor
Plazanın muhasebesindeydi 5 şirketle tek başına ilgileniyordu. Diğer muhasebecilerde diğer şirketlerle ilgileniyordu. Dehşet kampı gibiydi ya

harika duruyo cici yaaa bayildim benilerde kütüphane ve hobi odası yapmak istiyorum ve ona jaluzi kötü mu ur diye düşünürken harika olacağına karar vermemi sagladin bu arada zevkin on numero beybi
Oy yerim seni şamdanım
Jaluziyi ben tül perdeden daha modern buluyorum. Yurt dışındaki evlerde hep jaluzi kullanılıyor mesela tül perde kullanan pek yok. Ben evin resimlerini yollayayım sana bir ara. Fikir versin duruşuna bakarsın. Temizliği de bir kolay bir kolay. Bazen 3 günde bir bazen haftada 1 süpürgenin ona uygun ucu ile süpürüyorum sonra siliveriyorum. 5 dakika. Çok pratik. Asla tül perde almam bir daha. 1 sene tül perde ile iflahım kurudu. Temizliği zor. Astımımı ilerletti toz tutuyor sık yıkanmıyor. 3 senedir jaluzi kullanıyorum çok memnunum şamdanım.

Az bucuk anladigim kadaryla evin fotosunu mu attin
Anlat bana beni yormayin zaten cok uyuyorm
Hayır folik asit kutumun fotosunu attım. Çünkü önce Kendinisevenbirii bana folik asit kutusunu atmıştı. İkimizin de kenardan ev görünmüş Limonsuzzcay tanıdık çıkacak dedi. Ben yürek yedik dedim. Sonra benim jaluzi dikkatlerini çekti. Biliyosun benim jaluzileri. Muhabbet oradan yürüdü

Hayyy masallah maşallah bir saatt önce nerde kalmistik ben geldim nereye gitmiş mesajlar kutsal gelir birazdan baskın yapmaya
O demin bastı hepimizi merak etme diloşum sen nereye gittin

hahah kaç kaç uyuyunca geri dönersin
Bundan sonra sadece o uyurken eve gelip sevicem onu saçlarını okşayacağım, uyanırken gidicem. Bir ömür böyle geçecek artık yapacak bişey yok gram naz çekecek halim kalmadı kurudum

Okumadan yazinca boyle seyler cikiyor hahahahaha

Folik asit offf oo my good tadini hic sevmedifim sey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…