Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorma dostum yaa . Esimi isten cikarmislardi bende muhasebecuyimya esimle birlikte gittim tazminatini almak icin benden korkmuslarda patronda muhasebecisini cagirtmisti yasliydi demen gibi bide beni keklemeye calisiyolardi baktilarki ben kul yutmam

heyt beee işini bilen muhasebeci candır diğerlerini Kızılırmak'ın bulanik sularinda boğsunlar o kadar nefret ettim yani

Eşim de eskiden muhasebeciydi
Muhasebe mezunu. 2 sene yaptı o lanet mesleği. Ben bile öğrenmiştim ya faturaları birlikte giriyorduk.
Gece rüyasında 101 bankalar 102 bilmemneler diye sayıklıyordu

o niye biliyo musun cici
her ay bı sürü sirket dükkan bilmem neyin beyannamesini giriyolar ya mali müşavirler.
işte o beyannamelerde ufak bi yanlışlık olsa biz duzelttiriyoz ya da ceza kesiyoz duruma göre. düzeltme beyani da normal beyanname gibi vergi alınan bişey. kendileri hata yaptıkları için işlerini üstlendikleri kisilerden isteyemiyolar

ceplerinden para cikmasin diye bütün car carliklari yoksa kizacak çok da büyük hatalar yapilmaz zaten kolay kolay

Adam şuan komiserlerden yediği azara şükrediyor neler yaşadıysa artık
Plazada 5 şirketin muhasebesini tek yapıyordu şamdanım. Eve koli dolusu fatura ile geliyordu. Beraber giriyorduk falan..
Mali müşavir manyağın tekiydi. Ayy çok zor günlerdi
Allah hepinize sabır versin çok zor

Artık o duju ben akşam alayım
Ben dujumu alıp gusüllü geldim topiğe
Ulan kimdi geçenlerde hayattaki korkularınız diye topik açan üye. Konusuna cünüp cünüp gitmiştim de söylemiştim cünüp olduğumu korkuma da cünüpken ölmek demiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…