- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.321
boş bir sebepten dolayi dardar dedenin ahi tutu kuzum
Ooo senin durumun daha vahim
Kuzularrrrrrr nasılsınız günaydınAyy cicii ağzından yel alsın kizz,kocaları sıkı tutuyoruz tutmaya da,olursa da bı yanlışları kendileri Bilir şahsen pesinden mi koscam hıhaman Allah korusun ya yazınca da bı tuhaf oldum
Allah kavuştursun tatlım. Ne giyeceksin
Kuzularrrrrrr nasılsınız günaydınBen kocayı gönderdim akşam düğün var süslemeye başlayacağım ByNkoaLa uyan artık
Aminn.. Vallahi kara kara düşünüyorumAllah kavuştursun tatlım. Ne giyeceksin
Nerde olacak düğün o önemliAminn.. Vallahi kara kara düşünüyorummini cicili bicili birşeyler mi giysem kalem şeklinde diz altı siyah cool birşeyler mi giysem. Saçımı kendim mi yapsam kuaförde fön mü çektirsem. Aklımda deli sorular
Düğün salonu, açık hava değil kuzumNerde olacak düğün o önemli
günaydin cnm oh aksama tepinmeler var desene
Kuzularrrrrrr nasılsınız günaydınBen kocayı gönderdim akşam düğün var süslemeye başlayacağım ByNkoaLa uyan artık
Dizaltı hoş bir elbiseyle hayal ettim seniDüğün salonu, açık hava değil kuzum
Abe kaynana naptın bizeeee naptın bizeeegünaydin cnm oh aksama tepinmeler var desene
HuuuhuuuDizaltı hoş bir elbiseyle hayal ettim seni
ohh yandannnAbe kaynana naptın bizeeee naptın bizeeevallahi bayılırım düğünlere. Düğün sezonu açıldı
Selam cicim
Uyandm.kiii
Selam cicimvalla dünden bizim de kına vardı,bide disardaydi baya soğuktu donduk ya bugünde misafirlerimiz vardı sbhtan kahvaltıya,onlarla birlikte de pikniğe gidelim dedik bu seferde fırtına çıktı evde kaldik,coookk fazla yağmur yağıyor şansımıza iste insallah sizin düğün cookk eğlenceli gecer kuzum,dök kurtlarını
Kuzular siz geldiniz ama ben gidiyorum. Banı fena yicem. Öyle böyle değilUyandm.kiii
Nerelere bulastin yine tubusmmmmm
Kuzular siz geldiniz ama ben gidiyorum. Banı fena yicem. Öyle böyle değilSizleri tanımak çok güzeldi, seviyorum sizi. Elveda
Kahpeye kahpe, anlayışı kıta anlayışı kıt, cahıla cahılsın dedimNerelere bulastin yine tubusmmmmm
RosSsS'um balbocuuu'm çöreğim, gülüm dalım kertenkelelerim, bilsem ki ban yiyeceğim, yine herkese söveceğim
ahahha o profilede bayildim ayricaRosSsS'um balbocuuu'm çöreğim, gülüm dalım kertenkelelerim, bilsem ki ban yiyeceğim, yine herkese söveceğim
Tişkür ederimahahha o profilede bayildim ayrica
dügünü neettin dügünü
off en sevdigimm ikoon tarzz yess babyyTişkür ederimHazırlanıyorum. Siyah ojeler sürdüm siyah kıyafet siyah makyaj. Metalica konserine gider gibi gitme kararı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?