Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boş bir sebepten dolayi dardar dedenin ahi tutu kuzum
Ooo senin durumun daha vahim
Ayy cicii ağzından yel alsın kizz,kocaları sıkı tutuyoruz tutmaya da,olursa da bı yanlışları kendileri Bilir şahsen pesinden mi koscam hıhaman Allah korusun ya yazınca da bı tuhaf oldum
Kuzularrrrrrr nasılsınız günaydın Ben kocayı gönderdim akşam düğün var süslemeye başlayacağım ByNkoaLa uyan artık

Allah kavuştursun tatlım. Ne giyeceksin
Aminn.. Vallahi kara kara düşünüyorum mini cicili bicili birşeyler mi giysem kalem şeklinde diz altı siyah cool birşeyler mi giysem. Saçımı kendim mi yapsam kuaförde fön mü çektirsem. Aklımda deli sorular

Nerde olacak düğün o önemli

Kuzularrrrrrr nasılsınız günaydın Ben kocayı gönderdim akşam düğün var süslemeye başlayacağım ByNkoaLa uyan artık
Selam cicim valla dünden bizim de kına vardı,bide disardaydi baya soğuktu donduk ya bugünde misafirlerimiz vardı sbhtan kahvaltıya,onlarla birlikte de pikniğe gidelim dedik bu seferde fırtına çıktı evde kaldik,coookk fazla yağmur yağıyor şansımıza isteinsallah sizin düğün cookk eğlenceli gecer kuzum,dök kurtlarını

Kuzular siz geldiniz ama ben gidiyorum. Banı fena yicem. Öyle böyle değil Sizleri tanımak çok güzeldi, seviyorum sizi. Elveda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…