- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.221
A ha ha bende abdest için girecektim regl bitti deBen dujumu alıp gusüllü geldim topiğe
Ulan kimdi geçenlerde hayattaki korkularınız diye topik açan üye. Konusuna cünüp cünüp gitmiştim de söylemiştim cünüp olduğumu korkuma da cünüpken ölmek demiştim
Adam şuan komiserlerden yediği azara şükrediyor neler yaşadıysa artık
Plazada 5 şirketin muhasebesini tek yapıyordu şamdanım. Eve koli dolusu fatura ile geliyordu. Beraber giriyorduk falan..
Mali müşavir manyağın tekiydi. Ayy çok zor günlerdi
Allah hepinize sabır versin çok zor
Hakkındır sultanım. Mercimeği kullanarak elde ettiğin her yol mübahtırSmdiden mercimegi kullanmaya basladim
Hahahaha
Hıı sorma çok güzel dayandı adam 15 kg aldı stresten polislik aşkı olmasa ve kiloları vermese şuan şüşko bir kocam vardıbize gelince sus puslar ama var ya elemanlarına nasil kötü davraniyolar cici
ayda bir hata yapsa bi elaman üç elemani olsa müşavirler yıllık en az 5 bin tl falan kayip yasatir o da minimum yani
bide sirket vergi dairesiyle muhatap olurda müşaviri birakirsa tamam... büyük bi gelirden oluyo.
o yüzden öyle nalet ve pislikler
yani komiserin ki cidden bi anliktir muhasebeciler hep akrep burcu gibi kinci oluyo
ama muhasebecilerle mali müşavirlerle uğraşmak çok zor. eşin iyi dayanmis ben onlar tarafından baski görmediğim baski kurdugum halde nefret ettim
Evet evet katiliyorum kadnlari cok hamarat gercektenŞivesi evet kaba canım ama erkeği daha kaba bencekadını çok hamarattır bak
Kirli mehmet mi ahmet mi bende cok ovgusunu duydum hatta sivasta sube vardi caljstgm sirketin ordaki arkadaslardan biri sag olsun sivas koftesi gondermisti bana cok guzeldikirli ahmeti duymuştum kv yaparken bazen söylerdiben pasaklı biri sanardım ahahah
Hıı sorma çok güzel dayandı adam 15 kg aldı stresten polislik aşkı olmasa ve kiloları vermese şuan şüşko bir kocam vardı
Egm in alnından öpeyim ya canım egm.
O günleri hatırladıkça adamın polis olduğuna isyanım azalıyor
Aaa ben gormedim senin attgn fotoyuHayır folik asit kutumun fotosunu attım. Çünkü önce Kendinisevenbirii bana folik asit kutusunu atmıştı. İkimizin de kenardan ev görünmüş Limonsuzzcay tanıdık çıkacak dedi. Ben yürek yedik dedim. Sonra benim jaluzi dikkatlerini çekti. Biliyosun benim jaluzileri. Muhabbet oradan yürüdü
Onun için zaten ağlıyorum düzenli olaraksonra da egm kocami elimden aldi diye aglama cicibak halime adam iki gün evdeyse üç gün yok la. ne biçim iş bu ben anlamadim
küçükken cami duvarına falan isedim de ben mi hatırlamıyorum acaba
İlaç attım yavrum ya folik asit kutusu. BoşverAaa ben gormedim senin attgn fotoyu
Bundan sonra sadece o uyurken eve gelip sevicem onu saçlarını okşayacağım, uyanırken gidicem. Bir ömür böyle geçecek artık yapacak bişey yok gram naz çekecek halim kalmadı kurudum
Onun için zaten ağlıyorum düzenli olaraksonra eski günler aklıma gelince aman şükür diyorum. 10 dk geçer geçmez eski günleri unutunca yine ağlamaya başlıyorum döngüm bu şekilde
Ama benim adamı egm almadan önce mali müşavir alıyordu yine evde yoktu.
Benim adam bana hiç kalmadı ki. Bir üniversitede görüyordum yüzünü. Ben ağlamayayım da kimler ağlasın
Adam 20 yil oncesnde kalmis mevzuattan haberi yok yada yok gbo yapmaya baslamisti baktilar ben gayet kendimden eminim ayni seklde babami da calistigi isyeri yillik izindeyken devamsizlik tutanagi tutarak isten cikarmaya calisti bilmiyorlar kizi muhasebeci bi aradim bunlari bi tutustular gorusme ayarladk gittik baktilar hakliyiz ve bilgim var konuda devam et dediler babama asla dedm tum haklarini vericeksiniz .. aldik sukur ... insanlari nelerle islerinden etmeye calisiyorlar bide 3 kurus vermdenheyt beeeişini bilen muhasebeci candır diğerlerini Kızılırmak'ın bulanik sularinda boğsunlar o kadar nefret ettim yani
Tabi hele hele yeni sube va acildiysa maliye gèlecek tutanak tutacak aman evraklari hazirlayin aman geldimi gelecek mi derken bile insani ne kadr stres ettiriyorlardi mudurumzo niye biliyo musun cici
her ay bı sürü sirket dükkan bilmem neyin beyannamesini giriyolar ya mali müşavirler.
işte o beyannamelerde ufak bi yanlışlık olsa biz duzelttiriyoz ya da ceza kesiyoz duruma göre. düzeltme beyani da normal beyanname gibi vergi alınan bişey. kendileri hata yaptıkları için işlerini üstlendikleri kisilerden isteyemiyolar
ceplerinden para cikmasin diye bütün car carliklari yoksa kizacak çok da büyük hatalar yapilmaz zaten kolay kolay
Anlamaz zaar. Sen hasta bir adamla dalga geçiyorsun diye içine ağlanmaya başlar sonra da 1 sene bana sen benimle hastayken dalga geçtin diye kafama kakaro naza başlayınca sende yanına yat ve onu taklit etmeye başla anlar heralde
hahah sende ona aşıkAnlamaz zaar. Sen hasta bir adamla dalga geçiyorsun diye içine ağlanmaya başlar sonra da 1 sene bana sen benimle hastayken dalga geçtin diye kafama kakar
Aslan burcu benimki. Gururlu, egoist, kendine aşık pislik
Adam 20 yil oncesnde kalmis mevzuattan haberi yok yada yok gbo yapmaya baslamisti baktilar ben gayet kendimden eminim ayni seklde babami da calistigi isyeri yillik izindeyken devamsizlik tutanagi tutarak isten cikarmaya calisti bilmiyorlar kizi muhasebeci bi aradim bunlari bi tutustular gorusme ayarladk gittik baktilar hakliyiz ve bilgim var konuda devam et dediler babama asla dedm tum haklarini vericeksiniz .. aldik sukur ... insanlari nelerle islerinden etmeye calisiyorlar bide 3 kurus vermden
Ayy çok kötükiyamam sana beybiii
bizimki de uzun mesafe iliskisiydievlendigimden beri de hala goremiyom
hele ise donsem iki haftada bir falan karsilascaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?