- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.241
Ben dujumu alıp gusüllü geldim topiğe
Ulan kimdi geçenlerde hayattaki korkularınız diye topik açan üye. Konusuna cünüp cünüp gitmiştim de söylemiştim cünüp olduğumu korkuma da cünüpken ölmek demiştim
Ayy çok kötü
Bende çalışınca da görüşmeler çok minimuma iniyor. Napalım. Doğursam da izne ayrılsam
Yap sende ikinciyi izinden çıkmadan yine izne ayrıl
Ayy çok kötü
Bende çalışınca da görüşmeler çok minimuma iniyor. Napalım. Doğursam da izne ayrılsam
Yap sende ikinciyi izinden çıkmadan yine izne ayrıl
Hoşgeldin patilerine kurban.Merhaba kızlarrr ben geldim
Tabi hele hele yeni sube va acildiysa maliye gèlecek tutanak tutacak aman evraklari hazirlayin aman geldimi gelecek mi derken bile insani ne kadr stres ettiriyorlardi mudurumz
Hahahha bende ya diloştu ya ChocolateCookie ydi diye arada kalmıştım
Sende haklısın şamdanım. Evde durmak çok zor. Çalışmaktan daha zor geliyor bana.yeterlilik sınavı olmasabelki bir nebze ama hem çocuk çok hareketli hem yeterlilik var. hem de artık param olsun istiyorum biraz
Parklarda süründüm, rampaları aştım da geldim
Hazır mısın söylerim bakParklarda süründüm, rampaları aştım da geldimNeler pişirdiniz azcık ipucu verin
Parklarda süründüm, rampaları aştım da geldimNeler pişirdiniz azcık ipucu verin
Bu aksam esim disardan ismarlayacak rahatim tum gun de gezdim tozdum ohh sefam olsunParklarda süründüm, rampaları aştım da geldimNeler pişirdiniz azcık ipucu verin
Amin minişim. Allah herkese güzel yuva nasip etsin.allah bozmasınnnnnn
Amin minişim. Allah herkese güzel yuva nasip etsin.
Ulan ben adamdan şikayet ediyordum nasıl bir kumpas kurdun da aşkım depreşti konu nereye nasıl geldi anlamadım
Ben diyetteyim kimse de yemesin evdeParklarda süründüm, rampaları aştım da geldimNeler pişirdiniz azcık ipucu verin
Sende haklısın şamdanım. Evde durmak çok zor. Çalışmaktan daha zor geliyor bana.
Yeterlilik sınavı ne zaman?
Ya varya ben saniyodmki bizimki oyle . Demekki geneli bu karakterde bi stres bi skardki bizi varya ustmzde cok baski hissederdik aman yanls yaparsak biseyi diye hep sirtim tutulurdu stresten. Ay ise donebilirim kizimi buyutmeye ciktim ama mafdiyat yetersiz kaliyor ama cok korkutuyor bazen bu durumlar beni isimi seviyorum ama psikolojik yipratici tarafi cok zor ki bir de anneym artk eve gelncede cocgmla kaliteli vakit gecirmem lazim ne bileyim zorvalla muhasebede iyi adama denk gelmek lazim. o da çok zor ya. isini bilen hakkiyla yapan personeline sahip çıkan çok az kisi var
Allah sabir versin muhasebecilerin yanindaki personele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?