Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayy çok kötü
Bende çalışınca da görüşmeler çok minimuma iniyor. Napalım. Doğursam da izne ayrılsam
Yap sende ikinciyi izinden çıkmadan yine izne ayrıl

yeterlilik sınavı olmasa belki bir nebze ama hem çocuk çok hareketli hem yeterlilik var. hem de artık param olsun istiyorum biraz

Tabi hele hele yeni sube va acildiysa maliye gèlecek tutanak tutacak aman evraklari hazirlayin aman geldimi gelecek mi derken bile insani ne kadr stres ettiriyorlardi mudurumz

valla muhasebede iyi adama denk gelmek lazim. o da çok zor ya. isini bilen hakkiyla yapan personeline sahip çıkan çok az kisi var

Allah sabir versin muhasebecilerin yanindaki personele

yeterlilik sınavı olmasa belki bir nebze ama hem çocuk çok hareketli hem yeterlilik var. hem de artık param olsun istiyorum biraz
Sende haklısın şamdanım. Evde durmak çok zor. Çalışmaktan daha zor geliyor bana.
Yeterlilik sınavı ne zaman?

allah bozmasınnnnnn
Amin minişim. Allah herkese güzel yuva nasip etsin.
Ulan ben adamdan şikayet ediyordum nasıl bir kumpas kurdun da aşkım depreşti konu nereye nasıl geldi anlamadım

Amin minişim. Allah herkese güzel yuva nasip etsin.
Ulan ben adamdan şikayet ediyordum nasıl bir kumpas kurdun da aşkım depreşti konu nereye nasıl geldi anlamadım

ahahah amin işte öyle seni aşk yumağı yaparım ters köşe

Sende haklısın şamdanım. Evde durmak çok zor. Çalışmaktan daha zor geliyor bana.
Yeterlilik sınavı ne zaman?

fiili çalışma süren 3 yıl olunca sınava girmeye hak kazaniyosun cicim. ama benim doğum izni ücretsiz izin falan girdi araya hic bilmiyorum ne kadar süre kaldi tamamlamam gereken. tahmini bir sene diyorum. ama sinav ağır işte cok fazla kanun vs var. ev çocuk iş sınav hepsi nasıl olcak bilmiyorum

bide benim çalıştığım yer çok yogun hele servisim aşırı yoğun. yıllık izin bile vermiyolardi sürekli mesaiye kaliyoduk. bakalım nasil olcak hepsi bi arada.

eşimi de biliyosun iki üç gün evdeyse baya evde olmuyo burda kimse de yok yardim edecek destek olacak. bazen b.ku yedigimi düşünüyorum sonra da amaaaannnnn diyorum salla gitsin bı sekilde oldurcan mecburen

valla muhasebede iyi adama denk gelmek lazim. o da çok zor ya. isini bilen hakkiyla yapan personeline sahip çıkan çok az kisi var

Allah sabir versin muhasebecilerin yanindaki personele
Ya varya ben saniyodmki bizimki oyle . Demekki geneli bu karakterde bi stres bi skardki bizi varya ustmzde cok baski hissederdik aman yanls yaparsak biseyi diye hep sirtim tutulurdu stresten. Ay ise donebilirim kizimi buyutmeye ciktim ama mafdiyat yetersiz kaliyor ama cok korkutuyor bazen bu durumlar beni isimi seviyorum ama psikolojik yipratici tarafi cok zor ki bir de anneym artk eve gelncede cocgmla kaliteli vakit gecirmem lazim ne bileyim zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…