- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.261
McDonald'sSöyle canım. @RosSsS ççorbayı sevemedim. Tavsiye etmem ☺
pilav bezelyeeeeeeeeeeeeee
Bu aksam esim disardan ismarlayacak rahatim tum gun de gezdim tozdum ohh sefam olsun
Keşkaaa her gün yazsanızBen diyetteyim kimse de yemesin evde
Mercimek çorbası, tavuk pilav
Parklarda süründüm, rampaları aştım da geldimNeler pişirdiniz azcık ipucu verin
Heleeee ondan kimse yohhh topühümdeeeeeHahahha bende ya diloştu ya ChocolateCookie ydi diye arada kalmıştımcünübettim diloşun topiğini
Bazılarınızı arada kocam parayla tutmuş gibi geliyorahahah amin işte öyle seni aşk yumağı yaparım ters köşe
Oyle bi topic var cnm ama pek aktiflestiremedik orayi bu topic super ya gercektenKeşkaaa her gün yazsanız
Keşkaaa her gün yazsanız
Ağlamıyorum gözüme hamburger kaçtı sadeceMcDonald's
Bu akşam kocam yok kendime hamburger söyledim ama yemedim birazdan yicem
Benim topiğmm de süper dimi çekirgeO
Oyle bi topic var cnm ama pek aktiflestiremedik orayi bu topic super ya gercekten
Ayy çok fena şamdanımfiili çalışma süren 3 yıl olunca sınava girmeye hak kazaniyosun cicim. ama benim doğum izni ücretsiz izin falan girdi araya hic bilmiyorum ne kadar süre kaldi tamamlamam gereken. tahmini bir sene diyorum. ama sinav ağır işte cok fazla kanun vs var. ev çocuk iş sınav hepsi nasıl olcak bilmiyorum
bide benim çalıştığım yer çok yogun hele servisim aşırı yoğun. yıllık izin bile vermiyolardi sürekli mesaiye kaliyoduk. bakalım nasil olcak hepsi bi arada.
eşimi de biliyosun iki üç gün evdeyse baya evde olmuyoburda kimse de yok yardim edecek destek olacak. bazen b.ku yedigimi düşünüyorum sonra da amaaaannnnn diyorum salla gitsin bı sekilde oldurcan mecburen
Yok canım,bilmiyorum ki. Birgün çıkış yapıyordum nasıl oldu bilmiyom burada buldum kendimi. Eski bdvcilerden kim kaldı beekuzu bi arkadas topik açmıştı ona baktin mi :)
Şuan koptumHeleeee ondan kimse yohhh topühümdeeeeeaçmamla kapanmasi bir oldu
Düzelir mi ki acep umut var mı ki aceppŞuan koptum
Ondan mıdır kız diloşum şuan gusüllü abdestliyim bir girip 2 kulhü 1 elham okusam topiğine düzelir mi
Ayynenn aynennn orayida zaten cok tavsiye ediyorum kesinlikle severek is guc yapar oldm 10 gundur filanBenim topiğmm de süper dimi çekirge
Iste hep bunlar beni de dusunduruyorAyy çok fena şamdanım
Sen çalışınca çocukla kim ilgilenecek peki.
Şöyle bir düşündüm de zaten babayı görmüyor anne de yoğun çalışacak, zor minik için
Saçına eşarp negem ört altına etekli giydeee oku bagrimmmmŞuan koptum
Ondan mıdır kız diloşum şuan gusüllü abdestliyim bir girip 2 kulhü 1 elham okusam topiğine düzelir mi
Başka topik muhabbeti mi oh my göt.kuzu bi arkadas topik açmıştı ona baktin mi :)
GötüürrrrMcDonald's
Bu akşam kocam yok kendime hamburger söyledim ama yemedim birazdan yicem
Başka topik muhabbeti mi oh my göt.
Burada sadeceNego topiği konuşulabilir bide diloşun cünübettiğim topiği
Başka topiklerle beni aldatırsanız küserim mektubunuzu keserim, sizi engellerim topiği de kitlerim ben proyum bunları yapabiliyorum
Başka topik muhabbeti mi oh my göt.
Burada sadeceNego topiği konuşulabilir bide diloşun cünübettiğim topiği
Başka topiklerle beni aldatırsanız küserim mektubunuzu keserim, sizi engellerim topiği de kitlerim ben proyum bunları yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?