- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.341
AhaKahpeye kahpe, anlayışı kıta anlayışı kıt, cahıla cahılsın dedimAşırı derecede haklıydım ama mune bunu benim yanıma koymaz
Seninle bnde soverm anca beraber kanca beraber sovmekdeRosSsS'um balbocuuu'm çöreğim, gülüm dalım kertenkelelerim, bilsem ki ban yiyeceğim, yine herkese söveceğim
Zaten çifter çifter üstüme geliyorlar şimdi hepsine söveceğim yeminleSeninle bnde soverm anca beraber kanca beraber sovmekde
Beğenilerin kraliçesiBen geldiiimmm
Ayyyy canısı gitmiş harbiden yemiş banı insallah uzun sürmez yaBeğenilerin kraliçesiGeldiğin beğenilerden belli oluyor gümbür gümbür Sen geldin ama ben gidiyorum. Fişim çekildi. Kararım verildi. Mune beni banladığını açıkladı. Beni özleyin, ben sizleri özleyeceğim dostlarım
Yahu ne elvedasi kız
Kuzular siz geldiniz ama ben gidiyorum. Banı fena yicem. Öyle böyle değilSizleri tanımak çok güzeldi, seviyorum sizi. Elveda
Naoim.bocukummmm bas agrisindan oluyormmm sen nabiyirsunnapaysinnnn
Hosgeldinnnn begeenilerle ucurmussun beniBen geldiiimmm
Beğeni prensesi yaptım işte seni ne güzelHosgeldinnnn begeenilerle ucurmussun beni
niee cnm gecmis olsun.Naoim.bocukummmm bas agrisindan oluyormmm sen nabiyirsun
Hanımlar hanimlaaaaaar lütfen köpükten zeytinlrrinizi ve magerattilerinizi alınız paraları lütfen davulcuya verinizkopuk.partisine şimdi balbocuuu ve @blue_peri yi harmandi oynamak için alıyoruz
B Brunello Cicinelli mmmm boyle olsun isterdi
Sevgiyle anıyoruz
Gıız yanlış etiket etmişsin şaşkııınımmmHanımlar hanimlaaaaaar lütfen köpükten zeytinlrrinizi ve magerattilerinizi alınız paraları lütfen davulcuya verinizkopuk.partisine şimdi balbocuuu ve @blue_peri yi harmandi oynamak için alıyoruz
B Brunello Cicinelli mmmm boyle olsun isterdi
Sevgiyle anıyoruz
Kız sende olmadan kopuklern içinde kaybolup gidecekti güzelliğin prensesligimBeğeni prensesi yaptım işte seni ne güzel
Ohhhj ne güzel sabahtir ağrıyordu basım uaaaniee cnm gecmis olsun.
bnde piknige geldim kaynanamlarla temiz hava ohh oturyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?