Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmadı tüp bebek yöntemi gibi adamın spermi ile benim yumurtayı dışarda dölletip transfer yaparız napalım eldeki imkanlarla
Yok beybim sizdeki bu atesle adami bi ayda 10 dk bi kosede skstrr halledersin gene yaparsin

Bende bozucam aralarını yakında
Hepsi bekar bir de devrelerinin. Başlarını bağlasalar da rahat etsem.
Yok kuzum bursada görev yapıyoruz biz. Öğretmenim.

Böyle bir uyuma aşkı olamaz eve geldiğinden beri uyuyor uyuyor bir kere uyama sa dötümle karpuz kırıcam o derece yani
Ayyy ben bu topige gelene kadr uyuma aski tek benm kocamda var saniyodum ama gordumki erkeklern genelnde olan i problemmis . Gercekten agir bi isi var ama yanisira uyumayi da seviyor biliyorum bunu uyku kelimesnden nefret ettm artik ... herseyden onde uykusu herseyden yani

Yok beybim sizdeki bu atesle adami bi ayda 10 dk bi kosede skstrr halledersin gene yaparsin
5 dakikada Beşiktaş
Elimden bir uçan bir de kaçan
Du bakalım gelsin şu Kasım da uçsa da kaçamayacak.

Bende bozucam aralarını yakında
Hepsi bekar bir de devrelerinin. Başlarını bağlasalar da rahat etsem.
Yok kuzum bursada görev yapıyoruz biz. Öğretmenim.

En iyisi valla benimkiler evliydi. Karılarla anlaşamadım tatili iptal ettim bozuldu hepsi koptu bağlar oh be çektim

Aa bursa güzel yaa eşimde oralı hep gidiyoruz sıksık kayınvalidem olmasa bende giderim

Söyledikleri tek kelime sabahın köründe kalktim ise gittim adam 7/24 şart arabada pasamm iş diyor buna tamm illaha yoruluyorsun da be.adam bu nedir yaa uyanmış bir gözü açık bir gözü kapalı naptın gülüm dioo napiyim dedimmuyumuşum yaa diooo çok güzel uyuyorsun aşkım dedim

5 dakikada Beşiktaş
Elimden bir uçan bir de kaçan
Du bakalım gelsin şu Kasım da uçsa da kaçamayacak.

Yine iyi sen kıyıda köşede buluyon ben bulsamda hep bi uyku bi iş bahanesi yapıo yapmadığım şey kalmadı. En son al çocuğu dedi susturdu işte

Böyle bir uyuma aşkı olamaz eve geldiğinden beri uyuyor uyuyor bir kere uyama sa dötümle karpuz kırıcam o derece yani
Aynı benimki
İşten gelir başlar uyumaya.
Gel de ümüğünü sıkma.
Çaresini bulursan bana da haber et.

Aynı benimki
Gel de ümüğünü sıkma.

Ben bi kere bu yüzden konu açtım. Adama gay mi demedilerr, erkek değil mi demediler neler demediler birdaha tövbe

Aynı benimki
Gel de ümüğünü sıkma.
Haber edeceğimm hemen kaç yılında formülü bulurum bilmiyorum ama bilmiyorum işte Allah kahretmesinnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…