- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.581
Yok beybim sizdeki bu atesle adami bi ayda 10 dk bi kosede skstrr halledersin gene yaparsinOlmadı tüp bebek yöntemi gibi adamın spermi ile benim yumurtayı dışarda dölletip transfer yaparız napalım eldeki imkanlarla
Naptın kız kocayı ne temizliği bu. Malum temizlik miBen hallettim kocamı ama temizlik yapmam lazım
Olmadı tüp bebek yöntemi gibi adamın spermi ile benim yumurtayı dışarda dölletip transfer yaparız napalım eldeki imkanlarla
Hmm anladim .Mutfak bulaşık falan canım yarın misafirim varda
İşini gördümNaptın kız kocayı ne temizliği bu. Malum temizlik mi
Kocayi hallettm yazmis bende gulesm geldi caktirmadim kizdiriyoz zebrayi diye korkuma .. masallah kocalariniz ctesi izinli herhal heeNaptın kız kocayı ne temizliği bu. Malum temizlik mi
Bende bozucam aralarını yakındaAbuu.arttırmışlar o zaman önceden 3 yıldı. Yaa benimkide bi ara öyle bi yerde kaldı sırf arkadşa sevdasına. Ölüyordu kankaları için arasını istemeden bozdum ama iyi oldu.
Çalışıyorum cnm profesyonel fotoğrafçılık yapıyorum.Sen neler yapıyorsun? İstanbul muydu seninde
Böyle bir uyuma aşkı olamaz eve geldiğinden beri uyuyor uyuyorbir kere uyama sa dötümle karpuz kırıcam o derece yani
Ayyy ben bu topige gelene kadr uyuma aski tek benm kocamda var saniyodum ama gordumki erkeklern genelnde olan i problemmis . Gercekten agir bi isi var ama yanisira uyumayi da seviyor biliyorum bunu uyku kelimesnden nefret ettm artik ... herseyden onde uykusu herseyden yaniBöyle bir uyuma aşkı olamaz eve geldiğinden beri uyuyor uyuyorbir kere uyama sa dötümle karpuz kırıcam o derece yani
5 dakikada BeşiktaşYok beybim sizdeki bu atesle adami bi ayda 10 dk bi kosede skstrr halledersin gene yaparsin
Bende bozucam aralarını yakında
Hepsi bekar bir de devrelerinin. Başlarını bağlasalar da rahat etsem.
Yok kuzum bursada görev yapıyoruz biz. Öğretmenim.
Hahaha aferinİşini gördümşimdi mutfak temizliğinde sıra
Söyledikleri tek kelime sabahın köründe kalktim ise gittim adam 7/24 şart arabada pasamm iş diyor buna tamm illaha yoruluyorsun da be.adam bu nedir yaa uyanmış bir gözü açık bir gözü kapalı naptın gülüm dioo napiyim dedimmAyyy ben bu topige gelene kadr uyuma aski tek benm kocamda var saniyodum ama gordumki erkeklern genelnde olan i problemmis . Gercekten agir bi isi var ama yanisira uyumayi da seviyor biliyorum bunu uyku kelimesnden nefret ettm artik ... herseyden onde uykusu herseyden yani
5 dakikada Beşiktaş
Elimden bir uçan bir de kaçan
Du bakalım gelsin şu Kasım da uçsa da kaçamayacak.
Aynı benimkiBöyle bir uyuma aşkı olamaz eve geldiğinden beri uyuyor uyuyorbir kere uyama sa dötümle karpuz kırıcam o derece yani
Adam yarın işe gidecek erken kalkıyoHahaha aferin
Adamı ele geçirip kalkıp mutfak temizliği mi yapacaksın kutsiş.
Romantik dakikalar yaşasanıza
Ona emin oldum5 dakikada Beşiktaş
Elimden bir uçan bir de kaçan
Du bakalım gelsin şu Kasım da uçsa da kaçamayacak.
Aynı benimki
İşten gelir başlar uyumaya.
Gel de ümüğünü sıkma.
Çaresini bulursan bana da haber et.
Haber edeceğimm hemen kaç yılında formülü bulurum bilmiyorum ama bilmiyorum işte Allah kahretmesinnnnAynı benimki
İşten gelir başlar uyumaya.
Gel de ümüğünü sıkma.
Çaresini bulursan bana da haber et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?