Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyisi valla benimkiler evliydi. Karılarla anlaşamadım tatili iptal ettim bozuldu hepsi koptu bağlar oh be çektim

Aa bursa güzel yaa eşimde oralı hep gidiyoruz sıksık kayınvalidem olmasa bende giderim
Puhaha hain planlar ile ara bozmuşsun
4 yıllık evliyiz kuzum sormuşsun.
0 adet çocuk.
Siz?
Kayınvaliden bursada mı bu arada?

Ben bi kere bu yüzden konu açtım. Adama gay mi demedilerr, erkek değil mi demediler neler demediler birdaha tövbe
Cinsellik kategorisinde mi açtın? Ay bende demiş olmayayım bide
Ben demedim dimi?
İ-nşallah dememişimdir amin

Puhaha hain planlar ile ara bozmuşsun
4 yıllık evliyiz kuzum sormuşsun.
0 adet çocuk.
Siz?
Kayınvaliden bursada mı bu arada?

Amaan
Bizden kıdemliymişsiniz maşaAllah
Biz 2 yıllık daha
Keleste Ama tüm akrabaları Bursada ya

Oyyy oy benmki gercekten aksama kadr ayakta agir iste o halde bile uyuyor surekli diye kiziyorm yanlz kaliyorum ozluyorum ama onun birak baska seyi bazen cay icmeye hali olmuyor .. isleri zor okeyde ne bileyim yaaa bende ayni dertten fazlaca muzdaribim canim

Cinsellik kategorisinde mi açtın? Ay bende demiş olmayayım bide
Ben demedim dimi?
İ-nşallah dememişimdir amin

Önce bdv ye sonra taşındı konu cinselliğe bi ban yedim. Sonra kapıştım 2-3 kez daha ban yedim afiyetle
Yok diye hatırlıyorum sanki seni

Elimde telefon totosuna takmış olduğum şarj aleti bir de dolmakta zorluk çekiyor göğüsümün ortasına sapladim sertçe anca öyle doluyor eee noldu tek elle tutuyorum telefonu orta parmakla yazıyorum kolum tutukluluk yaptı şuanda iptal cidden gitti gidiyor gidiyürrrrrrr veeee gittiii

Nasıl manyaklar var ya virüs gibiler piskolojim bozuldu. Oysa masumca yazmıştım. Benim gibi olan varmı napıor diye
Valla kizlar acikca soracagm laf buraya geldi hani yorgun diye cinsellkten de uzaklasiyorlar mi esleriniz pembe kadraj belliki sennki uzaklasyor ondan gay filan demslerdi yapostirmislardir ama gercektrn yorgnluk buna engel mi

Yeni telefon almanın vakti gelmiş gözüküyor diloşum

Valla kizlar acikca soracagm laf buraya geldi hani yorgun diye cinsellkten de uzaklasiyorlar mi esleriniz pembe kadraj belliki sennki uzaklasyor ondan gay filan demslerdi yapostirmislardir ama gercektrn yorgnluk buna engel mi
Engel yavrum ya olmaz mı.
Yorgunum diye dönüp uyuyor nasıl engel olmasın
Adamın hali kalmıyor ki şey etmeye
Polisler zaten şaplanmış gibiler yemin ederim tüm polis eşleri muzdarip. Sebebi yorgunluk ve stres.
Senin eşin de ağır çalışıyordu dimi ben öyle hatırlıyorum çayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…