- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.601
Haber edeceğimm hemen kaç yılında formülü bulurum bilmiyorum ama bilmiyorum işte Allah kahretmesinnnn
Puhaha hain planlar ile ara bozmuşsunEn iyisi vallabenimkiler evliydi. Karılarla anlaşamadım tatili iptal ettim bozuldu hepsi koptu bağlar oh be çektim
Aa bursa güzel yaa eşimde oralı hep gidiyoruz sıksıkkayınvalidem olmasa bende giderim
Bdv konu açarsan yakarlar namıssızlarrrrBen bi kere bu yüzden konu açtım. Adama gay mi demedilerr, erkek değil mi demediler neler demediler birdaha tövbe
Sus payı vermişYine iyi sen kıyıda köşede buluyonben bulsamda hep bi uyku bi iş bahanesi yapıo yapmadığım şey kalmadı. En son al çocuğu dedi susturdu işte
Cinsellik kategorisinde mi açtın? Ay bende demiş olmayayım bideBen bi kere bu yüzden konu açtım. Adama gay mi demedilerr, erkek değil mi demediler neler demediler birdaha tövbe
Puhaha hain planlar ile ara bozmuşsun
4 yıllık evliyiz kuzum sormuşsun.
0 adet çocuk.
Siz?
Kayınvaliden bursada mı bu arada?
Oyyy oy benmki gercekten aksama kadr ayakta agir iste o halde bile uyuyor surekli diye kiziyorm yanlz kaliyorum ozluyorum ama onun birak baska seyi bazen cay icmeye hali olmuyor .. isleri zor okeyde ne bileyim yaaa bende ayni dertten fazlaca muzdaribim canimSöyledikleri tek kelime sabahın köründe kalktim ise gittim adam 7/24 şart arabada pasamm iş diyor buna tamm illaha yoruluyorsun da be.adam bu nedir yaa uyanmış bir gözü açık bir gözü kapalı naptın gülüm dioo napiyim dedimmuyumuşum yaa diooo çok güzel uyuyorsun aşkım dedim
Ayyy niye geliyorAdam yarın işe gidecek erken kalkıyobende mecburen yarın görümcem gelecekte
Bdv konu açarsan yakarlar namıssızlarrrr
Cinsellik kategorisinde mi açtın? Ay bende demiş olmayayım bide
Ben demedim dimi?
İ-nşallah dememişimdir amin
Amaan
Bizden kıdemliymişsiniz maşaAllah
Biz 2 yıllık daha
KelesteAma tüm akrabaları Bursada ya
Dememişimdir dememişimdirÖnce bdv ye sonra taşındı konu cinselliğe bi ban yedim. Sonra kapıştım 2-3 kez daha ban yedim afiyetle
Yok diye hatırlıyorum sanki seni
Valla kizlar acikca soracagm laf buraya geldi hani yorgun diye cinsellkten de uzaklasiyorlar mi esleriniz pembe kadraj belliki sennki uzaklasyor ondan gay filan demslerdi yapostirmislardir ama gercektrn yorgnluk buna engel miNasıl manyaklar var ya virüs gibilerpiskolojim bozuldu. Oysa masumca yazmıştım. Benim gibi olan varmı napıor diye
Yeni telefon almanın vakti gelmiş gözüküyor diloşumElimde telefon totosuna takmış olduğum şarj aleti bir de dolmakta zorluk çekiyor göğüsümün ortasına sapladim sertçe anca öyle doluyor eee noldu tek elle tutuyorum telefonu orta parmakla yazıyorum kolum tutukluluk yaptı şuanda iptalcidden gitti gidiyor gidiyürrrrrrr veeee gittiii
Dememişimdir dememişimdir
Yaş kaç kuzum?
Keles nere kız bursada mı
Çok geçmiş olsun tatlımKaldırımda yürürken takılıp düştümsonra iflah olmadı işte
Engel yavrum ya olmaz mı.Valla kizlar acikca soracagm laf buraya geldi hani yorgun diye cinsellkten de uzaklasiyorlar mi esleriniz pembe kadraj belliki sennki uzaklasyor ondan gay filan demslerdi yapostirmislardir ama gercektrn yorgnluk buna engel mi
Kahvaltıya oturmaya hatta kalmayaAyyy niye geliyor
Aaaaa gelmez mi ayıp ettin kuzum hazır totomda onca borç varken malum negatif alınca bir de olmayınca o borcu odemek var fazla sınırları zorlamiyim ben bu resimle derdimi anlatmak istiyorumYeni telefon almanın vakti gelmiş gözüküyor diloşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?