Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın güzel tisortlum
Valla BN çok hastaydim o yuüzden anca anca kendime geliyirm kuzummmm
Nasılsın neler yapiyorsun
Geçmiş olsun kuzuumm neyin var noldu kiibende diyorum sesi çıkmıyor kimsenin nerelerdelerse diyodum Allah şifa o versin canimm.iyim bende babamlara geldim biraz iki üç gün kaliyim dedim,kardeşlerinden geldi işte,şimdide pikniğe geldik bakalım hava mis

Değişik şeyler yaaaa serum da serum veriyorlar durmadan geçti şükür bugün daha iyiyim sanki hamis gibi modem bulanio şuan annem yemek yapioo BN zor duruyirm kan testi de yapıldı hamile de değilim , ateslenmistim baya hepsi ortaya karisik oldu

Ohhh keyfini çıkar bnce

Gecmiş olsun kuzum bir an önce iyileşirsin inşallah

Kuzuu sen yinede dikkat et belki hamilesindir ayy valla çok geçmiş olsun ağır falan kaldırma bence yine de,enişte sana iyi baksın belki üçüncü geliyodur bak

Kuzuu sen yinede dikkat et belki hamilesindir ayy valla çok geçmiş olsun ağır falan kaldırma bence yine de,enişte sana iyi baksın belki üçüncü geliyodur bak
Yok kuzum gelmz eminiz yanı adet gunum bile gelmedi gecikmem olmadı bu KDr erken başlamıyor bulantı hem olsa illa tahlil de çıkar hem kan hem idrar tahlili aldılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…