- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.361
Aynen yaaaa acemilik boyle olsa gerek
Çok saskinim kız bu aralar güzelliğin basımı nasıl dondurduyse artıkGıız yanlış etiket etmişsin şaşkııınımmm
AyyyAynen yaaaa acemilik boyle olsa gerek
Çok saskinim kız bu aralar güzelliğin basımı nasıl dondurduyse artık
günaydinnHakikaten ya cicim gitti topik sessizliğe büründüneyse canlandirmaya çalışalım bari :)
GÜNAYDIN CANLAR
Günaydın güzel tisortlumGünaydin kizlarr nerdesiniz sesiniz çıksın az
B Brunello Cicinelli mmByNkoaLa mm kuzular nerdesiniz özledim sizi gıı
Geçmiş olsun kuzuumm neyin var noldu kiiGünaydın güzel tisortlum
Valla BN çok hastaydim o yuüzden anca anca kendime geliyirm kuzummmm
Nasılsın neler yapiyorsun
Değişik şeyler yaaaa serum da serum veriyorlar durmadanGeçmiş olsun kuzuumm neyin var noldu kiibende diyorum sesi çıkmıyor kimsenin nerelerdelerse diyodum Allah şifa o versin canimm.iyim bende babamlara geldim biraz iki üç gün kaliyim dedim,kardeşlerinden geldi işte,şimdide pikniğe geldik bakalım hava mis
Daha iyiyim bugün kuzummmm çok saol
Gecmiş olsun kuzum bir an önce iyileşirsin inşallahDeğişik şeyler yaaaa serum da serum veriyorlar durmadangeçti şükür bugün daha iyiyim sanki hamis gibi modem bulanio şuan annem yemek yapioo BN zor duruyirm kan testi de yapıldı hamile de değilim , ateslenmistim baya hepsi ortaya karisik oldu
Ohhh keyfini çıkar bnce
Kısmen iyilestm bile kuzummm çok saol muah :*Gecmiş olsun kuzum bir an önce iyileşirsin inşallah
Kuzuu sen yinede dikkat et belki hamilesindir ayy valla çok geçmiş olsun ağır falan kaldırma bence yine de,enişte sana iyi baksın belki üçüncü geliyodur bakDeğişik şeyler yaaaa serum da serum veriyorlar durmadangeçti şükür bugün daha iyiyim sanki hamis gibi modem bulanio şuan annem yemek yapioo BN zor duruyirm kan testi de yapıldı hamile de değilim , ateslenmistim baya hepsi ortaya karisik oldu
Ohhh keyfini çıkar bnce
Gündüz böyle. Fırsat buldukça geliyorumDaha iyiyim bugün kuzummmm çok saol
Cikmasaydin iyiydi
Yok kuzum gelmz eminiz yanı adet gunum bile gelmedi gecikmem olmadı bu KDr erken başlamıyor bulantıKuzuu sen yinede dikkat et belki hamilesindir ayy valla çok geçmiş olsun ağır falan kaldırma bence yine de,enişte sana iyi baksın belki üçüncü geliyodur bak
Köpükler içinde gece görün beni diyorsun yaniiii wuhuuuuuuwwGündüz böyle. Fırsat buldukça geliyorum
Tabi tabi. Heryer köpük. Altımda alevli taytım. Elimde zeytinli çayım.Köpükler içinde gece görün beni diyorsun yaniiii wuhuuuuuuww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?