- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.621
Şuan bursanın yüz karasıyımİncelesem mi ki bi
23 cnm senin ?
Heya Bursanın ilçesi kız
Valla kizlar acikca soracagm laf buraya geldi hani yorgun diye cinsellkten de uzaklasiyorlar mi esleriniz pembe kadraj belliki sennki uzaklasyor ondan gay filan demslerdi yapostirmislardir ama gercektrn yorgnluk buna engel mi
Şuan bursanın yüz karasıyım
26 yım ben. Yeni girdim daha alışamadım
Puk var pukKahvaltıya oturmaya hatta kalmaya
evet canim aynen agir iste calisiyor ekstra isler bile oluyor yetmezms gbi .Engel yavrum ya olmaz mı.
Yorgunum diye dönüp uyuyor nasıl engel olmasın
Adamın hali kalmıyor ki şey etmeye
Polisler zaten şaplanmış gibiler yemin ederim tüm polis eşleri muzdarip. Sebebi yorgunluk ve stres.
Senin eşin de ağır çalışıyordu dimi ben öyle hatırlıyorum çayım
Engel yavrum ya olmaz mı.
Yorgunum diye dönüp uyuyor nasıl engel olmasın
Adamın hali kalmıyor ki şey etmeye
Polisler zaten şaplanmış gibiler yemin ederim tüm polis eşleri muzdarip. Sebebi yorgunluk ve stres.
Senin eşin de ağır çalışıyordu dimi ben öyle hatırlıyorum çayım
İyi geceler mirandam. Ne günü kız bismillahİyi geceler canlar nasılsınızçocukları uyuttum bende uyıyakalmadan önce size slm vereyim dedim ☺
@Brunello Cicinelli yarın büyük gün balım
Kuzum herkesin cinsel hayatı farklı. 4 5 gün duramaz diye birşey yok geçsinler onları.evet canim aynen agir iste calisiyor ekstra isler bile oluyor yetmezms gbi .
Bazen burdaki konulardan da etkilenerek konusuyorum onla canm istoyorm ama gercekten cok yorgnm dedgi bile oluyor . Bazilari da yaziyorya iste normal erkek 4 5 gun durmaz en son yok.kendi kendine bisey olur filan diye ama bedenen yrgunken gercekten takatlari olmuyor bitik oluyorlar heralde
Kızzzzzzzzz aynı şeyi geçen benKız benimki polis okulunda başladı. Orada kafayı yedi. Kendini cinsellikten uzaklaştırdı. Bir kodladı bir daha açamadım.napıyorlar orada beyin mi yıkıyolar anlamadım. Hep şaptan anacım !
Ya ben yakuzayı ne güzel unutmuştum yaB Brunello Cicinelli senin yakuzayi kastetti sanirim limonsuz canim
Orda yazanlarin.esleri ne isle mesgul gercekten merak ediyorum onlar yuzunden bzde etkleniyorjz bizmi anormaljz diye de erkek te insan yani yok erkek soyle yok boyle yoj 1 hafta duramaz.edemez bilmem ne .. oyle bisey yok iste gercekten yorucu isi olanlarn durumj ayni besbelli . Bide gercekten pembe kadraj katiliyorum sana vitamin eksikligi olayina bakilmali ama ben 7 yilda esmn doktora gttgne nerdeyse gormedim gbi bisey .
Kızzzzzzzzz aynı şeyi geçen benkk birinci noteri a dedim
Nolduysa benimkine polis okulunda oldu dedim. O da benimki de dedi. Şapladılar bunları diye gülmüştük hatta. Şimdi yazdığını okuyunca o da şaşıracak
Aynı his bende de oluştu demin.
Yok cnm kanka denemez soncta izinleri de oluyor ama genel acidan sordum hani ordakilrr kdar mekanik bi durum oldgnu dusunmuyorum 4 5 gun bile duramaz yazmsti yakn zamanda bi kadin. Oyle bisey oldgnu sanmiyorm. Hamilelik oluyor hastalik oluyor sonucta belli yasa gelmsz olgnlga gelmisiz kendimizi frenleyebiliyoruz erkek diye bu ustun bi varlik degl.onlarda insan duygulari var ama oyle seyler yaziliyprki bazrn insan kendni sorguluyorKuzum herkesin cinsel hayatı farklı. 4 5 gün duramaz diye birşey yok geçsinler onları.
Biz yapmadan 1 ay da durduk(ben depresyona girmiştim), günde 2 3 defa yaptığımız da oldu.
Yorgunluk ve stres durumuna göre değişen şeyler bunlar..
Nadir olması sorun olduğunu göstermez ama biraz alevlendirmek lazım.
Kanka gibi takılmak hoş olmuyor
Aynı his bende de oluştu demin.
Bence şuanda inceliyor bakıyor biz biseyler yazmışmıyız diyeAynı his bende de oluştu demin.
Git bı bahh git bı bahhhYok yazmadın eminim bende sanki. Seni hep durumlarda görüyordum hiçbir konuma gelmedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?