Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kizlar acikca soracagm laf buraya geldi hani yorgun diye cinsellkten de uzaklasiyorlar mi esleriniz pembe kadraj belliki sennki uzaklasyor ondan gay filan demslerdi yapostirmislardir ama gercektrn yorgnluk buna engel mi

Bence çok engel. Yorgunluktan çok stres bence. Çünkü eskiden mobing uygulayan biri ile çalışıyordu çok daha kötüydü. Şimdi eskiye göre iyi ama halen bekarlıktaki gibi davranmıyor. Ben istersem oluyor hep. Hep bi bahane var uyku, yapılacak bi iş, zaman sorunu varsa duş durumu vs vs. Ama araştırmalarıma göre vitamin eksikliğinde de oluyormuş. Şimdi bu Sprdin (tam adını yazmadım) vitamin varya ondan alanların eşi eski haline geri gelmiş. Bence olay libido ile bitiyor. Libidosu olan birisi bahaneleri takmaz. Stres ve yorgunluk işte onu düşüyor.

evet canim aynen agir iste calisiyor ekstra isler bile oluyor yetmezms gbi .
Bazen burdaki konulardan da etkilenerek konusuyorum onla canm istoyorm ama gercekten cok yorgnm dedgi bile oluyor . Bazilari da yaziyorya iste normal erkek 4 5 gun durmaz en son yok.kendi kendine bisey olur filan diye ama bedenen yrgunken gercekten takatlari olmuyor bitik oluyorlar heralde

Kız benimki polis okulunda başladı. Orada kafayı yedi. Kendini cinsellikten uzaklaştırdı. Bir kodladı bir daha açamadım. napıyorlar orada beyin mi yıkıyolar anlamadım. Hep şaptan anacım !

İyi geceler canlar nasılsınız çocukları uyuttum bende uyıyakalmadan önce size slm vereyim dedim ☺
@Brunello Cicinelli yarın büyük gün balım
İyi geceler mirandam. Ne günü kız bismillah

Kuzum herkesin cinsel hayatı farklı. 4 5 gün duramaz diye birşey yok geçsinler onları.
Biz yapmadan 1 ay da durduk(ben depresyona girmiştim), günde 2 3 defa yaptığımız da oldu.
Yorgunluk ve stres durumuna göre değişen şeyler bunlar..
Nadir olması sorun olduğunu göstermez ama biraz alevlendirmek lazım.
Kanka gibi takılmak hoş olmuyor

B Brunello Cicinelli senin yakuzayi kastetti sanirim limonsuz canim
Orda yazanlarin.esleri ne isle mesgul gercekten merak ediyorum onlar yuzunden bzde etkleniyorjz bizmi anormaljz diye de erkek te insan yani yok erkek soyle yok boyle yoj 1 hafta duramaz.edemez bilmem ne .. oyle bisey yok iste gercekten yorucu isi olanlarn durumj ayni besbelli . Bide gercekten pembe kadraj katiliyorum sana vitamin eksikligi olayina bakilmali ama ben 7 yilda esmn doktora gttgne nerdeyse gormedim gbi bisey .

Kız benimki polis okulunda başladı. Orada kafayı yedi. Kendini cinsellikten uzaklaştırdı. Bir kodladı bir daha açamadım. napıyorlar orada beyin mi yıkıyolar anlamadım. Hep şaptan anacım !
Kızzzzzzzzz aynı şeyi geçen ben kk birinci noteri a dedim
Nolduysa benimkine polis okulunda oldu dedim. O da benimki de dedi. Şapladılar bunları diye gülmüştük hatta. Şimdi yazdığını okuyunca o da şaşıracak

Ya ben yakuzayı ne güzel unutmuştum ya

Kesinlikle herşey orda başladı ! Yaa bilmiyorum cidden onu merak ediyorum bu şap cidden atılıyormu veya böyle bir etkisi varmı diye ama ben azcık sebebini biliyorum gibi gibi.. Tabi burdan yazamam. Şimdi bi manyak daha çıkar gelir kapışırım

Yok cnm kanka denemez soncta izinleri de oluyor ama genel acidan sordum hani ordakilrr kdar mekanik bi durum oldgnu dusunmuyorum 4 5 gun bile duramaz yazmsti yakn zamanda bi kadin. Oyle bisey oldgnu sanmiyorm. Hamilelik oluyor hastalik oluyor sonucta belli yasa gelmsz olgnlga gelmisiz kendimizi frenleyebiliyoruz erkek diye bu ustun bi varlik degl.onlarda insan duygulari var ama oyle seyler yaziliyprki bazrn insan kendni sorguluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…