- 12 Haziran 2019
- 19.740
- 121.732
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.381
Oyyy kıyamam sana. Çok geçmiş olsun. Koca evde olsaydı iyiydi iyileştirirdi seniKuzularımmmmmm, kertenkelelerimmmm topiğime geri döndüm ama sarı bombanıza, bu güzelliğe nazar değdiEnfeksiyon kapmışım fenalardayım. Moralim yok, halim yok, enerjim yok, kocam yok Bi siz varsınız, size geldim. Nasılsınız bakalım? Neler yapıyorsunuz pazar pazar, kocalar evde mi?
ByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere K Kendinisevenbirii D e f n e Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus Sadecebirisiyim @canlianne @minikkalp0753
Geçmiş olsun Lokumum yaKuzularımmmmmm, kertenkelelerimmmm topiğime geri döndüm ama sarı bombanıza, bu güzelliğe nazar değdiEnfeksiyon kapmışım fenalardayım. Moralim yok, halim yok, enerjim yok, kocam yok Bi siz varsınız, size geldim. Nasılsınız bakalım? Neler yapıyorsunuz pazar pazar, kocalar evde mi?
ByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere K Kendinisevenbirii D e f n e Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus Sadecebirisiyim @canlianne @minikkalp0753
Hoageldin kuzucummm idrar yolu enfeksiyonu mu ben bi sene cektim onu onun yüzünden dış gebelik bile geçirdim dikkat et kendineKuzularımmmmmm, kertenkelelerimmmm topiğime geri döndüm ama sarı bombanıza, bu güzelliğe nazar değdiEnfeksiyon kapmışım fenalardayım. Moralim yok, halim yok, enerjim yok, kocam yok Bi siz varsınız, size geldim. Nasılsınız bakalım? Neler yapıyorsunuz pazar pazar, kocalar evde mi?
Oyyy kıyamam sana. Çok geçmiş olsun. Koca evde olsaydı iyiydi iyileştirirdi seni
Hee tamam limonsuzum unutmazsam inşallah bidaha etiketlemiyimSadecebirisiyim i ekleme artık kız o benimhesabı kapatmadan önce değiştirmiştim.yeni hesap alınca yine Limonsuzcay a dönmek için
Sağol Bonus um, nasılsın?Geçmiş olsun cici
Sağol seksi şempazemGeçmiş olsun Lokumum yabiz hep burdayız ateşcanlar olarak ben kvgildeyim akşamüstü annemlere gitcem kardeşim askerden geldi onun için de bi gitsem artık can atıyorum ,bikaçgün kalcam kociş eve döncek öyle
ates bocegim benim nazarlara geldin sennn oyyy bnm fıstıgımmmmKuzularımmmmmm, kertenkelelerimmmm topiğime geri döndüm ama sarı bombanıza, bu güzelliğe nazar değdiEnfeksiyon kapmışım fenalardayım. Moralim yok, halim yok, enerjim yok, kocam yok Bi siz varsınız, size geldim. Nasılsınız bakalım? Neler yapıyorsunuz pazar pazar, kocalar evde mi?
Sağol Bonus um, nasılsın
Şempazen yisin yisiiiinSağol Bonus um, nasılsın?
Sağol seksi şempazemAyyy geldi mi kardeşin sağ sağlim. Çok sevindim yaa nasıl özlemişsindir
Sağol bebişim. Vajinal enfeksiyonHoageldin kuzucummm idrar yolu enfeksiyonu mu ben bi sene cektim onu onun yüzünden dış gebelik bile geçirdim dikkat et kendineKoca işte mesaide ben arkadaşta Pazar kahvaltısı yapıyorum keyfim yerinde
Bu güzelliğe nazar değeceği belliydiates bocegim benim nazarlara geldin sennn oyyy bnm fıstıgımmmm
Tövbe bismillah ne olduAksi huysuz nalet moddayım çok şükür
🗣🗣🗣🗣🗣 şifa olsun fıstıgımBu güzelliğe nazar değeceği belliydiBeni bi oku üfle böcüğüm ya
Yavrum bana dikkatli bir bak bakalım, bakınca ne görüyorsun?. Tabiki seksi birini.Şempazen yisin yisiiiin.hemde nasıl valla .kız sana akrostiş şiir şeetcektim bacım pek uzun geldi nickin
Tövbe bismillah ne oldu
Ne okudun böcüğüm 3kulhu, 1elham mı? Ölmüşlerin ruhuna da değsin🗣🗣🗣🗣🗣 şifa olsun fıstıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?