Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzularımmmmmm, kertenkelelerimmmm topiğime geri döndüm ama sarı bombanıza, bu güzelliğe nazar değdi Enfeksiyon kapmışım fenalardayım. Moralim yok, halim yok, enerjim yok, kocam yok Bi siz varsınız, size geldim. Nasılsınız bakalım? Neler yapıyorsunuz pazar pazar, kocalar evde mi?
ByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere K Kendinisevenbirii D e f n e Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus Sadecebirisiyim @canlianne @minikkalp0753

Oyyy kıyamam sana. Çok geçmiş olsun. Koca evde olsaydı iyiydi iyileştirirdi seni

Geçmiş olsun Lokumum ya biz hep burdayız ateşcanlar olarak ben kvgildeyim akşamüstü annemlere gitcem kardeşim askerden geldi onun için de bi gitsem artık can atıyorum ,bikaçgün kalcam kociş eve döncek öyle

Hoageldin kuzucummm idrar yolu enfeksiyonu mu ben bi sene cektim onu onun yüzünden dış gebelik bile geçirdim dikkat et kendine Koca işte mesaide ben arkadaşta Pazar kahvaltısı yapıyorum keyfim yerinde

Oyyy kıyamam sana. Çok geçmiş olsun. Koca evde olsaydı iyiydi iyileştirirdi seni
Sadecebirisiyim i ekleme artık kız o benim hesabı kapatmadan önce değiştirmiştim.yeni hesap alınca yine Limonsuzcay a dönmek için
Hee tamam limonsuzum unutmazsam inşallah bidaha etiketlemiyim Ay yok gittiği iyi oldu. Cinlerim zaten tepemde. Bir de işyerinde olan sorunları çok yansıtıyor bu sıralar daraldım iyice.

Geçmiş olsun cici
Sağol Bonus um, nasılsın?
Sağol seksi şempazem Ayyy geldi mi kardeşin sağ sağlim. Çok sevindim yaa nasıl özlemişsindir

ates bocegim benim nazarlara geldin sennn oyyy bnm fıstıgımmmm

Sağol Bonus um, nasılsın?

Sağol seksi şempazem Ayyy geldi mi kardeşin sağ sağlim. Çok sevindim yaa nasıl özlemişsindir
Şempazen yisin yisiiiin.hemde nasıl valla .kız sana akrostiş şiir şeetcektim bacım pek uzun geldi nickin

Hoageldin kuzucummm idrar yolu enfeksiyonu mu ben bi sene cektim onu onun yüzünden dış gebelik bile geçirdim dikkat et kendine Koca işte mesaide ben arkadaşta Pazar kahvaltısı yapıyorum keyfim yerinde
Sağol bebişim. Vajinal enfeksiyon Geçen ay normalde gittiğim ağdacıya değil daha uygun fiyatlı bir yere özel bölge ağdasına gittim, akabinde başladı. İlgisi var mıdır bilmiyorum ama ben ona yordum. Regl gecikmesi de yaşayınca doktora gittim ki durum böyle imiş. Tam fitil kullanmaya başladım reglim geldi. Şimdi fitile ara vermek zorunda kaldım. Hem regl hem enfeksiyon yaşıyorum şuan öyle böyle kötü değilim Çok geçmiş olsun kuzum sana da. Hem de afiyet olsun

Şempazen yisin yisiiiin.hemde nasıl valla .kız sana akrostiş şiir şeetcektim bacım pek uzun geldi nickin
Yavrum bana dikkatli bir bak bakalım, bakınca ne görüyorsun?. Tabiki seksi birini. Seksapalite göbek adım olduğuna göre uzun ismim yerine kısaca seksi diye akrostiş yazabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…