Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavrum bana dikkatli bir bak bakalım, bakınca ne görüyorsun?. Tabiki seksi birini. Seksapalite göbek adım olduğuna göre uzun ismim yerine kısaca seksi diye akrostiş yazabilirsin
Bir ara deniyiciiiim sexsürellam

Hee tamam limonsuzum unutmazsam inşallah bidaha etiketlemiyim Ay yok gittiği iyi oldu. Cinlerim zaten tepemde. Bir de işyerinde olan sorunları çok yansıtıyor bu sıralar daraldım iyice.
İşte bunlar hep nazarçekemediler senin şuh bakışlarını

Evdeki ıvır zıvır elden geçiriyorum düşün halimi

Sana da çok geçmiş olsun

İşte bunlar hep nazarçekemediler senin şuh bakışlarını
Böyle olacağı belliydi, resmime fotoşop ile nazar boncuğu ekleme zamanım geldi
Böyle olacağı belliydi.
bi derdiniz sikintınız oldugunda "böcükkkkk" diye seslenmeniz yeterli aninda yaninizdayim
Böcüğüm bu hizmet bir selena da var, bir sende. Helal olsun milli gururumuzsunuz

Evdeki ıvır zıvır elden geçiriyorum düşün halimi

Sana da çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim kuzum. O ıvır zıvırlarla uğraşmak insanı delirtir. Ben hep taşınmaktan taşınmaya elden çıkartıyorum gereksizleri

Teşekkür ederim kuzum. O ıvır zıvırlarla uğraşmak insanı delirtir. Ben hep taşınmaktan taşınmaya elden çıkartıyorum gereksizleri
Ya şuan neler auikladigi mi duysaniz diye dolasirsiniz

Evde olmamı hiç kahve içtik karşılıklı şöyle çikolata yanında oh miss

Geçmişolsun kuzum...
Cocuklar disarida oynuyor ,kizim uyuyor ,kocam dgs sinavinda....
Bende kreplerimle tek basima yayila yayila kahvalti yapiyorum
Evinn halini görmeyinnn amaa
Adim atamayacak kadar daginik

Gecmis olsun bamboleyyoo. Benim herif evde ama yok gibi. Nedenini bilmediğim bir şekilde iki gündür bana tripli ne yaptım bilmiyorum cuma gecesi çocuğu uyuturken sizdim kaldım herhalde bazı emelleri vardı iki gündür soğuk, tatsız, ağzının ucuyla konuşuyor dur bakalım nereye kadar varacak. Pattisle takılıyoruz işte biz de ne yapalım

Geçmişolsun kuzum...

Bir mihtar benyor bana koca sınavdan dönüyor çocuklar kudurdu şimdi film izliyolar krep deyıl ama puding yaptım

Evde aynı durumdaydı akşam misafirin hürmetine toplandı.

Balkonu cillop kimin yapmışım ağustosa kadar gider inş

Evde olmamı hiç kahve içtik karşılıklı şöyle çikolata yanında oh miss
Ohhhh en şanslı seni ilan ediyorum imzoşum Allah huzurunuzu bozmasın. Ben arar oldum o günleri...
Geçmişolsun kuzum...
Ahaha sağol kuzum, eşine Allah zihin açıklığı versin. Benim ev hele bir görsen bok götürüyor ama ne bok Hastayım diye saldım çayıra mevlam kayıra ama toplayacak güç bulamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…