- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.401
Bir ara deniyiciiiim sexsürellamYavrum bana dikkatli bir bak bakalım, bakınca ne görüyorsun?. Tabiki seksi birini.Seksapalite göbek adım olduğuna göre uzun ismim yerine kısaca seksi diye akrostiş yazabilirsin
aynen oyle okudum kuzu aynenNe okudun böcüğüm 3kulhu, 1elham mı? Ölmüşlerin ruhuna da değsin
🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣
İşte bunlar hep nazarHee tamam limonsuzum unutmazsam inşallah bidaha etiketlemiyimAy yok gittiği iyi oldu. Cinlerim zaten tepemde. Bir de işyerinde olan sorunları çok yansıtıyor bu sıralar daraldım iyice.
Uuuu heyecan içinde bekliyorumBir ara deniyiciiiim sexsürellam
Hastalara şifa, dertlilere deva gibi gacısın maşallah, Allah başımızdan eksik etmesin seni böcüğüm🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣
2 dkya bisicigi kalmaz
bi derdiniz sikintınız oldugunda "böcükkkkk" diye seslenmeniz yeterli aninda yaninizdayimUuuu heyecan içinde bekliyorum
Hastalara şifa, dertlilere deva gibi gacısın maşallah, Allah başımızdan eksik etmesin seni böcüğüm
Evdeki ıvır zıvır elden geçiriyorum düşün halimiKuzularımmmmmm, kertenkelelerimmmm topiğime geri döndüm ama sarı bombanıza, bu güzelliğe nazar değdiEnfeksiyon kapmışım fenalardayım. Moralim yok, halim yok, enerjim yok, kocam yok Bi siz varsınız, size geldim. Nasılsınız bakalım? Neler yapıyorsunuz pazar pazar, kocalar evde mi?
@RosSsShizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chocolita @Chivas regal Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere @Kendinisevenbiriii @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik @Elhan Bonus @Sadecebirisiyim @canlianne @minikkalp0753
Böyle olacağı belliydi, resmime fotoşop ile nazar boncuğu ekleme zamanım geldiİşte bunlar hep nazarçekemediler senin şuh bakışlarını
Böcüğüm bu hizmet bir selena da var, bir sende. Helal olsun milli gururumuzsunuzbi derdiniz sikintınız oldugunda "böcükkkkk" diye seslenmeniz yeterli aninda yaninizdayim
Teşekkür ederim kuzum. O ıvır zıvırlarla uğraşmak insanı delirtir. Ben hep taşınmaktan taşınmaya elden çıkartıyorum gereksizleriEvdeki ıvır zıvır elden geçiriyorum düşün halimi
Sana da çok geçmiş olsun
Ya şuan neler auikladigi mi duysanizTeşekkür ederim kuzum. O ıvır zıvırlarla uğraşmak insanı delirtir. Ben hep taşınmaktan taşınmaya elden çıkartıyorum gereksizleri
Evde olmamı hiç kahve içtik karşılıklı şöyle çikolataKuzularımmmmmm, kertenkelelerimmmm topiğime geri döndüm ama sarı bombanıza, bu güzelliğe nazar değdiEnfeksiyon kapmışım fenalardayım. Moralim yok, halim yok, enerjim yok, kocam yok Bi siz varsınız, size geldim. Nasılsınız bakalım? Neler yapıyorsunuz pazar pazar, kocalar evde mi?
@RosSsShizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chocolita @Chivas regal Limonsuzzcay Minik Duduklu Tencere @Kendinisevenbiriii @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik @Elhan Bonus @Sadecebirisiyim @canlianne @minikkalp0753
selenada kimmis bnm yanimdaBöcüğüm bu hizmet bir selena da var, bir sende. Helal olsun milli gururumuzsunuz
Gecmis olsun bamboleyyoo. Benim herif evde ama yok gibi. Nedenini bilmediğim bir şekilde iki gündür bana tripliKuzularımmmmmm, kertenkelelerimmmm topiğime geri döndüm ama sarı bombanıza, bu güzelliğe nazar değdiEnfeksiyon kapmışım fenalardayım. Moralim yok, halim yok, enerjim yok, kocam yok Bi siz varsınız, size geldim. Nasılsınız bakalım? Neler yapıyorsunuz pazar pazar, kocalar evde mi?
🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣
2 dkya bisicigi kalmaz
Geçmişolsun kuzum...
Cocuklar disarida oynuyor ,kizim uyuyor ,kocam dgs sinavinda....
Bende kreplerimle tek basima yayila yayila kahvalti yapiyorum
Evinn halini görmeyinnn amaa
Adim atamayacak kadar daginik
Ne ayıklıyorsun ya merak ettimYa şuan neler auikladigi mi duysanizdiye dolasirsiniz
Ohhhh en şanslı seni ilan ediyorum imzoşum Allah huzurunuzu bozmasın. Ben arar oldum o günleri...Evde olmamı hiç kahve içtik karşılıklı şöyle çikolatayanında oh miss
Ahaha sağol kuzum, eşine Allah zihin açıklığı versin. Benim ev hele bir görsen bok götürüyor ama ne bokGeçmişolsun kuzum...
Cocuklar disarida oynuyor ,kizim uyuyor ,kocam dgs sinavinda....
Bende kreplerimle tek basima yayila yayila kahvalti yapiyorum
Evinn halini görmeyinnn amaa
Adim atamayacak kadar daginik
Tabiki kuzum çok seviniriz. Hadi tanışalım, tanıt kendiniMerhabalar...Bende gelsem aranıza olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?