Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoş buldum ateşli avrat
Seni okuyunca saçını başını yolmak istediğim adama kötü niyetler beslemeye başlıyorum
Ahaha saçını başını yol negoo ama yatakta adamı bı şokla
o ortaya karışık olmuş sorma
ilk ya yapamamisiz biseyler eksik biseyler de fazla olmus bunda
Ahaha ikinciyi daha temkinli,özene bezene yapın bari

Olabilir valla benim de fantezi dünyam baya geniş samdanesim bazen ot gibi yaşayıp ölmeyecem iyi ki seni bulmuşum der övünmek gibi olmasın fantezi iyidir gii hele kırbaç kelepçe candır

hayal dünyam çok genis de fantezi dünyam gobi çölü gib
neyseki bu topik tema vakfı gibi

el birliğiyle yağmur ormanlarına cevircez

wuhuuuu şanslı adam vesselam kıymetini bilmesi de güzel bisey:) adami bos birakma şoktan şoka ugrat

hadi ya olsun negom :)
netten almak çok uygun oluyo zaten. biz genelde Kitapyurdu sitesinden alıyoruz baya uygun oluyo orası ve gelen kargo şirketini secebiliyosun :)

Kitap yurdunda doğum günlerinde kargo olmuyodu seninkide yaklaşıyo bi düşün derim

hadi ya olsun negom :)
netten almak çok uygun oluyo zaten. biz genelde Kitapyurdu sitesinden alıyoruz baya uygun oluyo orası ve gelen kargo şirketini secebiliyosun :)
Kitap yurdunda doğum günlerinde kargo olmuyodu seninkide yaklaşıyo bi düşün derim
Kapıda ödeme yok orda kızlar o yüzden kitap sihirbazından alıyorum ben, başka sitelerde var instagramdan takip edip aldığım

Ahaha senin fantezi dünyana da bı el atarız hep birlikte şamdan sonra adam uykudan feragat edip karısının kollarına atmaktan alamaz kendini bak
Ajshdjs ya bende cocuklanirsam ameceyy sonra nolacuuuğğ

Ahaha senin fantezi dünyana da bı el atarız hep birlikte şamdan sonra adam uykudan feragat edip karısının kollarına atmaktan alamaz kendini bak

Ajshdjs ya bende cocuklanirsam ameceyy sonra nolacuuuğğ

aman o mu uykusunu bolecek

sen artık bi çırak yetiştirmeye başla en iyisi çocuklu olunca senin de alanda değişiklikler olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…