- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #14.121
Ahaha saçını başını yol negoo ama yataktaHoş buldum ateşli avrat
Seni okuyunca saçını başını yolmak istediğim adama kötü niyetler beslemeye başlıyorum
Ahaha ikinciyi daha temkinli,özene bezene yapın bario ortaya karışık olmuş sorma
ilk ya yapamamisiz biseyler eksik biseyler de fazla olmus bunda
Olabilirvalla benim de fantezi dünyam baya geniş samdan esim bazen ot gibi yaşayıp ölmeyecem iyi ki seni bulmuşum der övünmek gibi olmasın fantezi iyidir gii hele kırbaç kelepçe candır
Yoktu kuzum ya çoğu kitap kalmamıştı listemde de ki, bir kitapla döndüm üzüldümnetten sipariş vericem onu artık.
İlber Ortaylı kitabı da kalmamış onu da alacaktım.
Yarın bir daha gitmek istiyorum son gün bakalım
Yoktu kuzum ya çoğu kitap kalmamıştı listemde de ki, bir kitapla döndüm üzüldümnetten sipariş vericem onu artık.
İlber Ortaylı kitabı da kalmamış onu da alacaktım.
Yarın bir daha gitmek istiyorum son gün bakalım
Mevsimin ilk çiçeklerini aldım kasımpatılarımla meşk ediyorum şu an
hadi ya olsun negom :)
netten almak çok uygun oluyo zaten. biz genelde Kitapyurdu sitesinden alıyoruz baya uygun oluyo orası ve gelen kargo şirketini secebiliyosun :)
Kapıda ödeme yok orda kızlar o yüzden kitap sihirbazından alıyorum ben, başka sitelerde var instagramdan takip edip aldığımKitap yurdunda doğum günlerinde kargo olmuyodu seninkide yaklaşıyo bi düşün derim
Nasıl üzülmeyim , pavyondan kurtulup fırına zor attı kendini
Ahaha senin fantezi dünyana da bı el atarız hep birlikte şamdanhayal dünyam çok genis de fantezi dünyam gobi çölü gib
neyseki bu topik tema vakfı gibi
el birliğiyle yağmur ormanlarına cevircez
wuhuuuuşanslı adam vesselam kıymetini bilmesi de güzel bisey:) adami bos birakma şoktan şoka ugrat
Ajshdjs ya bende cocuklanirsam ameceyy sonra nolacuuuğğBi cilt bakımı yaparsın, depresyon hak getire. Evde maya kalmadı yalnız
Çocuksuz çiftler K Kendinisevenbirii ne
Çocuklu aileler bana müracaat edebilir.
Müessemiz Gece 12-3 arası hizmet vermektedirUygulamayan pişman, uygulayan bin pişmandır
O iş bendeAhaha senin fantezi dünyana da bı el atarız hep birlikte şamdansonra adam uykudan feragat edip karısının kollarına atmaktan alamaz kendini bak
Ajshdjs ya bende cocuklanirsam ameceyy sonra nolacuuuğğ
Sana güveniyorummmO iş bende
Kapıda ödeme yok orda kızlar o yüzden kitap sihirbazından alıyorum ben, başka sitelerde var instagramdan takip edip aldığım
Yeter ona bu payvan macerası yiterrrrrrrrrrrrrNasıl üzülmeyim , pavyondan kurtarıp kendini fırına zor attı kendini
Sonra uykum var diyip tepiklersen seninkini karışmamSana güveniyorummm
Payvan lafa bak yaaa bir angaralı olarak pavyonu bile diyemiyozzz çok büyük eksiklik hissettim kendimdeYeter ona bu payvan macerası yiterrrrrrrrrrrrr
Ahaha senin fantezi dünyana da bı el atarız hep birlikte şamdansonra adam uykudan feragat edip karısının kollarına atmaktan alamaz kendini bak
Ajshdjs ya bende cocuklanirsam ameceyy sonra nolacuuuğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?