- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.421
Offf bizimle aynı durumdasınız ama bizde durum tam tersiGecmis olsun bamboleyyoo. Benim herif evde ama yok gibi. Nedenini bilmediğim bir şekilde iki gündür bana tripline yaptım bilmiyorum cuma gecesi çocuğu uyuturken sizdim kaldım herhalde bazı emelleri vardı iki gündür soğuk, tatsız, ağzının ucuyla konuşuyor dur bakalım nereye kadar varacak. Pattisle takılıyoruz işte biz de ne yapalım
Yağmır yağmazsa bir de etrafta inşaat yoksa gitmesi mümkünBir mihtar benyor banakoca sınavdan dönüyor çocuklar kudurdu şimdi film izliyolar krep deyıl ama puding yaptım
Evde aynı durumdaydı akşam misafirin hürmetine toplandı.
Balkonu cillop kimin yapmışım ağustosa kadar gider inş
Aklına gelen seyler değil bebekimNe ayıklıyorsun ya merak ettim
Böyle durumlarda ben de normal hayatıma devam ediyorum ne yapayım. Her ay illa ki birkaç gün trip yiyorum çok sıkıldım. Keyiften de değil yoruluyorum sıpa 11 den önce uyumuyor. Sabah erkenden kalkıyorum. Can mı dayanir. Herif yarasa gibi gece 3'ten önce uyumuyor. Bir de sigaraya başladı yeniden küçük odaya geçiyor elde de telefon. Yıllardır bir oyunu var sıkılmadı helaya bile onunla giriyor. Gece eşimle uyuduğumu hatırlamam. Of ne dolmuşum trip atacak olan benim aslında ki ben atsam taş taş üstünde kalmaz. Bir şey demiyorum aslında demek lazım da canım hiç kavga çekmiyor.Offf bizimle aynı durumdasınız ama bizde durum tam tersiBenim herif 1 haftadır gelir gelmez sızıyor, trip atan benim Şu adamın gelir gelmez uyumasından usandım evden atacağım yakında Bir de trip atmıyormuşum gibi davranıyor. Tam delirmelik
Hadi yaAklına gelen seyler değil bebekim
Eşimin asker arkadaşlarından aldığı numaralardan tut askerliğe dair olan herşey iğnesi ipliği bile attım o yokken zimmet kağıtlarını bile atmıyor hatıra diye ://
Kendi ilkokul lise zamanimdaki hatıra defterlerim eşimin lise den kalma defterleri
Değil canım ama askerlik arkadaslarini yaşadıklarını dair hatıraları hiç atasi yok hatta askerlik yaptığı yere ikinci memleketim diyor :))Hadi yaSaklayın bence onları ileride bakarsınız. Bende öyle geçmişten çok şey saklıyorum. Eşimle üniversiteden beri günlük tutuyoruz. 4 ya da 5 tane falan günlüğümüz var öyle. Bir de okul zamanlarından kalma şeyler. Çok kıymetli. Eşin asker değildi di mi kuzım mesleği?
Hizuşşşşş senin eşin ben miyim acabaBöyle durumlarda ben de normal hayatıma devam ediyorum ne yapayım. Her ay illa ki birkaç gün trip yiyorum çok sıkıldım. Keyiften de değil yoruluyorum sıpa 11 den önce uyumuyor. Sabah erkenden kalkıyorum. Can mı dayanir. Herif yarasa gibi gece 3'ten önce uyumuyor. Bir de sigaraya başladı yeniden küçük odaya geçiyor elde de telefon. Yıllardır bir oyunu var sıkılmadı helaya bile onunla giriyor. Gece eşimle uyuduğumu hatırlamam. Of ne dolmuşum trip atacak olan benim aslında ki ben atsam taş taş üstünde kalmaz. Bir şey demiyorum aslında demek lazım da canım hiç kavga çekmiyor.
KuZum dikkat et kendini kuru tut çamaşırını ütüle agdadan olur mu bilmiyorum ama bide fitil adetliyken kullanılmıyo muSağol bebişim. Vajinal enfeksiyonGeçen ay normalde gittiğim ağdacıya değil daha uygun fiyatlı bir yere özel bölge ağdasına gittim, akabinde başladı. İlgisi var mıdır bilmiyorum ama ben ona yordum. Regl gecikmesi de yaşayınca doktora gittim ki durum böyle imiş. Tam fitil kullanmaya başladım reglim geldi. Şimdi fitile ara vermek zorunda kaldım. Hem regl hem enfeksiyon yaşıyorum şuan öyle böyle kötü değilim Çok geçmiş olsun kuzum sana da. Hem de afiyet olsun
Vay be askerliği seven ender erkeklerden biri demekki ben genelde o güneşte lanet edenlerle karşılaştımDeğil canım ama askerlik arkadaslarini yaşadıklarını dair hatıraları hiç atasi yok hatta askerlik yaptığı yere ikinci memleketim diyor :))
Sahilde şoförlük yapmaya askerlik demiyor benimkisi askerliği öyle yapmış belki de ondan bu kadar bağlı olmasıVay be askerliği seven ender erkeklerden biri demekki ben genelde o güneşte lanet edenlerle karşılaştımBenim eşim de işi dolayısı ile askerlikten muaf. Ama ömür boyu asker gibi birşey zaten. Hiyerarşiyi her erkek kaldıramıyor
Sen tetikte dur zamani gelince o seni bulurHizuşşşşş senin eşin ben miyim acabaSigara ve oyunu at ben çıkıyorum ortaya Bende geceye kadar benimkini beklerim vakit geçiririz diye gelir hemen uyur. Neyse yarın izin günü derim bu sefer de yarın işe gidicem diye hemen uyur. Ben de tam bir hacıyatmazım. Trip atmaktan ciğerim delindi ama tribi de umursamıyor. Ne yapsam acaba diye kara kara düşünüyorum moralim çok bozuk
Yavrum inan çok dikkat ediyorum. İç çamaşırlarını ayrı yüksek derecede yıkarım, mutlaka ütülerim, her gün değiştiririm rahat edemem, umumi wc asla kullanmam, sabun sürmem sadece intim jelleri ile yıkarım. En takıntılı olduğum konudur o yüzden anca ağdaya yorabildim ya da sakınan göze çöp battıKuZum dikkat et kendini kuru tut çamaşırını ütüle agdadan olur mu bilmiyorum ama bide fitil adetliyken kullanılmıyo mu
Kız benim kp batıda mis gibi askerlik yapmış adam hala ağlanıyor aklına geldikçe. Gına geldiSahilde şoförlük yapmaya askerlik demiyor benimkisi askerliği öyle yapmış belki de ondan bu kadar bağlı olması
Ama babama sor zerre hatırlamak istemez Kars da kar kuremis hep
Benimki de tutuklanacak adam çokken libido neymiş diyor herhalde bu sıralar bende anlamadımSen tetikte dur zamani gelince o seni bulurya benimki çocuk gibi. Tamam ya diyor demek ki sen bu işi sevmiyorsun ne yapalım. Yüce Allah da seni böyle yaratmış. La niye öyle diyon diye çıkmıştım tabi. bir uyuyakaldım diye aseksuel ilan etti adam yok adam canı istediği zaman geysa olmamı bekliyor öyle bir dünya yok tabi. Çalış eve gel çocukla ilgilen ev işi yap bir de libidon yüksek olsun. Yıkanacak dolar varken libido kimmiş
Benimki de tutuklanacak adam çokken libido neymiş diyor herhalde bu sıralar bende anlamadımNerede o eski geyşam, memleketin bozukluğu iti kopuğu bizim evi bozdu, benim yağuşuklu geyşamı bozdu anasını satayım  adamı servise gönderecem bu gidişle reset atsınlar bir açıp kapasınlar. Vallahi olmayacak böyle. Senin kocan ve benim gibi libidolular çok yıpranıyoruz bildiğin gibi değil
Cok titiz olanlarda oluyomus zatenYavrum inan çok dikkat ediyorum. İç çamaşırlarını ayrı yüksek derecede yıkarım, mutlaka ütülerim, her gün değiştiririm rahat edemem, umumi wc asla kullanmam, sabun sürmem sadece intim jelleri ile yıkarım. En takıntılı olduğum konudur o yüzden anca ağdaya yorabildim ya da sakınan göze çöp battıGerçi araştırdım sıcak aylarda çok oluyormuş bende çok bunalıyorum bu yaz sıcaktan muhtemelen nemden olmuş da olabilirr. Kuzum fitil de adetli iken kullanılmaz geri çıkar çünkü bir de emilim olmaz boşa gider
ben demisdim 2 dkya etkisini gösterir diyeNefesin çok kuvvetli böcük senin okuduğunu bilmeden kalktım balkonu temizledim
Benim bal cicim mevlam sana daha iyi günler yaşatsın huzurlu mutlu eşinle birlikte sizi minik şirin bi canla ödüllendirsin inşallahOhhhh en şanslı seni ilan ediyorum imzoşum Allah huzurunuzu bozmasın. Ben arar oldum o günleri...
Çaresi çok belli "Hayat çok acımasız bilmiyorum çözümü olur mu ama aç ayı oynamaz işte ne yaparsın yorgun olunca insanın gözü bir şey görmüyor çaresi ne bilmem ☹
Kuzum ben yeni evliyken malum geceden sonra denize girip mantar kapmıştım. Bu fitilleri o zaman da çok yedimCok titiz olanlarda oluyomus zatenbana dr kesinlikle parmakla yıkamıyorsun demişti ayy gecende bi mantar olacak gibiydim rahim filmi çekilince gitti oda anladım KuZum bilmiyodum
Amin ya imzoşum. İyiden iyiye istemeye başladım zaten.Benim bal cicim mevlam sana daha iyi günler yaşatsın huzurlu mutlu eşinle birlikte sizi minik şirin bi canla ödüllendirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?