Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Offf bizimle aynı durumdasınız ama bizde durum tam tersi Benim herif 1 haftadır gelir gelmez sızıyor, trip atan benim Şu adamın gelir gelmez uyumasından usandım evden atacağım yakında Bir de trip atmıyormuşum gibi davranıyor. Tam delirmelik

Yağmır yağmazsa bir de etrafta inşaat yoksa gitmesi mümkün

Ne ayıklıyorsun ya merak ettim
Aklına gelen seyler değil bebekim

Eşimin asker arkadaşlarından aldığı numaralardan tut askerliğe dair olan herşey iğnesi ipliği bile attım o yokken zimmet kağıtlarını bile atmıyor hatıra diye ://

Kendi ilkokul lise zamanimdaki hatıra defterlerim eşimin lise den kalma defterleri

Böyle durumlarda ben de normal hayatıma devam ediyorum ne yapayım. Her ay illa ki birkaç gün trip yiyorum çok sıkıldım. Keyiften de değil yoruluyorum sıpa 11 den önce uyumuyor. Sabah erkenden kalkıyorum. Can mı dayanir. Herif yarasa gibi gece 3'ten önce uyumuyor. Bir de sigaraya başladı yeniden küçük odaya geçiyor elde de telefon. Yıllardır bir oyunu var sıkılmadı helaya bile onunla giriyor. Gece eşimle uyuduğumu hatırlamam. Of ne dolmuşum trip atacak olan benim aslında ki ben atsam taş taş üstünde kalmaz. Bir şey demiyorum aslında demek lazım da canım hiç kavga çekmiyor.

Hadi ya Saklayın bence onları ileride bakarsınız. Bende öyle geçmişten çok şey saklıyorum. Eşimle üniversiteden beri günlük tutuyoruz. 4 ya da 5 tane falan günlüğümüz var öyle. Bir de okul zamanlarından kalma şeyler. Çok kıymetli. Eşin asker değildi di mi kuzım mesleği?

Değil canım ama askerlik arkadaslarini yaşadıklarını dair hatıraları hiç atasi yok hatta askerlik yaptığı yere ikinci memleketim diyor :))

Hizuşşşşş senin eşin ben miyim acaba Sigara ve oyunu at ben çıkıyorum ortaya Bende geceye kadar benimkini beklerim vakit geçiririz diye gelir hemen uyur. Neyse yarın izin günü derim bu sefer de yarın işe gidicem diye hemen uyur. Ben de tam bir hacıyatmazım. Trip atmaktan ciğerim delindi ama tribi de umursamıyor. Ne yapsam acaba diye kara kara düşünüyorum moralim çok bozuk

KuZum dikkat et kendini kuru tut çamaşırını ütüle agdadan olur mu bilmiyorum ama bide fitil adetliyken kullanılmıyo mu

Değil canım ama askerlik arkadaslarini yaşadıklarını dair hatıraları hiç atasi yok hatta askerlik yaptığı yere ikinci memleketim diyor :))
Vay be askerliği seven ender erkeklerden biri demekki ben genelde o güneşte lanet edenlerle karşılaştım Benim eşim de işi dolayısı ile askerlikten muaf. Ama ömür boyu asker gibi birşey zaten. Hiyerarşiyi her erkek kaldıramıyor

Sahilde şoförlük yapmaya askerlik demiyor benimkisi askerliği öyle yapmış belki de ondan bu kadar bağlı olması

Ama babama sor zerre hatırlamak istemez Kars da kar kuremis hep

Sen tetikte dur zamani gelince o seni bulur ya benimki çocuk gibi. Tamam ya diyor demek ki sen bu işi sevmiyorsun ne yapalım. Yüce Allah da seni böyle yaratmış. La niye öyle diyon diye çıkmıştım tabi. bir uyuyakaldım diye aseksuel ilan etti adam yok adam canı istediği zaman geysa olmamı bekliyor öyle bir dünya yok tabi. Çalış eve gel çocukla ilgilen ev işi yap bir de libidon yüksek olsun. Yıkanacak dolar varken libido kimmiş

KuZum dikkat et kendini kuru tut çamaşırını ütüle agdadan olur mu bilmiyorum ama bide fitil adetliyken kullanılmıyo mu
Yavrum inan çok dikkat ediyorum. İç çamaşırlarını ayrı yüksek derecede yıkarım, mutlaka ütülerim, her gün değiştiririm rahat edemem, umumi wc asla kullanmam, sabun sürmem sadece intim jelleri ile yıkarım. En takıntılı olduğum konudur o yüzden anca ağdaya yorabildim ya da sakınan göze çöp battı Gerçi araştırdım sıcak aylarda çok oluyormuş bende çok bunalıyorum bu yaz sıcaktan muhtemelen nemden olmuş da olabilirr. Kuzum fitil de adetli iken kullanılmaz geri çıkar çünkü bir de emilim olmaz boşa gider

Sahilde şoförlük yapmaya askerlik demiyor benimkisi askerliği öyle yapmış belki de ondan bu kadar bağlı olması

Ama babama sor zerre hatırlamak istemez Kars da kar kuremis hep
Kız benim kp batıda mis gibi askerlik yapmış adam hala ağlanıyor aklına geldikçe. Gına geldi

Benimki de tutuklanacak adam çokken libido neymiş diyor herhalde bu sıralar bende anlamadım Nerede o eski geyşam, memleketin bozukluğu iti kopuğu bizim evi bozdu, benim yağuşuklu geyşamı bozdu anasını satayım adamı servise gönderecem bu gidişle reset atsınlar bir açıp kapasınlar. Vallahi olmayacak böyle. Senin kocan ve benim gibi libidolular çok yıpranıyoruz bildiğin gibi değil

Hayat çok acımasız bilmiyorum çözümü olur mu ama aç ayı oynamaz işte ne yaparsın yorgun olunca insanın gözü bir şey görmüyor çaresi ne bilmem

Cok titiz olanlarda oluyomus zaten bana dr kesinlikle parmakla yıkamıyorsun demişti ayy gecende bi mantar olacak gibiydim rahim filmi çekilince gitti oda anladım KuZum bilmiyodum

Hayat çok acımasız bilmiyorum çözümü olur mu ama aç ayı oynamaz işte ne yaparsın yorgun olunca insanın gözü bir şey görmüyor çaresi ne bilmem ☹
Çaresi çok belli "" En etkili yöntem, oh mis
Cok titiz olanlarda oluyomus zaten bana dr kesinlikle parmakla yıkamıyorsun demişti ayy gecende bi mantar olacak gibiydim rahim filmi çekilince gitti oda anladım KuZum bilmiyodum
Kuzum ben yeni evliyken malum geceden sonra denize girip mantar kapmıştım. Bu fitilleri o zaman da çok yedimMantar çok beter, enfeksiyon da öyle. Kadın olmak ne zor ya

Benim bal cicim mevlam sana daha iyi günler yaşatsın huzurlu mutlu eşinle birlikte sizi minik şirin bi canla ödüllendirsin inşallah
Amin ya imzoşum. İyiden iyiye istemeye başladım zaten. Ama bilmiyorum eşimin çalışma düzeni ile nasıl olur, sanırım tek başıma büyütmek zorunda kalırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…