- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.441
Kuzum bebiş kısmetiyle gelir hiç belli olmaz belki de beraber büyütürsünüz uzak kalmazsınız bir vesile çıkar mutlaka herşey gönlünüzce olsun tubikim en güzeli en iyisi sizin olsun inşallahAmin ya imzoşum. İyiden iyiye istemeye başladım zaten.Ama bilmiyorum eşimin çalışma düzeni ile nasıl olur, sanırım tek başıma büyütmek zorunda kalırım
Kertenkelemm benmm ben anamn evndeyim klasikKuzularımmmmmm, kertenkelelerimmmm topiğime geri döndüm ama sarı bombanıza, bu güzelliğe nazar değdiEnfeksiyon kapmışım fenalardayım. Moralim yok, halim yok, enerjim yok, kocam yok Bi siz varsınız, size geldim. Nasılsınız bakalım? Neler yapıyorsunuz pazar pazar, kocalar evde mi?
ByNkoaLa hizuran Youlost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik @Elhan Bonus @Sadecebirisiyim @canlianne @minikkalp0753
Adam kıtır kıtır kesse haklı diyorsunÇaresi çok belli "⚰" En etkili yöntem, oh mis
O seni kesmesim hizuşum aman Allah korusunAdam kıtır kıtır kesse haklı diyorsun
Hoşgeldin sultanım, şu kocaların uyku problemini napıcaz gülom yaKertenkelemm benmm ben anamn evndeyim klasik
Koca evde uyuyor
İnşallah öyle olur bal imzoşum. Alt devre gelse rahatlıcam böyle devam etmeyecek diyor ama bakalım...Kuzum bebiş kısmetiyle gelir hiç belli olmaz belki de beraber büyütürsünüz uzak kalmazsınız bir vesile çıkar mutlaka herşey gönlünüzce olsun tubikim en güzeli en iyisi sizin olsun inşallah
Haklısın bonusum mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum ama regl bitişinde falan biraz detaylı temizlik gerektiğinde kullanıyorum. Ama hiç kullanmamak belki de dediğin gibi en iyisiB Brunello Cicinelli o özel temizleyicilerde bir süre sonra ordaki florayı bozuyor. Sadece su
Haklısın bonusum mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum ama regl bitişinde falan biraz detaylı temizlik gerektiğinde kullanıyorum. Ama hiç kullanmamak belki de dediğin gibi en iyisi
Ayyyy bende ilk evlendiğimde havuza girdiğim için kaptım kaderdaşımmm benimmmmÇaresi çok belli "⚰" En etkili yöntem, oh mis
Kuzum ben yeni evliyken malum geceden sonra denize girip mantar kapmıştım. Bu fitilleri o zaman da çok yedimMantar çok beter, enfeksiyon da öyle. Kadın olmak ne zor ya
Aman Allahım.. Çok kötü. Geçmiş olsun yakınınıza. En iyisi sadece su kullanalımÇok yakinen kullanan birinden biliyorum. Hiç bir müdehale edemiyor oraya.
Hasta olsa her antibiyotiği kullanamıyor.
Florası batsın
Dizimizi kırıp oturamamışızAyyyy bende ilk evlendiğimde havuza girdiğim için kaptım kaderdaşımmm benimmmm
Ya bana kimse demedi işteDizimizi kırıp oturamamışızBeni uyarmışlardı üstelik. Ben kendim ettim
AhahhahaBir mihtar benyor banakoca sınavdan dönüyor çocuklar kudurdu şimdi film izliyolar krep deyıl ama puding yaptım
Evde aynı durumdaydı akşam misafirin hürmetine toplandı.
Balkonu cillop kimin yapmışım ağustosa kadar gider inş
Ahaha sağol kuzum, eşine Allah zihin açıklığı versin. Benim ev hele bir görsen bok götürüyor ama ne bokHastayım diye saldım çayıra mevlam kayıra ama toplayacak güç bulamıyorum
Bari sen benim gibi bile bile lades dememişsin kuzumYa bana kimse demedi işte
Oy yerim seni pembişimKiyamam kiz sana
Gelip toplarim ben ♥
Cicimm bir geldin pir geldin cancağızım, özlettinKuzularımmmmmm, kertenkelelerimmmm topiğime geri döndüm ama sarı bombanıza, bu güzelliğe nazar değdiEnfeksiyon kapmışım fenalardayım. Moralim yok, halim yok, enerjim yok, kocam yok Bi siz varsınız, size geldim. Nasılsınız bakalım? Neler yapıyorsunuz pazar pazar, kocalar evde mi?
ByNkoaLa hizuran Youlost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik @Elhan Bonus @Sadecebirisiyim @canlianne @minikkalp0753
Canimm ne mutlu size,annen nasıl mutludur şimdi,gözünüz aydınGeçmiş olsun Lokumum yabiz hep burdayız ateşcanlar olarak ben kvgildeyim akşamüstü annemlere gitcem kardeşim askerden geldi onun için de bi gitsem artık can atıyorum ,bikaçgün kalcam kociş eve döncek öyle
En illet durumlar bilinmeyen bir sebepten trip yemek,aceba ne yaptım diye düşünmek Allah yardımcın olsunGecmis olsun bamboleyyoo. Benim herif evde ama yok gibi. Nedenini bilmediğim bir şekilde iki gündür bana tripline yaptım bilmiyorum cuma gecesi çocuğu uyuturken sizdim kaldım herhalde bazı emelleri vardı iki gündür soğuk, tatsız, ağzının ucuyla konuşuyor dur bakalım nereye kadar varacak. Pattisle takılıyoruz işte biz de ne yapalım
Ayyy aynen seninki daha fena bari tıpa tıksaydınBari sen benim gibi bile bile lades dememişsin kuzum
Oy yerim seni pembişimdüşündüm taşındım yarın kocama devretmeye karar verdim ev işini
Enfeksiyon kaptigini okuyunca bende bı duygulandım canım o illet bende de baş göstermişti bir zaman ordan biliyorumYoulost16 bileydim yaşayacaklarımı, tıpa, kapak ne bulsam tıkardım da cahildim dünyanın haline kandım
K Kendinisevenbirii sende hoşgeldin kuzum, çamaşırlarımı ve beni düşündüğün için çok teşekkür ederim, duyulandırdın beniEşin nöbette ne yapacaksın bakalım, planları alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?