Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin ya imzoşum. İyiden iyiye istemeye başladım zaten. Ama bilmiyorum eşimin çalışma düzeni ile nasıl olur, sanırım tek başıma büyütmek zorunda kalırım
Kuzum bebiş kısmetiyle gelir hiç belli olmaz belki de beraber büyütürsünüz uzak kalmazsınız bir vesile çıkar mutlaka herşey gönlünüzce olsun tubikim en güzeli en iyisi sizin olsun inşallah

Kertenkelemm benmm ben anamn evndeyim klasik
Koca evde uyuyor

Adam kıtır kıtır kesse haklı diyorsun
O seni kesmesim hizuşum aman Allah korusun Ama ben benimkini doğrayacağım bu gidişle  Şu seksapalitem, şu güzelliğim, şu sarışın bombalığım ziyan oluyor doğramayıp da napayım

Kuzum bebiş kısmetiyle gelir hiç belli olmaz belki de beraber büyütürsünüz uzak kalmazsınız bir vesile çıkar mutlaka herşey gönlünüzce olsun tubikim en güzeli en iyisi sizin olsun inşallah
İnşallah öyle olur bal imzoşum. Alt devre gelse rahatlıcam böyle devam etmeyecek diyor ama bakalım...

B Brunello Cicinelli o özel temizleyicilerde bir süre sonra ordaki florayı bozuyor. Sadece su
Haklısın bonusum mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum ama regl bitişinde falan biraz detaylı temizlik gerektiğinde kullanıyorum. Ama hiç kullanmamak belki de dediğin gibi en iyisi

Haklısın bonusum mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum ama regl bitişinde falan biraz detaylı temizlik gerektiğinde kullanıyorum. Ama hiç kullanmamak belki de dediğin gibi en iyisi

Çok yakinen kullanan birinden biliyorum. Hiç bir müdehale edemiyor oraya.
Hasta olsa her antibiyotiği kullanamıyor.
Florası batsın

Ayyyy bende ilk evlendiğimde havuza girdiğim için kaptım kaderdaşımmm benimmmm

Ahahhaha
Bende balkonu temizlemistim
Belki oturup kocişimle cay oceriz diye ama hep hayalde

Ahaha sağol kuzum, eşine Allah zihin açıklığı versin. Benim ev hele bir görsen bok götürüyor ama ne bok Hastayım diye saldım çayıra mevlam kayıra ama toplayacak güç bulamıyorum

Kiyamam kiz sana
Gelip toplarim ben

Cicimm bir geldin pir geldin cancağızım, özlettin cook geçmiş olsun kuzucumm,dikkat et pamuklu ve ütülü kullan çamaşırlarını bir müddet,şifalar dilerim canimm
Evde yalnızım ben bugün süt içiyorum şuanda da eşim nöbette canım akşama ne yesem diye düşünüyorum öyle iste
Canimm ne mutlu size,annen nasıl mutludur şimdi,gözünüz aydın düğün zamanlarını da görün inşallah eğer bekarsa kardeşin
En illet durumlar bilinmeyen bir sebepten trip yemek,aceba ne yaptım diye düşünmek Allah yardımcın olsun senin kocanin dramı fenaymis amamuhtemel ihtimalle trip sebebi belli gibi

Youlost16 bileydim yaşayacaklarımı, tıpa, kapak ne bulsam tıkardım da cahildim dünyanın haline kandım
K Kendinisevenbirii sende hoşgeldin kuzum, çamaşırlarımı ve beni düşündüğün için çok teşekkür ederim, duyulandırdın beni Eşin nöbette ne yapacaksın bakalım, planları alalım

Enfeksiyon kaptigini okuyunca bende bı duygulandım canım o illet bende de baş göstermişti bir zaman ordan biliyorum Allah bidaa yasatmasin valla birazdan serinlik çöker buraya canım yarın arkadaşımızın düğünü var onun için kuaföre doğru yol alicam bakalim,kaşlarimi aldiricam başka da planım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…