Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyy bende neler çektik be kokusu zaten felaketi

Hoşgeldin sultanım, şu kocaların uyku problemini napıcaz gülom ya Ben benimkini doğramaya karar verdim demin
Hayırdır napti o da mi uyuyor gencligimiz guzelliimiz seksuulugumuz elden gidiyaaaahhh gocalar evde uyuyiiiii
Vallahi ben sana hep diom kac bana diyeeeeee

Bonus hanımlar burdamıymışlar

Sayfaya göz atarken dikkatimi çekti. Sirkeli su tavsiye ederim o bölgeye enfeksiyon, mantar için.

Ayyyy bende neler çektik be kokusu zaten felaketi
Şu anki durumum kokulu mokulu birşey değil Allah'tan yoksa hepten çıldırırdım
Sayfaya göz atarken dikkatimi çekti. Sirkeli su tavsiye ederim o bölgeye enfeksiyon, mantar için.
Kuzum tavsiyen için çok teşekkür ederim. Sayfa benim özel bölgemin derdiyle doldu taştı yemin ederim ya Sirkeli suyu çok duydum bebitom arada deniyorum. Asitli bir yapıya sahip olduğu için hergün kullanmaktan çekiniyorum ama çok kötü olduğumda denediğim yöntemlerden biridir. Bu arada hoşgeldin topiğe

Hoş buldum hiç sıkıntı olmaz tam tersi sürekli geçene kadar kullanabilirsin, kadın doğum doktorum tavsiye etti bizzat, ikisi de hatta.

Hayırdır napti o da mi uyuyor gencligimiz guzelliimiz seksuulugumuz elden gidiyaaaahhh gocalar evde uyuyiiiii
Vallahi ben sana hep diom kac bana diyeeeeee
Kıvrıla kıvrıla yüzer misin sende
Sultanım Allah seni napmaya şu ikinci alıntıya yarıldım Gülom sen esmer bir bombasın, ben sarışın bir bombayım. Allah'tan belalarını istiyor bizimkiler

Ayyy iyiki değil benimki öyleydi de eşim yanaşırken burnundan nefes almamaya calısıyodu

Hoş buldum hiç sıkıntı olmaz tam tersi sürekli geçene kadar kullanabilirsin, kadın doğum doktorum tavsiye etti bizzat, ikisi de hatta.
Aaaa süper oldu bunu öğrendiğim teşekkür ederim kuzum Buradaki 20 kişi elbirliği ile yenicez enfeksiyonumu yemin ederim, topik mantarlılar enfeksiyonlular topiğine döndü

Aaaa süper oldu bunu öğrendiğim teşekkür ederim kuzum Buradaki 20 kişi elbirliği ile yenicez enfeksiyonumu yemin ederim, topik mantarlılar enfeksiyonlular topiğine döndü
bende hiç olmadı çok şükür, malum devlet hastanesi hurra dalıyor insanlar o ara öğrendim bende, hafif kaşıntı olacak olsa hemen yapıyorum bende ne olur ne olmaz diye

Benimkide huylu ama şeyi ondanda huylu napsin
Yarıldımmmmm Erkek değil mi işte
bende hiç olmadı çok şükür, malum devlet hastanesi hurra dalıyor insanlar o ara öğrendim bende, hafif kaşıntı olacak olsa hemen yapıyorum bende ne olur ne olmaz diye
Ayy olmadıysa çok şanslısın. Ben evlenince malum geceden sonra denize girip ilk hastalığımı o şekilde kaptım. 1 seneye yakın tedavi gördüm. Tamamen geçmişti. Üstünden 4 sene geçti şimdi de ya ağda salonundan ya da sıcaktan enfeksiyon olmuşum. Ama çok şükür kolay atlatacak gibiyim.

İnşaallah çabuk geçer. Bir kere olunca tekrarlar deniyor maalesef. Birde oturarak banyo yapmamak lazım o da sebep olurmuş.
Geçmiş olsun tekrar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…