- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.461
Ayyyy bende neler çektik be kokusu zaten felaketiYoulost16 bileydim yaşayacaklarımı, tıpa, kapak ne bulsam tıkardım da cahildim dünyanın haline kandım
@Kendinisevenbiriii sende hoşgeldin kuzum, çamaşırlarımı ve beni düşündüğün için çok teşekkür ederim, duyulandırdın beniEşin nöbette ne yapacaksın bakalım, planları alalım
Ben kırmızıbalık:) tanıt derken ne yazayım bilemedimTabiki kuzum çok seviniriz. Hadi tanışalım, tanıt kendini
Hayırdır napti o da mi uyuyorHoşgeldin sultanım, şu kocaların uyku problemini napıcaz gülom yaBen benimkini doğramaya karar verdim demin
Kıvrıla kıvrıla yüzer misin sendeBen kırmızıbalık:) tanıt derken ne yazayım bilemedim
Eskidendi o şimdi kıvrılmadan yüzüyorum. :))) azcık edepli olim dedim.Kıvrıla kıvrıla yüzer misin sende
Eskidendi o şimdi kıvrılmadan yüzüyorum. :))) azcık edepli olim dedim.
Bonus hanımlar burdamıymışlarBir mihtar benyor banakoca sınavdan dönüyor çocuklar kudurdu şimdi film izliyolar krep deyıl ama puding yaptım
Evde aynı durumdaydı akşam misafirin hürmetine toplandı.
Balkonu cillop kimin yapmışım ağustosa kadar gider inş
Yok bende şaka yapıyorum. Adımı değiştirirken yeğenim kırmızı balığı izliyordu bende öyle yazdım.dilime o şarkı dolandı nickini görünce ondan yazdım yanlış anlama canm (;
Sayfaya göz atarken dikkatimi çekti. Sirkeli su tavsiye ederim o bölgeye enfeksiyon, mantar için.Kuzularımmmmmm, kertenkelelerimmmm topiğime geri döndüm ama sarı bombanıza, bu güzelliğe nazar değdiEnfeksiyon kapmışım fenalardayım. Moralim yok, halim yok, enerjim yok, kocam yok Bi siz varsınız, size geldim. Nasılsınız bakalım? Neler yapıyorsunuz pazar pazar, kocalar evde mi?
ByNkoaLa @hizuran Youlost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @Kendinisevenbiriii @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @Sadecebirisiyim @canlianne @minikkalp0753
Şu anki durumum kokulu mokulu birşey değil Allah'tan yoksa hepten çıldırırdımAyyyy bende neler çektik be kokusu zaten felaketi
Kuzum tavsiyen için çok teşekkür ederim. Sayfa benim özel bölgemin derdiyle doldu taştı yemin ederim yaSayfaya göz atarken dikkatimi çekti. Sirkeli su tavsiye ederim o bölgeye enfeksiyon, mantar için.
Hoş buldumŞu anki durumum kokulu mokulu birşey değil Allah'tan yoksa hepten çıldırırdım
Kuzum tavsiyen için çok teşekkür ederim. Sayfa benim özel bölgemin derdiyle doldu taştı yemin ederim yaSirkeli suyu çok duydum bebitom arada deniyorum. Asitli bir yapıya sahip olduğu için hergün kullanmaktan çekiniyorum ama çok kötü olduğumda denediğim yöntemlerden biridir. Bu arada hoşgeldin topiğe
Hayırdır napti o da mi uyuyorgencligimiz guzelliimiz seksuulugumuz elden gidiyaaaahhh gocalar evde uyuyiiiii
Vallahi ben sana hep diom kac bana diyeeeeee
Sultanım Allah seni napmaya şu ikinci alıntıya yarıldımKıvrıla kıvrıla yüzer misin sende
İşte kuzum, yaş kaç, meslek var mı, evli misin, çocuklu musun, hobilerin nelerdir falan filan. Tanıyalım seniBen kırmızıbalık:) tanıt derken ne yazayım bilemedim
Ayyy iyiki değil benimki öyleydi de eşim yanaşırken burnundan nefes almamaya calısıyoduŞu anki durumum kokulu mokulu birşey değil Allah'tan yoksa hepten çıldırırdım
Kuzum tavsiyen için çok teşekkür ederim. Sayfa benim özel bölgemin derdiyle doldu taştı yemin ederim yaSirkeli suyu çok duydum bebitom arada deniyorum. Asitli bir yapıya sahip olduğu için hergün kullanmaktan çekiniyorum ama çok kötü olduğumda denediğim yöntemlerden biridir. Bu arada hoşgeldin topiğe
Aaaa süper oldu bunu öğrendiğim teşekkür ederim kuzumHoş buldumhiç sıkıntı olmaz tam tersi sürekli geçene kadar kullanabilirsin, kadın doğum doktorum tavsiye etti bizzat, ikisi de hatta.
Kızzz yarıldımAyyy iyiki değil benimki öyleydi de eşim yanaşırken burnundan nefes almamaya calısıyodu
Benimkide huylu ama şeyi ondanda huylu napsinKızzz yarıldımİyi bari yanaşmış benimki olsa yanaşır mıydı bilmiyorum huyludur benimki
Aaaa süper oldu bunu öğrendiğim teşekkür ederim kuzumBuradaki 20 kişi elbirliği ile yenicez enfeksiyonumu yemin ederim, topik mantarlılar enfeksiyonlular topiğine döndü
YarıldımmmmmBenimkide huylu ama şeyi ondanda huylu napsin
Ayy olmadıysa çok şanslısın. Ben evlenince malum geceden sonra denize girip ilk hastalığımı o şekilde kaptım. 1 seneye yakın tedavi gördüm. Tamamen geçmişti. Üstünden 4 sene geçti şimdi de ya ağda salonundan ya da sıcaktan enfeksiyon olmuşum. Ama çok şükür kolay atlatacak gibiyim.bende hiç olmadı çok şükür, malum devlet hastanesi hurra dalıyor insanlar o ara öğrendim bende, hafif kaşıntı olacak olsa hemen yapıyorum bende ne olur ne olmaz diye
İnşaallah çabuk geçer. Bir kere olunca tekrarlar deniyor maalesef. Birde oturarak banyo yapmamak lazım o da sebep olurmuş.YarıldımmmmmErkek değil mi işte
Ayy olmadıysa çok şanslısın. Ben evlenince malum geceden sonra denize girip ilk hastalığımı o şekilde kaptım. 1 seneye yakın tedavi gördüm. Tamamen geçmişti. Üstünden 4 sene geçti şimdi de ya ağda salonundan ya da sıcaktan enfeksiyon olmuşum. Ama çok şükür kolay atlatacak gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?