Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi canım huyundan vazgeçer şeyinden asla hepsi oyle malum erkek milleti

Sultanım Allah seni napmaya şu ikinci alıntıya yarıldım Gülom sen esmer bir bombasın, ben sarışın bir bombayım. Allah'tan belalarını istiyor bizimkiler
Ahahahahhahaha
Biz bomba olsak nolur tubusim bizi çekip patlatmayı bilmiyorlar hahahahahaha

Ahahahahhahaha
Biz bomba olsak nolur tubusim bizi çekip patlatmayı bilmiyorlar hahahahahaha
Ahahahshzhhahszhxh ay çok güldüm gülom kesin gece benimkiyle 3.dünya savaşını yaşayıp ağlıycam Millet meyve bıçağı ile dünyaları fethediyor bizimkiler son moda bombalar ile kıçlarını kıpırdatmıyor. Halbuki patlatsalar ne patlarız da işte alevli donlarımıza yazık

Ağlama ağlarsan da ben yanındayım
Ah ah o donlarına yaniom herseyime yaniom
Tubisim sen yine sakin ol sen yine sessizce bırak picagi yere

Ağlama ağlarsan da ben yanındayım
Ah ah o donlarına yaniom herseyime yaniom
Tubisim sen yine sakin ol sen yine sessizce bırak picagi yere
Sen zaten hep daima benim yanımdasın gülom aşk dediğin tam olarak böyle birşey değil mi zaten esmer bombam

B Brunello Cicinelli konu başlığın çok dikkatimi çekti de geldim bu arada
Çocuklar geldi az önce, hoş geldiniz arizona kertenkelelerim dedim, kullanmasam şişerdim
Ahahahahjsjxhxhxja çocuklara da tam gidecek gibiymiş hakkaten Benim nickim bi de topiğimin ismi dillere çok dolanır aman diyim

Neyin dolanmiyor ki çarşamba gnu gbisin heruerime doladim seni sari bombam

Askimiz her zaman karsilijliydi seninle
Ahahahahahs gülom sende olmasan gülen yüzüm solacak sultanım benim Sende salı gibisin heryerim sallanıyor seni görünce ansjsjsjdjaja

Geçmiş olsun canım benim ya dikkat et. Sabah eşimin yeğenini dgs sınavına götürdük sonra köydeki eve gittik filan acayip yorgunum uyumayı düşünüyorum sizler nasılsınız

Sagol Hemde nasıl mutlu kuzum valla yüreğimiz agzımızda bekliyoduk hep.bekar inşallah Rabbim o günleridw gösterir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…