- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.481
Tabi canım huyundan vazgeçer şeyinden asla hepsi oyle malum erkek milletiYarıldımmmmmErkek değil mi işte
Ayy olmadıysa çok şanslısın. Ben evlenince malum geceden sonra denize girip ilk hastalığımı o şekilde kaptım. 1 seneye yakın tedavi gördüm. Tamamen geçmişti. Üstünden 4 sene geçti şimdi de ya ağda salonundan ya da sıcaktan enfeksiyon olmuşum. Ama çok şükür kolay atlatacak gibiyim.
AhahahahhahahaSultanım Allah seni napmaya şu ikinci alıntıya yarıldımGülom sen esmer bir bombasın, ben sarışın bir bombayım. Allah'tan belalarını istiyor bizimkiler
HavahahahhahahahahajqjshdhieTabi canım huyundan vazgeçer şeyinden asla hepsi oyle malum erkek milleti
Allah beniiii valla benim de kocişiminde libidosu tavan aman nazar değmesinHavahahahhahahahahajqjshdhie
Allah seniiiii
Ahahahshzhhahszhxh ay çok güldüm gülom kesin gece benimkiyle 3.dünya savaşını yaşayıp ağlıycamAhahahahhahaha
Biz bomba olsak nolur tubusim bizi çekip patlatmayı bilmiyorlar hahahahahaha
Emniyete girerse nazarın dik alası değer, peşinen söyliyim ona göre girsin sınavlara kuzuAllah beniiii valla benim de kocişiminde libidosu tavan aman nazar değmesin
Ayyyy yok değmez be değersede okur üflerimEmniyete girerse nazarın dik alası değer, peşinen söyliyim ona göre girsin sınavlara kuzu
Ağlama ağlarsan da ben yanındayımAhahahshzhhahszhxh ay çok güldüm gülom kesin gece benimkiyle 3.dünya savaşını yaşayıp ağlıycamMillet meyve bıçağı ile dünyaları fethediyor bizimkiler son moda bombalar ile kıçlarını kıpırdatmıyor. Halbuki patlatsalar ne patlarız da işte alevli donlarımıza yazık
Maşallah maşallah nazarlardan korusunAllah beniiii valla benim de kocişiminde libidosu tavan aman nazar değmesin
Sen zaten hep daima benim yanımdasın gülom aşk dediğin tam olarak böyle birşey değil mi zaten esmer bombamAğlama ağlarsan da ben yanındayım
Ah ah o donlarına yaniom herseyime yaniom
Tubisim sen yine sakin ol sen yine sessizce bırak picagi yere
Ahahahahjsjxhxhxja çocuklara da tam gidecek gibiymiş hakkatenB Brunello Cicinelli konu başlığın çok dikkatimi çekti de geldim bu arada
Çocuklar geldi az önce, hoş geldiniz arizona kertenkelelerim dedim, kullanmasam şişerdim
Neyin dolanmiyor ki çarşamba gnu gbisin heruerime doladim seni sari bombamAhahahahjsjxhxhxja çocuklara da tam gidecek gibiymiş hakkatenBenim nickim bi de topiğimin ismi dillere çok dolanır aman diyim
Askimiz her zaman karsilijliydi seninleSen zaten hep daima benim yanımdasın gülom aşk dediğin tam olarak böyle birşey değil mi zaten esmer bombam
Ahahahahahs gülom sende olmasan gülen yüzüm solacak sultanım benimNeyin dolanmiyor ki çarşamba gnu gbisin heruerime doladim seni sari bombam
Askimiz her zaman karsilijliydi seninle
Cuma gecesi coşkusu cumartesi mutluluğu veriyorsun tubimmmmAhahahahahs gülom sende olmasan gülen yüzüm solacak sultanım benimSende salı gibisin heryerim sallanıyor seni görünce ansjsjsjdjaja
Geçmiş olsun canım benim ya dikkat et. Sabah eşimin yeğenini dgs sınavına götürdük sonra köydeki eve gittik filan acayip yorgunum uyumayı düşünüyorumKuzularımmmmmm, kertenkelelerimmmm topiğime geri döndüm ama sarı bombanıza, bu güzelliğe nazar değdiEnfeksiyon kapmışım fenalardayım. Moralim yok, halim yok, enerjim yok, kocam yok Bi siz varsınız, size geldim. Nasılsınız bakalım? Neler yapıyorsunuz pazar pazar, kocalar evde mi?
ByNkoaLa @hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @Kendinisevenbiriii @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @Sadecebirisiyim @canlianne @minikkalp0753
Bonus hanımlar burdamıymışlar
Issızlık, sessizlik tam ihtiyacımız olan şeyArizonayı okuyunca içimizde ney gıpraştı acaba
Sagol Hemde nasıl mutlu kuzum valla yüreğimiz agzımızda bekliyoduk hep.bekar inşallah Rabbim o günleridw gösterirCicimm bir geldin pir geldin cancağızım, özlettincook geçmiş olsun kuzucumm,dikkat et pamuklu ve ütülü kullan çamaşırlarını bir müddet,şifalar dilerim canimm❤
Evde yalnızım ben bugün süt içiyorum şuanda daeşim nöbette canım akşama ne yesem diye düşünüyorum öyle iste
Canimm ne mutlu size,annen nasıl mutludur şimdi,gözünüz aydındüğün zamanlarını da görün inşallah eğer bekarsa kardeşin
En illet durumlar bilinmeyen bir sebepten trip yemek,aceba ne yaptım diye düşünmek Allah yardımcın olsunsenin kocanin dramı fenaymis ama muhtemel ihtimalle trip sebebi belli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?