- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.501
Şükür sağ salim kavuşmuşsunuz canım, amin inşallah o günlerini de görürsünüzSagol Hemde nasıl mutlu kuzum valla yüreğimiz agzımızda bekliyoduk hep.bekar inşallah Rabbim o günleridw gösterir
Yaş hesaplamasından anlamıyorum ben 96lıyım öyle düşününce 23 ama aralık olduğu için daha 23 değil. Gerçi pek önemli de değil.meslek ev hanımı❤ evliyim cennette bir meleğimİşte kuzum, yaş kaç, meslek var mı, evli misin, çocuklu musun, hobilerin nelerdir falan filan. Tanıyalım seni
Çay demledim gacilarrr
Benim demlediğim ikimizede yiter sen demlemeŞimdi su kaynattım demlemek içineline sağlık
Benim demlediğim ikimizede yiter sen demleme
Püskutumnen cekirdegimde var
Heh tamam iste daha ne olsun gerisi sohbet muhabbet olsun
Unla irmik karışık helva var bende de
Bardağımı ve cevizli kekimi aldım geldimÇay demledim gacilarrr
Ohhh misss ....ver bardagini cay doldurayim canimmBardağımı ve cevizli kekimi aldım geldim
Aynen ya azıcık hamarat olalımOhhh misss ....ver bardagini cay doldurayim canimm
Yok mu ikramlari arttirannn
Cok guzel ve seksüü taytlarim vardir
Ooo iyi iyi. Bana da ayırCok guzel ve seksüü taytlarim vardir
Zebrali mi ,fermuarli mi ,cicekli mi,dantelli mii hangisiOoo iyi iyi. Bana da ayır
Zebralı olmasın. Fermuarlı olsun kolay giyip çıkarayımZebrali mi ,fermuarli mi ,cicekli mi,dantelli mii hangisi
Taam bendesin o zamanZebralı olmasın. Fermuarlı olsun kolay giyip çıkarayımgerisi hayal gücüne bırakıyorum
Uuuu beybiTaam bendesin o zaman
Taniyamiyceksinnn kendini bebek
Hakikaten yaCaydan nerelere geldik ya
Demek kiiiUuuu beybi
Hakikaten yaiçimizde varmış demekki
Unla irmik karışık helva var bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?