Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum... Çok üzüldüm ya Burada yapılan geyikler de olmasa üzüntümüzü nasıl atacağız zaten. İnan herkesin özelinde uğraştığı başka başka dertleri, tasaları, acıları var. Burası aslında onlardan kaçış yeri tam olarak. O yüzden hoşgeldin aramıza Biz burada bol bol saçmalarız, güleriz, geyiğin dibine vururuz, mantık tamamen 0, bayılıyoruz bu halimize Buranın tüm kertenkeleleri çok komik gacılardır Bende 26 yaşıma yeni girdim, öğretmenim. 4 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Tanıştığıma memnun oldum

ByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii D e f n e Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus @canlianne @minikkalp0753 Mcz09 Nego
Kertenkelelerimmmm akşam-ı şerifleriniz hayrolsunn. Herkese mutlu akşam üstüleri dilerim Enfeksiyonumun hafiflemesi şerefine sizlere mükemmel bir sanat eseri örneği hediye ediyorum. Sonuna kadar izleyebilen gerçek bir arizona kertenkelesidir

amanınn kulaklarım kan ağladıı sonuna kadar dinleyemedim sarı cazibem

Ayyyy bu ne be

amanınn kulaklarım kan ağladıı sonuna kadar dinleyemedim sarı cazibem
Demekki daha arizona kertenkeleliği için çalışman gerek imzoşum, daha çaylaksın ileride sende dinleyebileceksin üzülme Nasılsın bakalım

Puhahahaha önce şuraya bı hunharca kahkahayi ilistireyim bebişim sonuna kadar izledim ve gerçek bir kertenkeleyim o vakit lakin basim döndüo ne cazibeli,çekici, yavusuklu çocuktur öyle,kız meslek lisesinden ne istemis oraya takıldım güzel bı dönüştü tatlım geçmiş olsun

Yapma bunu bize ya bize de yazık

Ahahaja helal olsun sana, seni kertenkelelik 1.seviyeden 100 tam puan ile 2.seviyeye geçiriyorum. Sen artık kırmızı kuşak bir kertenkelesin. Seni kutsuyorum Kız meslek lisesi apaçileri milli gururumuzdur. Yakışıklılıkları gözümüzü, binnur sesleri kulaklarımızı yeşertir, cıvıldaşdırır Nasılsın bakalım kırmızı kuşaklım

Şu yağuşukluya haksızlık ediyorsunuz, Kıvanç Tatlıtuğ'dan, Çağatay Ulusoy' dan, Tom Cruise'dan ne farkı var? Sesi de bildiğiniz Tarkan maşallah
Dudaklarını senin profildeki adamla uyuşuyo hafif cicilik yanı da var yanı

Ayy nasıl göğsüm kabardı ciciiggmm anlatamam teşekkür ederim balimm eh işte canım iyim diyim iste iyi oluyum ya boğazım biraz agriyo gibi onu geçirecek yöntemler arıyordum bide pazar günü oturmam var ayy hastalanmayim diye dua ediyorum sen nasılsın kuzumm bide bana menü belirlesek ya sizlerle neler yapicagima karar veremedim pek ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…