- 11 Nisan 2007
- 87.991
- 517.645
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.521
Ben var dedim helvanın şekeri az olmuş mu dedim sanki
Nasılsınız kızlarvızzzz..... Günaydın
Bende açma yapmıştım, kısır da yapayım mıÇay demledim gacilarrr
Uffff en sevdiğimmmBende açma yapmıştım, kısır da yapayım mı
Kuzum... Çok üzüldüm yaYaş hesaplamasından anlamıyorum ben 96lıyım öyle düşününce 23 ama aralık olduğu için daha 23 değil. Gerçi pek önemli de değil.meslek ev hanımı❤ evliyim cennette bir meleğimvar. Hobi her türlü el işi resim boyama yaparımda severimde. Aslında çok komikimdir ama oğlumdan sonra gülmek bile gelmiyor içimden. Zamanımın çoğu yalnız geçtiği için takılıyorum burda ama turcell sağolsun interneti çok pahalı ve su gibi içiyor telefonum. İnternetim bitincede kalıyorum öyle.
Bu yani zamanla daha iyi tanırsınız beni bilen vardır belki buraya kaydolalı 1 yılı geçti.
amanınn kulaklarım kan ağladıı sonuna kadar dinleyemedim sarı cazibemByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii D e f n e Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus @canlianne @minikkalp0753 Mcz09 Nego
Kertenkelelerimmmm akşam-ı şerifleriniz hayrolsunn. Herkese mutlu akşam üstüleri dilerimEnfeksiyonumun hafiflemesi şerefine sizlere mükemmel bir sanat eseri örneği hediye ediyorum. Sonuna kadar izleyebilen gerçek bir arizona kertenkelesidir
Ayyyy bu ne beByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii D e f n e Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus @canlianne @minikkalp0753 Mcz09 Nego
Kertenkelelerimmmm akşam-ı şerifleriniz hayrolsunn. Herkese mutlu akşam üstüleri dilerimEnfeksiyonumun hafiflemesi şerefine sizlere mükemmel bir sanat eseri örneği hediye ediyorum. Sonuna kadar izleyebilen gerçek bir arizona kertenkelesidir
Demekki daha arizona kertenkeleliği için çalışman gerek imzoşum, daha çaylaksın ileride sende dinleyebileceksin üzülmeamanınn kulaklarım kan ağladıı sonuna kadar dinleyemedim sarı cazibem
Daha fenaları da var bu başlangıç seviyesiAyyyy bu ne be
Puhahahaha önce şuraya bı hunharca kahkahayi ilistireyim bebişim sonuna kadar izledim ve gerçek bir kertenkeleyim o vakitByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii D e f n e Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus @canlianne @minikkalp0753 Mcz09 Nego
Yapma bunu bize ya bize de yazıkByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii D e f n e Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus @canlianne @minikkalp0753 Mcz09 Nego
Yürek dayanır mı la bunaDaha fenaları da var bu başlangıç seviyesi
Ahahaja helal olsun sana, seni kertenkelelik 1.seviyeden 100 tam puan ile 2.seviyeye geçiriyorum. Sen artık kırmızı kuşak bir kertenkelesin. Seni kutsuyorumPuhahahaha önce şuraya bı hunharca kahkahayi ilistireyim bebişim sonuna kadar izledim ve gerçek bir kertenkeleyim o vakitlakin basim döndü o ne cazibeli,çekici, yavusuklu çocuktur öyle,kız meslek lisesinden ne istemis oraya takıldım güzel bı dönüştü tatlım geçmiş olsun ❤
Yapma bunu bize ya bize de yazık
Şu yağuşukluya haksızlık ediyorsunuz, Kıvanç Tatlıtuğ'dan, Çağatay Ulusoy' dan, Tom Cruise'dan ne farkı var? Sesi de bildiğiniz Tarkan maşallahYürek dayanır mı la buna
Dudaklarını senin profildeki adamla uyuşuyo hafif cicilik yanı da var yanıŞu yağuşukluya haksızlık ediyorsunuz, Kıvanç Tatlıtuğ'dan, Çağatay Ulusoy' dan, Tom Cruise'dan ne farkı var? Sesi de bildiğiniz Tarkan maşallah
Ayy nasıl göğsüm kabardı ciciiggmm anlatamam teşekkür ederim balimmAhahaja helal olsun sana, seni kertenkelelik 1.seviyeden 100 tam puan ile 2.seviyeye geçiriyorum. Sen artık kırmızı kuşak bir kertenkelesin. Seni kutsuyorumKız meslek lisesi apaçileri milli gururumuzdur. Yakışıklılıkları gözümüzü, binnur sesleri kulaklarımızı yeşertir, cıvıldaşdırır Nasılsın bakalım kırmızı kuşaklım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?