- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.541
Çaya mı gelecekler KuZumAyy nasıl göğsüm kabardı ciciiggmm anlatamam teşekkür ederim balimmeh işte canım iyim diyim iste iyi oluyum ya boğazım biraz agriyo gibi onu geçirecek yöntemler arıyordum bide pazar günü oturmam var ayy hastalanmayim diye dua ediyorum sen nasılsın kuzumm❤ bide bana menü belirlesek ya sizlerle neler yapicagima karar veremedim pek ???
Eveet kuzum çaya gelicekler, öğlen 1 gibi diye ayarlarik bakalım kadın oturması en sevdiğim yaaÇaya mı gelecekler KuZum
Evet biraz daha büyüse benim gibi yakışıklı bir karizmatik olabilirDudaklarını senin profildeki adamla uyuşuyo hafif cicilik yanı da var yanı
Ben sana hemen fikir vereyim bi salata yap arpa şehriye salatası hele ki yoğurtlu olanı bu sıcakta Harika olur Elmas kurabiye yapabilirsin çörek otlu kurabiye bi börek daha söyleyeyim miEveet kuzum çaya gelicekler, öğlen 1 gibi diye ayarlarik bakalım kadın oturması en sevdiğim yaabide kalabalık olucaz az biseyde yapamam bol cesitli bı menü hazirliycam anliycan canım fikirlere açığım
Ayyy cok sıcak yatıyorum öğt. Arkadasım geldi yemek yaptık yedi gitti bende uzandım hafiften esiyo ama cok sıcakEvet biraz daha büyüse benim gibi yakışıklı bir karizmatik olabilirNapıyosun bakalım zebram. Niye kapadın kız profilini herkese bir de girmiyorum diye haşladın benim gibi günahsız bir sabiyi
Ayy söyle söyle canimBen sana hemen fikir vereyim bi salata yap arpa şehriye salatası hele ki yoğurtlu olanı bu sıcakta Harika olur Elmas kurabiye yapabilirsin çörek otlu kurabiye bi börek daha söyleyeyim mi
Kendi fiks menülerimi sayayım;Eveet kuzum çaya gelicekler, öğlen 1 gibi diye ayarlarik bakalım kadın oturması en sevdiğim yaabide kalabalık olucaz az biseyde yapamam bol cesitli bı menü hazirliycam anliycan canım fikirlere açığım
İnanır mısın benimde aklıma tiramisu gelmiştiAyy söyle söyle canimbende sadece peynirli bı tepsi boregiyle,kupta tiramisu yapmaya karar vermiştim gerisi yoktu aklımda bak şehriye salatasini kesin yapıcam şimdi not ettim
Valla 6 çeşit düşündüm canim,alışverişe çıkmak için de menüyü belirlemeye çalışıyordum hadi bı el atİnanır mısın benimde aklıma tiramisu gelmiştişimdi soyle de bana kaç çeşit yapacaksın
1 arpa şehriye salatası yoğurtluValla 6 çeşit düşündüm canim,alışverişe çıkmak için de menüyü belirlemeye çalışıyordum hadi bı el at
Oy cicim hepsi cok güzel ama 3.menüye bayıldımKendi fiks menülerimi sayayım;
Mönü 1
Bisküvi pastası
Makarna salatası
Milföy poğaça
Kek
Mönü 2
Bisküvi pastası
Islak kurabiye
Avakado salatası
Açma
Mönü 3
Tavuklu pilav
Peynirli poğaça
Haşhaşlı irmik tatlısı
Kek
İKi çeşit tatlı ağır olur benceOy cicim hepsi cok güzel ama 3.menüye bayıldım❤rmiki tatlısını da ekleyim ben menume,zaten tramisu yapıcam,bı sütlü bı şerbetli iki çeşitte tatlı olsunpeynirli börek yapacağım için o pogacayi da ya zeytinli ya patatesli yapiyim onuda ekledim teşekkür ederim
Bayıldım tatlımm1 arpa şehriye salatası yoğurtlu
2 cup tiramisu
3 börek
4 Elmas kurabiye
5 çörekotlu kurabiye
6 dereotlu poğaca
Bence Harika oldu bu menü
Tamam KuZum sen bilirsin ama çoğu doyurucu yenmeyecek dolaba atarsınBayıldım tatlımmama kurabiyeler pek yenmiyor bizlerde malesef onun yerine cicim fikir verdi onun haşhaşlı irmik tatlısıyla pogacasini eklesek,börek peynirli olucak,pogacayi ya zeytinli ya patatesli yaparım
Öyle mi diyosun canım ağır mi olurr? O zmn kurabiyenin birini ekleyim madem irmik tatlısını ciksripİKi çeşit tatlı ağır olur bence
Bence pogacayı çıkar dereotlu minik poğaca daha mantıklı ki 5 çeşitte olabilirÖyle mi diyosun canım ağır mi olurr? O zmn kurabiyenin birini ekleyim madem irmik tatlısını ciksrip
Ahahah@RosSsS @hizuranYoulost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canlianne @minikkalp0753 @Krmzblk @Eseriklinego
Kertenkelelerimmmm akşam-ı şerifleriniz hayrolsunn. Herkese mutlu akşam üstüleri dilerimEnfeksiyonumun hafiflemesi şerefine sizlere mükemmel bir sanat eseri örneği hediye ediyorum. Sonuna kadar izleyebilen gerçek bir arizona kertenkelesidir
Bayiliciiiiiiiiim@RosSsS @hizuranYoulost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canlianne @minikkalp0753 @Krmzblk @Eseriklinego
Kertenkelelerimmmm akşam-ı şerifleriniz hayrolsunn. Herkese mutlu akşam üstüleri dilerimEnfeksiyonumun hafiflemesi şerefine sizlere mükemmel bir sanat eseri örneği hediye ediyorum. Sonuna kadar izleyebilen gerçek bir arizona kertenkelesidir
.Oy cicim hepsi cok güzel ama 3.menüye bayıldım❤rmiki tatlısını da ekleyim ben menume,zaten tramisu yapıcam,bı sütlü bı şerbetli iki çeşitte tatlı olsunpeynirli börek yapacağım için o pogacayi da ya zeytinli ya patatesli yapiyim onuda ekledim teşekkür ederim
Ahahaha rapper oğlanlara bayılırımAhahahsiz benim kardesimin yaptigi rapleri bilseniizz ablasinin kuzusu rap yapiyoor
Aşkımdan dimiBayiliciiiiiiiiim
Cazibene dayanamadım popicicim.
Rica ederim yavrum ne demek. Sen yap bol bol size de kalır. Misafir 10 kısmeti ile gelir, 1'ini yer 9'unu bırakırmış. Bize de yolla hatta doyur kertenkelelerini kırmızı kuşağım
Ahahaha rapper oğlanlara bayılırımBu arada erkek olduğunu nereden çıkardım bilmiyorum ama Yakuşuklu doktorum kardeşinin raplerini de dinleme fırsatına erişmek isteriz bir gün
Aşkımdan dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?