Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çaya mı gelecekler KuZum

Çaya mı gelecekler KuZum
Eveet kuzum çaya gelicekler, öğlen 1 gibi diye ayarlarik bakalım kadın oturması en sevdiğim yaa bide kalabalık olucaz az biseyde yapamam bol cesitli bı menü hazirliycam anliycan canım fikirlere açığım

Dudaklarını senin profildeki adamla uyuşuyo hafif cicilik yanı da var yanı
Evet biraz daha büyüse benim gibi yakışıklı bir karizmatik olabilir Napıyosun bakalım zebram. Niye kapadın kız profilini herkese bir de girmiyorum diye haşladın benim gibi günahsız bir sabiyi

Eveet kuzum çaya gelicekler, öğlen 1 gibi diye ayarlarik bakalım kadın oturması en sevdiğim yaa bide kalabalık olucaz az biseyde yapamam bol cesitli bı menü hazirliycam anliycan canım fikirlere açığım
Ben sana hemen fikir vereyim bi salata yap arpa şehriye salatası hele ki yoğurtlu olanı bu sıcakta Harika olur Elmas kurabiye yapabilirsin çörek otlu kurabiye bi börek daha söyleyeyim mi

Evet biraz daha büyüse benim gibi yakışıklı bir karizmatik olabilir Napıyosun bakalım zebram. Niye kapadın kız profilini herkese bir de girmiyorum diye haşladın benim gibi günahsız bir sabiyi
Ayyy cok sıcak yatıyorum öğt. Arkadasım geldi yemek yaptık yedi gitti bende uzandım hafiften esiyo ama cok sıcak

Kaynana konusu açtığım için kapadım niye yazı mı yazacaktın

Ben sana hemen fikir vereyim bi salata yap arpa şehriye salatası hele ki yoğurtlu olanı bu sıcakta Harika olur Elmas kurabiye yapabilirsin çörek otlu kurabiye bi börek daha söyleyeyim mi
Ayy söyle söyle canim bende sadece peynirli bı tepsi boregiyle,kupta tiramisu yapmaya karar vermiştim gerisi yoktu aklımda bak şehriye salatasini kesin yapıcam şimdi not ettim

Kendi fiks menülerimi sayayım;
Mönü 1
Bisküvi pastası
Makarna salatası
Milföy poğaça
Kek

Mönü 2
Bisküvi pastası
Islak kurabiye
Avakado salatası
Açma

Mönü 3
Tavuklu pilav
Peynirli poğaça
Haşhaşlı irmik tatlısı
Kek

Ayy söyle söyle canim bende sadece peynirli bı tepsi boregiyle,kupta tiramisu yapmaya karar vermiştim gerisi yoktu aklımda bak şehriye salatasini kesin yapıcam şimdi not ettim
İnanır mısın benimde aklıma tiramisu gelmişti şimdi soyle de bana kaç çeşit yapacaksın

Valla 6 çeşit düşündüm canim,alışverişe çıkmak için de menüyü belirlemeye çalışıyordum hadi bı el at
1 arpa şehriye salatası yoğurtlu
2 cup tiramisu
3 börek
4 Elmas kurabiye
5 çörekotlu kurabiye
6 dereotlu poğaca

Bence Harika oldu bu menü

Oy cicim hepsi cok güzel ama 3.menüye bayıldımrmiki tatlısını da ekleyim ben menume,zaten tramisu yapıcam,bı sütlü bı şerbetli iki çeşitte tatlı olsun peynirli börek yapacağım için o pogacayi da ya zeytinli ya patatesli yapiyim onuda ekledim teşekkür ederim

İKi çeşit tatlı ağır olur bence

1 arpa şehriye salatası yoğurtlu
2 cup tiramisu
3 börek
4 Elmas kurabiye
5 çörekotlu kurabiye
6 dereotlu poğaca

Bence Harika oldu bu menü
Bayıldım tatlımm ama kurabiyeler pek yenmiyor bizlerde malesef onun yerine cicim fikir verdi onun haşhaşlı irmik tatlısıyla pogacasini eklesek,börek peynirli olucak,pogacayi ya zeytinli ya patatesli yaparım

Bayıldım tatlımm ama kurabiyeler pek yenmiyor bizlerde malesef onun yerine cicim fikir verdi onun haşhaşlı irmik tatlısıyla pogacasini eklesek,börek peynirli olucak,pogacayi ya zeytinli ya patatesli yaparım
Tamam KuZum sen bilirsin ama çoğu doyurucu yenmeyecek dolaba atarsın

Ahahah siz benim kardesimin yaptigi rapleri bilseniizz ablasinin kuzusu rap yapiyoor

Bayiliciiiiiiiiim

.
Rica ederim yavrum ne demek. Sen yap bol bol size de kalır. Misafir 10 kısmeti ile gelir, 1'ini yer 9'unu bırakırmış. Bize de yolla hatta doyur kertenkelelerini kırmızı kuşağım
Ahahah siz benim kardesimin yaptigi rapleri bilseniizz ablasinin kuzusu rap yapiyoor
Ahahaha rapper oğlanlara bayılırım Bu arada erkek olduğunu nereden çıkardım bilmiyorum ama Yakuşuklu doktorum kardeşinin raplerini de dinleme fırsatına erişmek isteriz bir gün
Bayiliciiiiiiiiim
Aşkımdan dimi

Cazibene dayanamadım popicicim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…