- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.561
Farkındayım ama cool olduğum için çaktırmıyorumCazibene dayanamadım popicicim
Cool sennn gerçekten çaktırmadınFarkındayım ama cool olduğum için çaktırmıyorumNeden uyumadın hacı yatmazım benim anlat bakalım
Yaşında var mıydı kuzum?Cool sennn gerçekten çaktırmadınkızı uyutmaya çalışıyorum balımyaa bugün pikniğe gittik baya yoruldu ,eve gelince de uyudu 12 de kalktı akşam EE uykuyuda aldı tabi sıpa uyurmu simdi
Oy maşallahEşşek kadar oldu 3 bucuk
İnşallah bian önce olurda görürsün ebeyin şeysiniOy maşallahNe tatlıdır. Birgün bende çocuk yapacağım
Ay yok, ne bir an öncesiİnşallah bian önce olurda görürsün ebeyin şeysini
Allah iyiliğini versin kızzz ne fenasunAy yok, ne bir an öncesi4 yıldır erteliyorum. Bana kalsa bir 4 yıl daha ertelerim de benimki biraz daha yapmazsam beni boşayacak gibi anlamsız bir his Aşırı baba olmak istiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Çocuk yapmamak için yüksek lisans yaptım. Şimdi de doktoraya devam edeyim diyorum ama adam çakozladı yemiyor artık
Pek bir naif karakterli olduğu için adam 4 yıldır nazlanmama saygı duyuyor, hazır hissetmemi bekliyor ama bu gidişat daha fazla böyle devam etmez sinyali de vermeye başladı iyiden iyiyeAllah iyiliğini versin kızzz ne fenasun,yap ayool AA adamın tepesi atabilüüü bir gece ansızın anladın sen oniiii
Haydi ateşli cici haydi sen yaparsın sen yaparsın haydiiiPek bir naif karakterli olduğu için adam 4 yıldır nazlanmama saygı duyuyor, hazır hissetmemi bekliyor ama bu gidişat daha fazla böyle devam etmez sinyali de vermeye başladı iyiden iyiyeÇocuk kararı müthiş bir cesaret örneği. Bazen özeniyorum ama düşününce uzaklaşıyorum. Bir de mesleki deformasyon. İşte çocuk, evde çocuk. Nasıl olacak bakalım
Oyy cancağızım benim doyurmam mi sizi dee, çeşiti 7ye çıkardım yeter ki siz isteyinRica ederim yavrum ne demek. Sen yap bol bol size de kalır. Misafir 10 kısmeti ile gelir, 1'ini yer 9'unu bırakırmış. Bize de yolla hatta doyur kertenkelelerini kırmızı kuşağım
Sağlık sigortamdan dolayı birkaç ay bekleme sürecindeyiz. Yaz sonu bakacağız bakalım, beni bir çılgınlık yapmış bulabilirsinizHaydi ateşli cici haydi sen yaparsın sen yaparsın haydiii, evet zor oluyor bazen ama kendi çocugun olunca farklı bir duygu kaplıyo içini kız iyi düşün yap su adamı baba daha fazka süründürme
Hayırlısı gülüm bana da dua etSağlık sigortamdan dolayı birkaç ay bekleme sürecindeyiz. Yaz sonu bakacağız bakalım, beni bir çılgınlık yapmış bulabilirsinizİdrar testini alakalı alakasız her konuya yorum olarak atan bir delü görürseniz korkmayın, o mutlaka benimdir
Güzel çılgınlık olur öyle çılgınlığa can kurbanSağlık sigortamdan dolayı birkaç ay bekleme sürecindeyiz. Yaz sonu bakacağız bakalım, beni bir çılgınlık yapmış bulabilirsinizİdrar testini alakalı alakasız her konuya yorum olarak atan bir delü görürseniz korkmayın, o mutlaka benimdir
İkiz falan versin sana RabbimHayırlısı gülüm bana da dua et
Ay bu ara herkes böyle dua ediyor bana Allah mi soyletiyor nedirİkiz falan versin sana Rabbim
Dur bende ikiz duası edeyim o zaman, Allah ikiz ikiz evlatlar nasip etsinHayırlısı gülüm bana da dua et
Hello böcügümmmm. How are you canommslmin hello kertegeleler huuuu
I m fay thanks and youDur bende ikiz duası edeyim o zaman, Allah ikiz ikiz evlatlar nasip etsinYaaa bir de ikizler çok tatlı oluyor, sanrım ben de isterdim ikiz olmasını
Hello böcügümmmm. How are you canomm
Thank you, fine, sit down pleaseI m fay thanks and youburdanda anlasildigi üzere ingilizce 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?