Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farkındayım ama cool olduğum için çaktırmıyorum Neden uyumadın hacı yatmazım benim anlat bakalım
Cool sennn gerçekten çaktırmadın kızı uyutmaya çalışıyorum balımyaa bugün pikniğe gittik baya yoruldu ,eve gelince de uyudu 12 de kalktı akşam EE uykuyuda aldı tabi sıpa uyurmu simdi

İnşallah bian önce olurda görürsün ebeyin şeysini
Ay yok, ne bir an öncesi 4 yıldır erteliyorum. Bana kalsa bir 4 yıl daha ertelerim de benimki biraz daha yapmazsam beni boşayacak gibi anlamsız bir his Aşırı baba olmak istiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Çocuk yapmamak için yüksek lisans yaptım. Şimdi de doktoraya devam edeyim diyorum ama adam çakozladı yemiyor artık

Allah iyiliğini versin kızzz ne fenasun ,yap ayool AA adamın tepesi atabilüüü bir gece ansızın anladın sen oniiii

Allah iyiliğini versin kızzz ne fenasun ,yap ayool AA adamın tepesi atabilüüü bir gece ansızın anladın sen oniiii
Pek bir naif karakterli olduğu için adam 4 yıldır nazlanmama saygı duyuyor, hazır hissetmemi bekliyor ama bu gidişat daha fazla böyle devam etmez sinyali de vermeye başladı iyiden iyiye Çocuk kararı müthiş bir cesaret örneği. Bazen özeniyorum ama düşününce uzaklaşıyorum. Bir de mesleki deformasyon. İşte çocuk, evde çocuk. Nasıl olacak bakalım

Haydi ateşli cici haydi sen yaparsın sen yaparsın haydiii, evet zor oluyor bazen ama kendi çocugun olunca farklı bir duygu kaplıyo içini kız iyi düşün yap su adamı baba daha fazka süründürme

Rica ederim yavrum ne demek. Sen yap bol bol size de kalır. Misafir 10 kısmeti ile gelir, 1'ini yer 9'unu bırakırmış. Bize de yolla hatta doyur kertenkelelerini kırmızı kuşağım
Oyy cancağızım benim doyurmam mi sizi dee, çeşiti 7ye çıkardım yeter ki siz isteyin hatta çıkın sizde gelin yaa bahaneyle o gün ki gelecekleri iptal eder asıl sizi agirlarim ayy ne güzel oluurr

Haydi ateşli cici haydi sen yaparsın sen yaparsın haydiii, evet zor oluyor bazen ama kendi çocugun olunca farklı bir duygu kaplıyo içini kız iyi düşün yap su adamı baba daha fazka süründürme
Sağlık sigortamdan dolayı birkaç ay bekleme sürecindeyiz. Yaz sonu bakacağız bakalım, beni bir çılgınlık yapmış bulabilirsiniz İdrar testini alakalı alakasız her konuya yorum olarak atan bir delü görürseniz korkmayın, o mutlaka benimdir

Hayırlısı gülüm bana da dua et

Güzel çılgınlık olur öyle çılgınlığa can kurban
Korkmayız delüdür neyapsa yerüdür derikkk

Dur bende ikiz duası edeyim o zaman, Allah ikiz ikiz evlatlar nasip etsin Yaaa bir de ikizler çok tatlı oluyor, sanrım ben de isterdim ikiz olmasını

Hello böcügümmmm. How are you canomm
I m fay thanks and you burdanda anlasildigi üzere ingilizce 0

I m fay thanks and you burdanda anlasildigi üzere ingilizce 0
Thank you, fine, sit down please Ben ingilizcemi iyi zannederdim. Yabancı Dil sınavına girdim. Artık ingilizcemi iyi zannetmiyorum. Türkçe candır gerisi heyecan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…